Barion Pixel

Gluten-Free Flavor Flours

A New Way to Bake with Non-Wheat Flours, Including Rice, Nut, Coconut, Teff, Buckwheat, and Sorghum Flours


« Vissza | Szerzők: Alice Medrich
  2017. november 14. 08:50

Gluten-Free Flavor Flours

Monumentális könyvében, a szeretett desszertkirálynő, Alice Medrich a lisztekre irányítja figyelmét, pontos technikáit és kifogástalan ízlését – a búzaliszt alternatívái között megtalálhatjuk a rizslisztet, zablisztet, kukoricalisztet, ciroklisztet, a teff-et és sok mást. 


Az így született (gluténmentes) receptek bebizonyítják, hogy másfajta liszteket használva különleges ízvilágot kölcsönözhetünk a süteményeknek - a rizsliszttel készült brownie még csokoládésabbnak tűnik a hagyományosnál. A hajdina mélységet ad egy datolyás-diós tortának. A ricotta sajttorta gesztenyelisztből készült kéreggel extra ízt kap, a teff-et pedig egy rétegelt csokitortához használják, ami bármelyik születésnapi tortát méltóan helyettesíthet. A 125 recept mindegyike – többek között zabpelyhes kekszek, hajdinás mézeskalács, csokoládés-gesztenyés szuflétorta és az áfonyás kukoricaliszt cobbler – kedvenc desszertjeinket teljesen új szintre emelik.
A könyv fejezetei lisztenként vannak rendezve, hasznos információval ízvilágukról, ízpárosításokkal és sok egyébbel. És mivel ezek a lisztek másképp viselkednek a receptekben, mint a hagyományos búzaliszt, Medrich elmagyarázza innovatív új technikáit azzal a tisztasággal és részletességgel, amiről ismert. / A James Beard Foundation Award nyertese - Az év legjobb könyve a sütésről és desszertekről (2014)/.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Alice Medrich
Kiadó: Artisan
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9781579658069
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 25.4 x 2 cm
Súly: 1.16 kg
Oldalszám: 352
Ár: 9 290 Ft
(8 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Chocolate Spoon

The Chocolate Spoon

Mesterkurzus a sütésről és a csokoládéval való munkáról, olasz módra – a tekintélyes Silver Spoon család legújabb kiadványával.


Seriously Good Toast

Seriously Good Toast

Mindenki szereti a pirítóst. Könnyű, könnyen zsebre rakható, és ami a legfontosabb, ízletes. A Seriously Good Toast minden pirítósreceptet tartalmaz, amelyre valaha is szüksége lehet, a reggeli, ebéd, harapnivalók és vacsora receptjeivel együtt.


Szerzők: Emily Kydd

AURA & ANIMA

AURA & ANIMA

A „farmtól asztalig” találkozik a csúcskonyhával. Betekintés a 2 Michelin csillagos AURA étterem és a wirsbergi Future Lab ANIMA egyedülálló szimbiózisába.

 


Quality Meats

Quality Meats

Kolbász, szalámi, bacon és egy szárazon érlelt, füstölt szegy: minden bevált és igazi klasszikus, amely választ ad arra a kérdésre, hogyan lehet hosszabb ideig eltartani, tovább menni, ízesebbé tenni a húst. De egyes húsok sokkal jobb ízűek, mint mások, és ennek oka van: minőségi húsok és minőségi receptek.


Szerzők: Luke Powell