Barion Pixel

Gluten-Free Flavor Flours

A New Way to Bake with Non-Wheat Flours, Including Rice, Nut, Coconut, Teff, Buckwheat, and Sorghum Flours


« Vissza | Szerzők: Alice Medrich
  2017. november 14. 08:50

Gluten-Free Flavor Flours

Monumentális könyvében, a szeretett desszertkirálynő, Alice Medrich a lisztekre irányítja figyelmét, pontos technikáit és kifogástalan ízlését – a búzaliszt alternatívái között megtalálhatjuk a rizslisztet, zablisztet, kukoricalisztet, ciroklisztet, a teff-et és sok mást. 


Az így született (gluténmentes) receptek bebizonyítják, hogy másfajta liszteket használva különleges ízvilágot kölcsönözhetünk a süteményeknek - a rizsliszttel készült brownie még csokoládésabbnak tűnik a hagyományosnál. A hajdina mélységet ad egy datolyás-diós tortának. A ricotta sajttorta gesztenyelisztből készült kéreggel extra ízt kap, a teff-et pedig egy rétegelt csokitortához használják, ami bármelyik születésnapi tortát méltóan helyettesíthet. A 125 recept mindegyike – többek között zabpelyhes kekszek, hajdinás mézeskalács, csokoládés-gesztenyés szuflétorta és az áfonyás kukoricaliszt cobbler – kedvenc desszertjeinket teljesen új szintre emelik.
A könyv fejezetei lisztenként vannak rendezve, hasznos információval ízvilágukról, ízpárosításokkal és sok egyébbel. És mivel ezek a lisztek másképp viselkednek a receptekben, mint a hagyományos búzaliszt, Medrich elmagyarázza innovatív új technikáit azzal a tisztasággal és részletességgel, amiről ismert. / A James Beard Foundation Award nyertese - Az év legjobb könyve a sütésről és desszertekről (2014)/.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Alice Medrich
Kiadó: Artisan
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9781579658069
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 25.4 x 2 cm
Súly: 1.16 kg
Oldalszám: 352
Ár: 9 290 Ft
(8 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking

Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking

Egy gyönyörű és pazarul fényképezett szakácskönyv, amely az autentikus japán agyagedényes főzésre összpontosít, szeretett recepteket és klasszikusok frissítéseit mutatja be, háttérrel a donabe eredetéről és történetéről.


Is This A Cookbook?

Is This A Cookbook?

Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható. 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim