Barion Pixel

TeaTime - A Taste of London's Best Afternoon Teas

by Jean Cazals


« Vissza | Szerzők: Jean Cazals
  2024. július 11. 15:42

TeaTime - A Taste of London's Best Afternoon Teas

A világhírű ételfotós, Jean Cazals által illusztrált TeaTime egy pazar utazásra visz London 50 egyedi és ragyogó tea-hotspotja körül.


Olyan világhírű helyszínek hangulatát ragadja meg, mint a The Ritz és a The Savoy, amelyek modern csavart kínálnak, és olyan hagyományos délutáni teákkal, mint a Primrose Bakery és a The Berkeley, vagy olyan egyszerűbbek, mint a La Fromagerie és a Daylesford Organic, és az elnéző Melt és Cocomaya.

Bár a britek csak körülbelül 160 évvel ezelőtt találták fel ezt a szokást, kulturális DNS-ük részévé és szokásukká vált, amelyet világszerte exportáltak.

A TeaTime több mint 30 ínycsiklandó receptet tartalmaz London legjobb délutáni teáiból, amelyeket a nagyszabású és butikhotelek, valamint elegáns bárok és kávézók szakácsai készítenek.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jean Cazals
Kiadó: Papadakis
Kategória: Cukrászkönyv, Étterem, Nyelv - Angol / English Books, Album / Album, Tea / Tea
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. július 11.
ISBN: 9781906506575
Nyelv: Angol
Méretek: 17.9 x 18.9 x 2.6 cm
Súly: 1.91 kg
Oldalszám: 252
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Atlas of Bourbon and American Whiskey

The Atlas of Bourbon and American Whiskey

Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.


Szerzők: Eric Zandona

Casa Cacao

Casa Cacao

Ez a könyv Jordi útját és kutatásait követi a kakaó eredetének és a csokoládé mesterségének nyomában, új, teljesen forradalmi receptekkel.


Szerzők: Jordi Roca

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig.