Gluten-Free Flavor Flours
A New Way to Bake with Non-Wheat Flours, Including Rice, Nut, Coconut, Teff, Buckwheat, and Sorghum Flours
Monumentális könyvében, a szeretett desszertkirálynő, Alice Medrich a lisztekre irányítja figyelmét, pontos technikáit és kifogástalan ízlését – a búzaliszt alternatívái között megtalálhatjuk a rizslisztet, zablisztet, kukoricalisztet, ciroklisztet, a teff-et és sok mást.
Az így született (gluténmentes) receptek bebizonyítják, hogy másfajta liszteket használva különleges ízvilágot kölcsönözhetünk a süteményeknek - a rizsliszttel készült brownie még csokoládésabbnak tűnik a hagyományosnál. A hajdina mélységet ad egy datolyás-diós tortának. A ricotta sajttorta gesztenyelisztből készült kéreggel extra ízt kap, a teff-et pedig egy rétegelt csokitortához használják, ami bármelyik születésnapi tortát méltóan helyettesíthet. A 125 recept mindegyike – többek között zabpelyhes kekszek, hajdinás mézeskalács, csokoládés-gesztenyés szuflétorta és az áfonyás kukoricaliszt cobbler – kedvenc desszertjeinket teljesen új szintre emelik.
A könyv fejezetei lisztenként vannak rendezve, hasznos információval ízvilágukról, ízpárosításokkal és sok egyébbel. És mivel ezek a lisztek másképp viselkednek a receptekben, mint a hagyományos búzaliszt, Medrich elmagyarázza innovatív új technikáit azzal a tisztasággal és részletességgel, amiről ismert. / A James Beard Foundation Award nyertese - Az év legjobb könyve a sütésről és desszertekről (2014)/.




Termékinformációk
| Szerző: | Alice Medrich |
| Kiadó: | Artisan |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2017 |
| ISBN: | 9781579658069 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18.9 x 25.4 x 2 cm |
| Súly: | 1.16 kg |
| Oldalszám: | 352 |
| Ár: |
9 290 Ft (8 848 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Nordic by Nature
A Nordic by Nature-ben a csúcsszakácsok, úgy, mint Nicolai Nørregaard, Claus Meyer, Rasmus Munk vagy Kamilla Seidler és még sokan mások a kreatív birodalmukon keresztül bemutatják saját konyhájuk titkait. Sokkal több, mint egy szakácskönyv, ez a kötet több mint 70 innovatív és néha nagyon szokatlan receptet tartalmaz a szakácsoktól, a kortárs-dán konyha saját értelmezése.
Ivan Ramen
2007-ben Ivan Orkin, egy középkorú zsidó fickó Long Island-ről valami őrültséget csinált. Az étel-fanatikus Tokyo világvárosában ramen-boltot nyitott. Egy gaijin (külföldi) volt, aki megpróbált nevet szerezni magának egy olyan helyen, ami makacs véleménnyel van a ramenről.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.