Barion Pixel

BBQ&A with Myron Mixon

Everything You Ever Wanted to Know About Barbecue


« Vissza | Szerzők: Myron Mixon
  2019. augusztus 26. 16:24

BBQ&A with Myron Mixon

Gondolkozott már azon, hogy vajon tud-e egy jó barbecue-t készíteni, smoker, pit vagy grill nélkül? Hogy rub-ot vagy marinádot kell használnia? Nem biztos benne mi az a marhaszegy, vajon le kell-e kártyáznia, és ha igen, hogyan? 


A BBQ&A with Myron Mixon oldalain, a bestseller író és TV-személyiség Myron Mixon megválaszolja a főzőbemutatóin, tv-szereplésein és privát főzőóráin leggyakrabban feltett kérdéseket. Myron élettel teli, informatív válaszai gyakorlati vizuális tanácsokkal, technikái és módszerei, ízei és előkészítési műveletei, receptjei és formulái – mindez először egy helyen egybegyűjtve a barbecue egyik legeredményesebb emberétől.

Photo: Abrams

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Myron Mixon
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781419727023
Nyelv: Angol
Méretek: 19.9 x 32 x 2.5 cm
Súly: 1.1 kg
Oldalszám: 320
Ár: 9 490 Ft
(9 038 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

Bliss on Toast - 75 Simple Recipes

Bliss on Toast - 75 Simple Recipes

Mi lehet megnyugtatóbb és kielégítőbb a pirítósnál? És ha kiegészíted néhány ügyesen párosított hozzávalóval, teljes étkezés lehet, nem beszélve a tiszta boldogságról. 


Szerzők: Prue Leith

Nature's Table

Nature's Table

Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.


Szerzők: Emmanuel Renaut

Gateaux

Gateaux

A látványos Pâtisserie könyve folytatásaként, a mestercukrász Christophe Felder írásában, szerkesztésében jelenik meg a ’Gateaux’, egy pazarul illusztrált útmutató tökéletes cukrászkészítmények kivitelezéséhez, örömteli apró falatoktól a lélegzetelállító alkotásokig.