Barion Pixel

-12°C GELATO


« Vissza | Szerzők: Bas van Haaren, Nils Hendrikse
  2023. március 30. 17:50

-12°C GELATO

Bas van Haaren és Nils Hendrikse szívükben Gelato fanatikusok, és ezen a területen tökéletesen kiegészítik egymást. Ahol az egyik a kreativitásban jeleskedik, a másik minden technikai háttérben. 


-12°C-on GELATO

Egy könyv, amely tele van helyes receptekkel, mélyreható elméletekkel és lenyűgöző alkotásokkal. A cím nem hiába tartalmaz -12°C-ot. Végül is ez a legjobb tálalási hőmérséklet a Gelato számára.

A jó Gelato elkészítése nyilvánvalóan a megfelelő elméleti tudással kezdődik. Bár időnként nehéznek bizonyul, a könyv leírása lehetővé teszi, hogy mindenki, aki Gelato-val dolgozik vagy szeretne dolgozni, a professzionális Gelatier-től az éttermi szakácsokig, tökéletes alapot szerezzen. Hogyan készítse el a saját mixét tiszta alapanyagokból, milyen alapanyagokat használjon, és hogyan alkalmazza ezeket később izgalmas alkotásokban?

Ez -12°C GELATO.
Természetesen figyeljük a trendeket, és allergén mentes, akár teljesen növényi és csökkentett cukortartalmú recepteket is kínálunk. Sőt, még sós Gelato receptekkel is találkozhat. Röviden, ez a könyv megtanítja arra, hogy a semmiből készítse el saját fagylaltját. Miután elolvasta, kiszámolhatja saját receptjeit, és rengeteg ihletet meríthet a legkülönlegesebb fagyos finomságokhoz.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Bas van Haaren, Nils Hendrikse
Kiadó: Bas van Haaren - Nils Hendrikse
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2023. március 30.
ISBN:
Nyelv: Angol
Méretek: 22.5 x 28.8 x 1.9 cm
Súly: 1.1 kg
Oldalszám: 160
Ár: 21 990 Ft
(20 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Mastering Pasta

Mastering Pasta

A díjnyertes séf, Marc Vetri első könyvét a tésztáról akarta írni. Ellenben két másik elismert szakácskönyvet írt és folytatta több mint 10 éves kutatását a tésztáról. Most az olasz konyha egyik legelismertebb mestere végül megosztja széleskörű tudását a tésztáról, a gnocchiról és a risottoról az inspiráló, tájékoztató és szakértő tippjeivel, valamint technikáival, számtalan folyamatábrával, több mint 100 recept formájában.

Vetri személyes történetei olaszországi utazásairól és kulináris felfedezéseiről végig megjelennek a könyvben a könnyen követhető, részletes magyarázatai mellett valamint arról, hogy hogyan készítheti el élvezhetően a friss tésztát saját kezűleg. 


Szerzők: Marc Vetri

The Art & Craft of Coffee Cocktails

The Art & Craft of Coffee Cocktails

Merüljön el az élet nyújtotta két legnagyobb élvezetben – a kávé és az alkohol világában – ezzel a tökéletes kávékoktélok keverésével foglalkozó összefogó kalauzzal. A világklasszis bartender Jason Clark a bárpult mögül oktat, megihlet, lelkesít a kávéalapú koktélok mesterkurzusán.


Szerzők: Jason Clark

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary

Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary

Különböző formájú torták bevonási és dekorációs technikái nyomócsövekkel, a tejszínhabos torták elkészítésének részletes folyamata, pont úgy, mint ahogy az író neves kurzusain is tanítják. Részletes magyarázatokkal, mint egy oktató videóban.


Szerzők: Jung Hayeon