Barion Pixel

Cookies & Crumbs

Chunky, Chewy, Gooey Cookies for Every Mood


« Vissza | Szerzők: Kaja Hengstenberg
  2024. május 16. 16:20

Cookies & Crumbs

Valaki inkább a lágy és ragacsos textúrát kedveli, mások viszont a tömör és ropogós változatot részesítik előnyben, de egy biztos, hogy mindenki rajong a kekszekért! 


Ebben a könyvben végre megtalálhatóak az olyan amerikai Cookie klasszikusok, mint a „Milk Choc Chip”, a „Peanut Butter Cookie”, vagy a „Chunky Double Choc”, emellett olyan ízek is teret kaptak, mint a kávé és kardamom kombinációja, vagy a belül még olvadós S'mores. Az olvasó végtelen inspirációt kap az otthoni sütéshez, ráadásul kézhez kap számtalan verhetetlen vegán és gluténmentes receptet is.

Kaja Hengsternberg vezetésével a kedvenc aprósüteményeink elkészítése olyan, mint egy frissen a sütőből érkező élmény (mintha egy ünnepségen lennénk), miközben útmutatást nyújt az alapokhoz és finom, megvalósítható recepteket mutat be. A hasznos tippekkel teleírt, maradékok felhasználásával is foglalkozó (helló fagylaltos szendvics!) receptek megmutatják, hogyan lehet minden egyes alkalommal igazán jó Cookie-t készíteni.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Kaja Hengstenberg
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. május 02.
ISBN: 9781837831449
Nyelv: Angol
Méretek: 17.5 x 22.5 x 2 cm
Súly: 0.63 kg
Oldalszám: 160
Ár: 7 990 Ft
(7 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

DNA DUCASSE - Monaco, London, Paris. 135 Rezepte aus der Sterneküche der legendären Ducasse-Restaurants

Új
DNA DUCASSE - Monaco, London, Paris. 135 Rezepte aus der Sterneküche der legendären Ducasse-Restaurants

"A mulandó boldogság kereskedői vagyunk, akiknek az emlékezete örökkévaló." ALAIN DUCASSE

A 135 recept, amelyet ebben a könyvben megosztanak, a kulináris gyakorlatuk középpontjában áll. A megkönnyebbülés és a kontraszt, a savas, keserű vagy sós jegyek és nyomok tökéletes művészetére, amelyek mély nyomot hagynak a testben és a szellemben egyaránt.


Kategória: Chef, Alapanyag

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury


Szerzők: