Barion Pixel

The Great American Burger Book

How to Make Authentic Regional Hamburgers at Home


« Vissza | Szerzők: George Motz
  2023. május 25. 18:00

The Great American Burger Book

Amerika vezető Burger szakértőjének végleges útmutatója a legínycsiklandóbb hamburgerek elkészítéséhez – új és továbbfejlesztett receptekkel bővítve és frissítve


A Great American Burger Book volt az első olyan könyv, amely a regionális Burgerstílusok és főzési módok széles skáláját mutatta be. Ebben az új, bővített kiadásban George Motz szerző és hamburgerszakértő bemutatja a hagyományos grillezési technikákat, valamint a hamburgerek „füstölését”, „párolását”, „főzését”, „zúzását / összenyomását” és „bő zsírban” sütését az ország jellegzetes receptjei alapján.
Minden fejezet egy adott regionális hamburgernek szól, és tartalmazza a módszer történetét, valamint annak részleteit, hogyan készítsd el saját, otthoni amerikai ételtörténeted darabját.

Motz, a Hamburger America szerzője által írt, és a New York Times a hamburgerek „vezető tekintélyeként” üdvözölte A The Great American Burger Book Amerika legjobb hamburgereinek regionális körútját.

A receptek regionális hamburgereket tartalmaznak Kalifornia, Connecticut, Florida, Hawaii, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, New Jersey, Új-Mexikó, New York, Észak-Karolina, Ohio, Oklahoma, Pennsylvania, Dél-Karolina, Tennessee, Texas, Utah és Wisconsin. Nemzetközi helyszínek: Ausztrália, Brazília, Dánia, Malajzia és Törökország.

Ez a könyv mindenkinek szól, aki szereti a nagyszerű hamburgert, legyen az egyedi vagy klasszikus. És ki ne szeretne egy remek hamburgert?

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: George Motz
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. május 25.
ISBN: 9781419765148
Nyelv: Angol
Méretek: 19.4 x 24.2 x 3.2 cm
Súly: 1.16 kg
Oldalszám: 336
Ár: 10 290 Ft
(9 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Fish and Shellfish

Fish and Shellfish

6 séf, a dán (a Feröer-szigeteket is beleértve) csúcsgasztronómia állandó szereplőinek közreműködésével készült izgalmas, kortárs szakácskönyv. A modern és kifinomult receptek az északi óceánok környezetéből származó alapanyagokból, halakból és tengergyümölcseiből készültek. 


The Lebanese Kitchen

The Lebanese Kitchen

A Lebanese Home Cooking a libanoni otthoni étkezés átfogó kalauza. Több mint 500 receptje mezzékre, levesekre, halra, húsra és zöldségekre, desszertekre, tortákra, kekszekre, befőttekre és italokra, lefedi a libanoni gasztronómia teljes skáláját. 


Szerzők: Salma Hage