Barion Pixel

The Great American Burger Book

How to Make Authentic Regional Hamburgers at Home


« Vissza | Szerzők: George Motz
  2023. május 25. 18:00

The Great American Burger Book

Amerika vezető Burger szakértőjének végleges útmutatója a legínycsiklandóbb hamburgerek elkészítéséhez – új és továbbfejlesztett receptekkel bővítve és frissítve


A Great American Burger Book volt az első olyan könyv, amely a regionális Burgerstílusok és főzési módok széles skáláját mutatta be. Ebben az új, bővített kiadásban George Motz szerző és hamburgerszakértő bemutatja a hagyományos grillezési technikákat, valamint a hamburgerek „füstölését”, „párolását”, „főzését”, „zúzását / összenyomását” és „bő zsírban” sütését az ország jellegzetes receptjei alapján.
Minden fejezet egy adott regionális hamburgernek szól, és tartalmazza a módszer történetét, valamint annak részleteit, hogyan készítsd el saját, otthoni amerikai ételtörténeted darabját.

Motz, a Hamburger America szerzője által írt, és a New York Times a hamburgerek „vezető tekintélyeként” üdvözölte A The Great American Burger Book Amerika legjobb hamburgereinek regionális körútját.

A receptek regionális hamburgereket tartalmaznak Kalifornia, Connecticut, Florida, Hawaii, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, New Jersey, Új-Mexikó, New York, Észak-Karolina, Ohio, Oklahoma, Pennsylvania, Dél-Karolina, Tennessee, Texas, Utah és Wisconsin. Nemzetközi helyszínek: Ausztrália, Brazília, Dánia, Malajzia és Törökország.

Ez a könyv mindenkinek szól, aki szereti a nagyszerű hamburgert, legyen az egyedi vagy klasszikus. És ki ne szeretne egy remek hamburgert?

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: George Motz
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. május 25.
ISBN: 9781419765148
Nyelv: Angol
Méretek: 19.4 x 24.2 x 3.2 cm
Súly: 1.16 kg
Oldalszám: 336
Ár: 10 290 Ft
(9 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Noma 2.0 - Vegetable, Forest, Ocean

Noma 2.0 - Vegetable, Forest, Ocean

Megvan az oka annak, hogy a Noma a világ legjobb éttermeinek listájának élén áll (The World's 50 Best Restaurants 2021). Minden falat, minden étel, minden fogás meglep, gyönyörködtet, kihívást jelent. 


Radix

Radix

Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Céréales & légumineuses

Céréales & légumineuses

Két legutóbbi műve, a Champignons és az Herbes után, Régis Marcon, a háromcsillagos séf egy nagyon népszerű témával foglalkozik: a gabonafélékkel és a hüvelyesekkel. Két, ezt megelőző könyvének mintájára az első 2 fejezet a gabonafélék és hüvelyesek bemutatásának van szentelve: 65 fajtát ismerhetünk meg földrajzi eredetük, történelmükön át, az alapanyagokat középpontba helyező fotókkal kísérve.


Szerzők: Regis Marcon