Barion Pixel

TeaTime - A Taste of London's Best Afternoon Teas

by Jean Cazals


« Vissza | Szerzők: Jean Cazals
  2024. július 11. 15:42

TeaTime - A Taste of London's Best Afternoon Teas

A világhírű ételfotós, Jean Cazals által illusztrált TeaTime egy pazar utazásra visz London 50 egyedi és ragyogó tea-hotspotja körül.


Olyan világhírű helyszínek hangulatát ragadja meg, mint a The Ritz és a The Savoy, amelyek modern csavart kínálnak, és olyan hagyományos délutáni teákkal, mint a Primrose Bakery és a The Berkeley, vagy olyan egyszerűbbek, mint a La Fromagerie és a Daylesford Organic, és az elnéző Melt és Cocomaya.

Bár a britek csak körülbelül 160 évvel ezelőtt találták fel ezt a szokást, kulturális DNS-ük részévé és szokásukká vált, amelyet világszerte exportáltak.

A TeaTime több mint 30 ínycsiklandó receptet tartalmaz London legjobb délutáni teáiból, amelyeket a nagyszabású és butikhotelek, valamint elegáns bárok és kávézók szakácsai készítenek.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jean Cazals
Kiadó: Papadakis
Kategória: Cukrászkönyv, Étterem, Nyelv - Angol / English Books, Album / Album, Tea / Tea
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. július 11.
ISBN: 9781906506575
Nyelv: Angol
Méretek: 17.9 x 18.9 x 2.6 cm
Súly: 1.91 kg
Oldalszám: 252
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Whole Fish Collection - Limited Edition Set

Új
The Whole Fish Collection - Limited Edition Set

A The Whole Fish Collection egy limitált kiadású könyvszett, amely Josh Niland három díjnyertes szakácskönyvét tartalmazza, elegáns díszdobozban, exkluzív tartalmakkal – köztük egy aláírt nyomattal és a The Whole Fish Cookbook különleges kiadású borítójával. 


Szerzők: Josh Niland

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.


Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


The Curious Bartender Volume 1

The Curious Bartender Volume 1

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe.