Barion Pixel

-12°C GELATO


« Vissza | Szerzők: Bas van Haaren, Nils Hendrikse
  2023. március 30. 17:50

-12°C GELATO

Bas van Haaren és Nils Hendrikse szívükben Gelato fanatikusok, és ezen a területen tökéletesen kiegészítik egymást. Ahol az egyik a kreativitásban jeleskedik, a másik minden technikai háttérben. 


-12°C-on GELATO

Egy könyv, amely tele van helyes receptekkel, mélyreható elméletekkel és lenyűgöző alkotásokkal. A cím nem hiába tartalmaz -12°C-ot. Végül is ez a legjobb tálalási hőmérséklet a Gelato számára.

A jó Gelato elkészítése nyilvánvalóan a megfelelő elméleti tudással kezdődik. Bár időnként nehéznek bizonyul, a könyv leírása lehetővé teszi, hogy mindenki, aki Gelato-val dolgozik vagy szeretne dolgozni, a professzionális Gelatier-től az éttermi szakácsokig, tökéletes alapot szerezzen. Hogyan készítse el a saját mixét tiszta alapanyagokból, milyen alapanyagokat használjon, és hogyan alkalmazza ezeket később izgalmas alkotásokban?

Ez -12°C GELATO.
Természetesen figyeljük a trendeket, és allergén mentes, akár teljesen növényi és csökkentett cukortartalmú recepteket is kínálunk. Sőt, még sós Gelato receptekkel is találkozhat. Röviden, ez a könyv megtanítja arra, hogy a semmiből készítse el saját fagylaltját. Miután elolvasta, kiszámolhatja saját receptjeit, és rengeteg ihletet meríthet a legkülönlegesebb fagyos finomságokhoz.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Bas van Haaren, Nils Hendrikse
Kiadó: Bas van Haaren - Nils Hendrikse
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2023. március 30.
ISBN:
Nyelv: Angol
Méretek: 22.5 x 28.8 x 1.9 cm
Súly: 1.1 kg
Oldalszám: 160
Ár: 21 990 Ft
(20 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Ultimate Pasta Machine Cookbook

The Ultimate Pasta Machine Cookbook

Végül egy szakácskönyv a tésztakészítésről, amely mindenféle tésztagépekre kiterjed - mind kézi, mind elektromos, valamint keverőgép kiegészítőivel készültekre is. A könnyen elsajátítható receptek és a folyamatábrák segítségével biztosan hamarosan szakértő tésztamesterré válik!


Szerzők: Lucy Vaserfirer

Fruit Cédric Grolet

Fruit Cédric Grolet

Cédric Grolet desszertjei felejthetetlen élményeket okoznak. Valódi alkotások, amiken továbbítja csúcsminőségű cukrászatát. Alkotásaiban a gyümölcsök esszenciája és valódi ereje tárul elénk. Élvezettel és ámulattal fedezhetjük fel Cédric Grolet alkotói folyamatát a séf vázlataitól egy műtárgyként lefotózott desszertig.


Szerzők: Cédric Grolet

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.