-12°C GELATO

Bas van Haaren és Nils Hendrikse szívükben Gelato fanatikusok, és ezen a területen tökéletesen kiegészítik egymást. Ahol az egyik a kreativitásban jeleskedik, a másik minden technikai háttérben.
-12°C-on GELATO
Egy könyv, amely tele van helyes receptekkel, mélyreható elméletekkel és lenyűgöző alkotásokkal. A cím nem hiába tartalmaz -12°C-ot. Végül is ez a legjobb tálalási hőmérséklet a Gelato számára.
A jó Gelato elkészítése nyilvánvalóan a megfelelő elméleti tudással kezdődik. Bár időnként nehéznek bizonyul, a könyv leírása lehetővé teszi, hogy mindenki, aki Gelato-val dolgozik vagy szeretne dolgozni, a professzionális Gelatier-től az éttermi szakácsokig, tökéletes alapot szerezzen. Hogyan készítse el a saját mixét tiszta alapanyagokból, milyen alapanyagokat használjon, és hogyan alkalmazza ezeket később izgalmas alkotásokban?
Ez -12°C GELATO.
Természetesen figyeljük a trendeket, és allergén mentes, akár teljesen növényi és csökkentett cukortartalmú recepteket is kínálunk. Sőt, még sós Gelato receptekkel is találkozhat. Röviden, ez a könyv megtanítja arra, hogy a semmiből készítse el saját fagylaltját. Miután elolvasta, kiszámolhatja saját receptjeit, és rengeteg ihletet meríthet a legkülönlegesebb fagyos finomságokhoz.
Termékinformációk
Szerzők: | Bas van Haaren, Nils Hendrikse |
Kiadó: | Bas van Haaren - Nils Hendrikse |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. március 30. |
ISBN: | |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.5 x 28.8 x 1.9 cm |
Súly: | 1.1 kg |
Oldalszám: | 160 |
Ár: |
21 990 Ft (20 943 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The French Laundry, Per Se

Amikor a The French Laundry szakácskönyvet 1999-ben kiadták (öt évvel az étterem megnyitása után) megtörte az összes korábbi szakácskönyvet, azóta sokan úgy gondolják, hogy a legfontosabb szakácskönyv, amely valaha megjelent. A több mint 600 000 példányban nyomtatott szakácskönyv úttörő volt, kezdve az otthoni szakácsoktól az ambiciózus szakemberekig. Most, 20 évvel később, a The French Laundry - Per Se úgy áll, hogy hasonló célzattal jelenteti meg új szakácskönyvét.
The French Laundry, Per Se

Amikor a The French Laundry szakácskönyvet 1999-ben kiadták (öt évvel az étterem megnyitása után) megtörte az összes korábbi szakácskönyvet, azóta sokan úgy gondolják, hogy a legfontosabb szakácskönyv, amely valaha megjelent. A több mint 600 000 példányban nyomtatott szakácskönyv úttörő volt, kezdve az otthoni szakácsoktól az ambiciózus szakemberekig. Most, 20 évvel később, a The French Laundry - Per Se úgy áll, hogy hasonló célzattal jelenteti meg új szakácskönyvét.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.