Barion Pixel

The Great American Burger Book

How to Make Authentic Regional Hamburgers at Home


« Vissza | Szerzők: George Motz
  2023. május 25. 18:00

The Great American Burger Book

Amerika vezető Burger szakértőjének végleges útmutatója a legínycsiklandóbb hamburgerek elkészítéséhez – új és továbbfejlesztett receptekkel bővítve és frissítve


A Great American Burger Book volt az első olyan könyv, amely a regionális Burgerstílusok és főzési módok széles skáláját mutatta be. Ebben az új, bővített kiadásban George Motz szerző és hamburgerszakértő bemutatja a hagyományos grillezési technikákat, valamint a hamburgerek „füstölését”, „párolását”, „főzését”, „zúzását / összenyomását” és „bő zsírban” sütését az ország jellegzetes receptjei alapján.
Minden fejezet egy adott regionális hamburgernek szól, és tartalmazza a módszer történetét, valamint annak részleteit, hogyan készítsd el saját, otthoni amerikai ételtörténeted darabját.

Motz, a Hamburger America szerzője által írt, és a New York Times a hamburgerek „vezető tekintélyeként” üdvözölte A The Great American Burger Book Amerika legjobb hamburgereinek regionális körútját.

A receptek regionális hamburgereket tartalmaznak Kalifornia, Connecticut, Florida, Hawaii, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, New Jersey, Új-Mexikó, New York, Észak-Karolina, Ohio, Oklahoma, Pennsylvania, Dél-Karolina, Tennessee, Texas, Utah és Wisconsin. Nemzetközi helyszínek: Ausztrália, Brazília, Dánia, Malajzia és Törökország.

Ez a könyv mindenkinek szól, aki szereti a nagyszerű hamburgert, legyen az egyedi vagy klasszikus. És ki ne szeretne egy remek hamburgert?

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: George Motz
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. május 25.
ISBN: 9781419765148
Nyelv: Angol
Méretek: 19.4 x 24.2 x 3.2 cm
Súly: 1.16 kg
Oldalszám: 336
Ár: 10 690 Ft
(10 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Cold Canning

Új
Cold Canning

Fedezd fel a modern szakács számára készült élelmiszer-tartósítási bibliát, amely 425 receptet kínál kis adagban készíthető lekvárokhoz, zselékhez, chili cripshez, savanyúságokhoz, savanyított káposztákhoz (kraut), kimchikhez és sok minden máshoz – mindezek hónapokig vagy akár évekig is biztonságosan eltarthatók a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban.


KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid Food Processor egy általános konyhai aprító / ezermester. Ennek a nagy múltú konyhai eszköz használatához nyújt segítséget Veerle De Pooter szakácskönyve. 


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.