Barion Pixel

The Vegan Pastry Bible

Fundemantals of Vegan Pastry and Viennoiserie by Toni Rodriguez


« Vissza | Szerzők: Toni Rodriguez
  2023. február 06. 23:24

The Vegan Pastry Bible

Toni Rodríguez a modern vegán cukrászat és péksütemények úttörője, „a vegán macaron atyja”, Európa első vegán cukrászdájának alapítója.


 

Ezzel a munkával, amely tapasztalatának, kiterjedt kutatásának és fejlesztésének, valamint a növényi alapú összetevőkkel végzett folyamatos munkájának az eredménye, Toni megosztja a modern vegán cukrászat és péksütemények alapjait.

A több mint 100 növényi alapú recepttel, 500 lépésről-lépésre fotóval, a szakember tippjeivel és technikáival The Vegan Pastry Bible könyvvel Toni 320 oldalon mindent megad, amit a modern növényi alapú cukrászatról tudni kell.
Célja, hogy a vegán cukrászat hozzáférhetővé, meglepővé, etikussá, kreatívvá és szórakoztatóvá tegye elkészítésüket, minden sütni vágyónak és szakembernek egyaránt..

Ezzel a könyvvel a kezében soha nem kell kompromisszumot kötnie növényi alapú desszertjei ízében, állagában és kialakításában.

A Vegán süteménybiblia 10 részre tagolódik:

1. Elmélet az összetevők megértésével és vegán kidolgozásokkal: az összetevők és a vegán kidolgozások szerepének magyarázata.

2. Alapkészítmények: házi krémmargarin receptje lépésről-lépésre, tejszínhab, „vaj” krém, cukrászkrém, angol krém, gluténmentes lisztkeverék, házi praliné stb.

3. Piskóták: diós brownie, citromtorta, márványtorta, gluténmentes barackos torta, banánkenyér, muffin, financier, stb.

4. Viennoiserie: briós, fahéjas tekercs, babka, stollen, fánk, croissant, berliner, millefeuille, gallette des rois, ensaimada, stb.

5. Reggeli és snack: gofri, áfonyás scones, flapjack, ánizsos tekercs, stb.

6. Cookie és omlós tészta: különböző típusú cookie-k (mézes, csokoládés, gianduja-s, zabpelyhes), különböző omlós tészta receptek (sima, csokoládés, cukormentes, gluténmentes), pasta frolla, bourdalou tarte, crostata, pastiera, polvoron, alma pite, pekán pite, citromos pite, csokoládé tarte, gateaux basques, stb.

7. Macaron és petit-four: olasz és francia habcsók macaronok, különféle töltelékek (csokoládé és málna, vanília, pisztácia stb.), tuilles, canneles

8. Csokoládé: fehér csokoládé, "tej" csokoládé, csokikrém, bounty, rocher, truffles.

9. Cukrászsütemények  – lépésről lépésre receptek, mono desszertek és torták: Földimogyoró bombatorta, Répatorta, Coulant, Opera, Sacher, Medovik, Rafaello, Cannoli, Plaisir Sucre, Pisztácia-málna Dacquoise, Sajttorta, Német csokitorta, Málnás tekercs, Buche de Noel, Cseresznyés Galette.

10. Krémek, flanok és mousse-ok: Tiramisu, katalán krém, Pastéis de Belém, klasszikus flan, párizsi flan, mogyorós flan, csokis mousse.

Photo: Becky Lawton

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Toni Rodriguez
Kiadó: ICEP
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. február 16.
ISBN: 9786069529386
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 23.5 x 28.5 x 2.4 cm
Súly: 1.6 kg
Oldalszám: 320
Ár (AKCIÓS): 33 990 Ft helyett: 21 990 Ft
Státusz: Raktáron

The Beer Brewing Guide

The Beer Brewing Guide

Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták. 


Ramón Freixa

Ramón Freixa

Több mint 350 oldal, közel 60, az egyes folyamatokban részletezett, kreatív megoldásokkal kísért alkotás, 145 fénykép, az étellel azonos relevanciával felruházott termékek gondos választéka...

 


Szerzők: Ramón Freixa

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland