Barion Pixel

The Great American Burger Book

How to Make Authentic Regional Hamburgers at Home


« Vissza | Szerzők: George Motz
  2023. május 25. 18:00

The Great American Burger Book

Amerika vezető Burger szakértőjének végleges útmutatója a legínycsiklandóbb hamburgerek elkészítéséhez – új és továbbfejlesztett receptekkel bővítve és frissítve


A Great American Burger Book volt az első olyan könyv, amely a regionális Burgerstílusok és főzési módok széles skáláját mutatta be. Ebben az új, bővített kiadásban George Motz szerző és hamburgerszakértő bemutatja a hagyományos grillezési technikákat, valamint a hamburgerek „füstölését”, „párolását”, „főzését”, „zúzását / összenyomását” és „bő zsírban” sütését az ország jellegzetes receptjei alapján.
Minden fejezet egy adott regionális hamburgernek szól, és tartalmazza a módszer történetét, valamint annak részleteit, hogyan készítsd el saját, otthoni amerikai ételtörténeted darabját.

Motz, a Hamburger America szerzője által írt, és a New York Times a hamburgerek „vezető tekintélyeként” üdvözölte A The Great American Burger Book Amerika legjobb hamburgereinek regionális körútját.

A receptek regionális hamburgereket tartalmaznak Kalifornia, Connecticut, Florida, Hawaii, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, New Jersey, Új-Mexikó, New York, Észak-Karolina, Ohio, Oklahoma, Pennsylvania, Dél-Karolina, Tennessee, Texas, Utah és Wisconsin. Nemzetközi helyszínek: Ausztrália, Brazília, Dánia, Malajzia és Törökország.

Ez a könyv mindenkinek szól, aki szereti a nagyszerű hamburgert, legyen az egyedi vagy klasszikus. És ki ne szeretne egy remek hamburgert?

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: George Motz
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. május 25.
ISBN: 9781419765148
Nyelv: Angol
Méretek: 19.4 x 24.2 x 3.2 cm
Súly: 1.16 kg
Oldalszám: 336
Ár: 10 690 Ft
(10 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Pain d'Avignon Baking Book

The Pain d'Avignon Baking Book

Egy jó kenyér képes összehozni – és összetartani az embereket, bárhol is legyenek. A háború kezdetén Belgrádban indult, majd Amerikában folytatódó utazás során négy barát a végletekig próbára tette ezt a filozófiát: új életet kezdtek, és együtt nyitottak egy apró pékséget Cape Codon. 


Fish for Dinner

Fish for Dinner

Vadonatúj kollekció az Egyesült Királyság leghíresebb „halas” szakácsától, aki elmagyarázza, milyen halat és hogyan kell főzni, valamint ízletes és inspiráló módszereket kínál a szezonális és fenntartható halak elkészítésre. 


Szerzők: Nathan Outlaw

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash