Cookies & Crumbs
Chunky, Chewy, Gooey Cookies for Every Mood

Valaki inkább a lágy és ragacsos textúrát kedveli, mások viszont a tömör és ropogós változatot részesítik előnyben, de egy biztos, hogy mindenki rajong a kekszekért!
Ebben a könyvben végre megtalálhatóak az olyan amerikai Cookie klasszikusok, mint a „Milk Choc Chip”, a „Peanut Butter Cookie”, vagy a „Chunky Double Choc”, emellett olyan ízek is teret kaptak, mint a kávé és kardamom kombinációja, vagy a belül még olvadós S'mores. Az olvasó végtelen inspirációt kap az otthoni sütéshez, ráadásul kézhez kap számtalan verhetetlen vegán és gluténmentes receptet is.
Kaja Hengsternberg vezetésével a kedvenc aprósüteményeink elkészítése olyan, mint egy frissen a sütőből érkező élmény (mintha egy ünnepségen lennénk), miközben útmutatást nyújt az alapokhoz és finom, megvalósítható recepteket mutat be. A hasznos tippekkel teleírt, maradékok felhasználásával is foglalkozó (helló fagylaltos szendvics!) receptek megmutatják, hogyan lehet minden egyes alkalommal igazán jó Cookie-t készíteni.
Termékinformációk
Szerző: | Kaja Hengstenberg |
Kiadó: | Quadrille Publishing |
Kategória: | Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. május 02. |
ISBN: | 9781837831449 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 17.5 x 22.5 x 2 cm |
Súly: | 0.63 kg |
Oldalszám: | 160 |
Ár: |
7 990 Ft (7 610 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
One week with Yann Duytsche

A tekintélyes francia mester, Yann Duytsche egy teljes hétre invitál műhelyébe (Dolç, Barcelona, Spanyolország). Azoknak a fő alkotásoknak a gyűjteménye ez, amik Duytsche műhelyében készülnek nap mint nap; ezek alaposan letesztelt és kipróbált, igaz és valós termékek, nem csak azért mert technikailag is működnek, hanem mert megfeleltek a legmagasabb elvárásoknak is: a vásárlók ízlésének.
Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons

A MOF (Meilleur Ouvrier de France) cím birtokosa Stephane Glacier és Cukrász-séfje, Jerome Le Teuff publikálásában kerül bemutatásra ez a szemet gyönyörködtető, professzionális cukrászkönyv, amely professzionális recepteket és konyhatechnikákat mutat be. A szezonalitás szellemét követve kerülnek bemutatásra a kis tortácskák, tarte-ok és desszertek.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Packaged for Life - Chocolate

Amikor sietve elfogyasztjuk azokat a dolgokat, amelyeket szeretünk, gyakran gondolkodás nélkül figyelmen kívül hagyjuk vagy eldobjuk a csomagolást. Bár sokan azzal érvelnek, hogy ezeknek nincs jelentőségük, vagy meg kellene szüntetni őket a környezet megóvása érdekében, a csomagolástervezésben sokkal több van, mint amilyennek látszik.