The Great American Burger Book
How to Make Authentic Regional Hamburgers at Home
Amerika vezető Burger szakértőjének végleges útmutatója a legínycsiklandóbb hamburgerek elkészítéséhez – új és továbbfejlesztett receptekkel bővítve és frissítve
A Great American Burger Book volt az első olyan könyv, amely a regionális Burgerstílusok és főzési módok széles skáláját mutatta be. Ebben az új, bővített kiadásban George Motz szerző és hamburgerszakértő bemutatja a hagyományos grillezési technikákat, valamint a hamburgerek „füstölését”, „párolását”, „főzését”, „zúzását / összenyomását” és „bő zsírban” sütését az ország jellegzetes receptjei alapján.
Minden fejezet egy adott regionális hamburgernek szól, és tartalmazza a módszer történetét, valamint annak részleteit, hogyan készítsd el saját, otthoni amerikai ételtörténeted darabját.
Motz, a Hamburger America szerzője által írt, és a New York Times a hamburgerek „vezető tekintélyeként” üdvözölte A The Great American Burger Book Amerika legjobb hamburgereinek regionális körútját.
A receptek regionális hamburgereket tartalmaznak Kalifornia, Connecticut, Florida, Hawaii, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, New Jersey, Új-Mexikó, New York, Észak-Karolina, Ohio, Oklahoma, Pennsylvania, Dél-Karolina, Tennessee, Texas, Utah és Wisconsin. Nemzetközi helyszínek: Ausztrália, Brazília, Dánia, Malajzia és Törökország.
Ez a könyv mindenkinek szól, aki szereti a nagyszerű hamburgert, legyen az egyedi vagy klasszikus. És ki ne szeretne egy remek hamburgert?



Termékinformációk
| Szerző: | George Motz |
| Kiadó: | Abrams Books |
| Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. május 25. |
| ISBN: | 9781419765148 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19.4 x 24.2 x 3.2 cm |
| Súly: | 1.16 kg |
| Oldalszám: | 336 |
| Ár: |
10 690 Ft (10 181 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The British Cookbook
Fedezzen fel több mint 550 nagyon kedvelt receptet, amelyek a regionális és szezonális brit főzés gazdag hagyományait ünneplik.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.