Barion Pixel

Fermentation - Heiko Antoniewicz


« Vissza | Szerzők: Heiko Antoniewicz, Thomas Ruhl
  2021. október 28. 18:11

Fermentation - Heiko Antoniewicz

Fedezze fel az erjesztést Heiko Antoniewicz-zel. Ebben a rendkívüli szakácskönyvben mindent megtalál, ami az erjesztéssel (fermentálással) kapcsolatos. 

 

 

Heiko Antoniewicz profi séf megmutatja, hogyan erjeszthet zöldséget, gyümölcsöt, kolbászt, húst, tejterméket és sok más ételt, hogy a legjobb ízt hozza ki a termékekből.

Az elméleti ismeretek átfogó repertoárját és kiváló ételeket kap, amelyek minden profi és hobbi szakácsot saját kreativitásuk alapjául szolgálnak. A hangulatos képek felébresztik a vágyat, hogy intenzívebben foglalkozzanak az erjesztéssel, és saját kísérletekbe kezdjenek.

• Kiváló receptek és szaktudás egy innovatív professzionális séftől: átfogó összefoglaló a fermentált élelmiszerek előállításáról és felhasználásukról a kortárs konyhákban.

• Több mint 80 recept és több mint 50 alapvető utasítás mutatja be, milyen sokrétű a fermentáció témája.

• Szokatlan termékek, például levelek, berkenyebogyók, paszternák, fjordi pisztráng, fekete dió és egyebek fermentálása.

A kulináris szakértelem és a szokatlan receptek új szemszögből mutatják be az erjesztés technológiáját.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Heiko Antoniewicz, Thomas Ruhl
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 28.
ISBN: 9783985410507
Nyelv: Német
Méretek: 24.4 x 29.4 x 2.5 cm
Súly: 1.57 kg
Oldalszám: 240
Ár: 26 990 Ft
(25 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Christophe Pelé - Le Clarence

Christophe Pelé - Le Clarence

2015-ben Róbert Luxemburgi herceg merész lépést tett és egy különleges hotelbe fektetett be Párizs arany háromszögében, a konyhája élén egy olyan séffel, akinek modernitása ámulatba ejti a gasztronómia világát. Két Michelin-csillaggal jutalmazott merész konyháját ismerhetjük meg ebben a pazar kiadványban.


Milk Street Vegetables

Milk Street Vegetables

Christopher Kimball Milk Street-je merész, egyszerű recepteket keres a világban, és adaptálja azokat az otthoni konyhákra. Egy új könyvében ő és csapata a táplálkozási piramis egyik leginkább kihasználatlan szegletére, a zöldségekre hívja fel a figyelmet.


The Pasta Man

The Pasta Man

A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.


Szerzők: Mateo Zielonka

Homebrewed Vinegar

Homebrewed Vinegar

Az almaecet hosszú múltra tekint vissza, mint népi gyógymód különféle egészségügyi állapotok kezelésére, és ennek eredményeként a természetes egészséget kedvelők körében egy kultikus státuszra hasonlít.