TeaTime - A Taste of London's Best Afternoon Teas
by Jean Cazals

A világhírű ételfotós, Jean Cazals által illusztrált TeaTime egy pazar utazásra visz London 50 egyedi és ragyogó tea-hotspotja körül.
Olyan világhírű helyszínek hangulatát ragadja meg, mint a The Ritz és a The Savoy, amelyek modern csavart kínálnak, és olyan hagyományos délutáni teákkal, mint a Primrose Bakery és a The Berkeley, vagy olyan egyszerűbbek, mint a La Fromagerie és a Daylesford Organic, és az elnéző Melt és Cocomaya.
Bár a britek csak körülbelül 160 évvel ezelőtt találták fel ezt a szokást, kulturális DNS-ük részévé és szokásukká vált, amelyet világszerte exportáltak.
A TeaTime több mint 30 ínycsiklandó receptet tartalmaz London legjobb délutáni teáiból, amelyeket a nagyszabású és butikhotelek, valamint elegáns bárok és kávézók szakácsai készítenek.
Termékinformációk
Szerző: | Jean Cazals |
Kiadó: | Papadakis |
Kategória: | Cukrászkönyv, Étterem, Nyelv - Angol / English Books, Album / Album, Tea / Tea |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. július 11. |
ISBN: | 9781906506575 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 17.9 x 18.9 x 2.6 cm |
Súly: | 1.91 kg |
Oldalszám: | 252 |
Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Art and Science of Sushi

Fedezzen fel mindent, amit a sushiról tudni lehet! A sushi meghódította az egész világot, most, a zseniális, fiatal tokiói szusiszakács, Jun Takahashi szeretné megosztani a világgal a szusikészítés iránti szeretetét és tudományos ismereteit! Minden sushival kapcsolatos tudása páratlan, a professzionális szakácsok és a sushi amatőrök számára is egyaránt tetszeni fog.
Australia - The Cookbook

Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.