Barion Pixel

Fermentation - Heiko Antoniewicz


« Vissza | Szerzők: Heiko Antoniewicz, Thomas Ruhl
  2021. október 28. 18:11

Fermentation - Heiko Antoniewicz

Fedezze fel az erjesztést Heiko Antoniewicz-zel. Ebben a rendkívüli szakácskönyvben mindent megtalál, ami az erjesztéssel (fermentálással) kapcsolatos. 

 

 

Heiko Antoniewicz profi séf megmutatja, hogyan erjeszthet zöldséget, gyümölcsöt, kolbászt, húst, tejterméket és sok más ételt, hogy a legjobb ízt hozza ki a termékekből.

Az elméleti ismeretek átfogó repertoárját és kiváló ételeket kap, amelyek minden profi és hobbi szakácsot saját kreativitásuk alapjául szolgálnak. A hangulatos képek felébresztik a vágyat, hogy intenzívebben foglalkozzanak az erjesztéssel, és saját kísérletekbe kezdjenek.

• Kiváló receptek és szaktudás egy innovatív professzionális séftől: átfogó összefoglaló a fermentált élelmiszerek előállításáról és felhasználásukról a kortárs konyhákban.

• Több mint 80 recept és több mint 50 alapvető utasítás mutatja be, milyen sokrétű a fermentáció témája.

• Szokatlan termékek, például levelek, berkenyebogyók, paszternák, fjordi pisztráng, fekete dió és egyebek fermentálása.

A kulináris szakértelem és a szokatlan receptek új szemszögből mutatják be az erjesztés technológiáját.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Heiko Antoniewicz, Thomas Ruhl
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 28.
ISBN: 9783985410507
Nyelv: Német
Méretek: 24.4 x 29.4 x 2.5 cm
Súly: 1.57 kg
Oldalszám: 240
Ár: 26 990 Ft
(25 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Risotto and Beyond

Risotto and Beyond

Egy alapvető kalauz a rizsfőzésről, az olasz konyha szerelmeseinek. A neves chicagói séf és étteremtulajdonos, John Coletta receptgyűjteménye, ami az olasz konyha felderítetlen szegletét helyezi központba – a rizs elkészítését. A rizs alapvető élelmiszernek számít Észak-Olaszországban, ahol az ország legnagyobb rizstermelő vidéke - gazdag és változatos rizsalapú konyha fejlődött ki ebben a régióban. 


Radix

Radix

Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.