Barion Pixel

Fermentation - Heiko Antoniewicz


« Vissza | Szerzők: Heiko Antoniewicz, Thomas Ruhl
  2021. október 28. 18:11

Fermentation - Heiko Antoniewicz

Fedezze fel az erjesztést Heiko Antoniewicz-zel. Ebben a rendkívüli szakácskönyvben mindent megtalál, ami az erjesztéssel (fermentálással) kapcsolatos. 

 

 

Heiko Antoniewicz profi séf megmutatja, hogyan erjeszthet zöldséget, gyümölcsöt, kolbászt, húst, tejterméket és sok más ételt, hogy a legjobb ízt hozza ki a termékekből.

Az elméleti ismeretek átfogó repertoárját és kiváló ételeket kap, amelyek minden profi és hobbi szakácsot saját kreativitásuk alapjául szolgálnak. A hangulatos képek felébresztik a vágyat, hogy intenzívebben foglalkozzanak az erjesztéssel, és saját kísérletekbe kezdjenek.

• Kiváló receptek és szaktudás egy innovatív professzionális séftől: átfogó összefoglaló a fermentált élelmiszerek előállításáról és felhasználásukról a kortárs konyhákban.

• Több mint 80 recept és több mint 50 alapvető utasítás mutatja be, milyen sokrétű a fermentáció témája.

• Szokatlan termékek, például levelek, berkenyebogyók, paszternák, fjordi pisztráng, fekete dió és egyebek fermentálása.

A kulináris szakértelem és a szokatlan receptek új szemszögből mutatják be az erjesztés technológiáját.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Heiko Antoniewicz, Thomas Ruhl
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 28.
ISBN: 9783985410507
Nyelv: Német
Méretek: 24.4 x 29.4 x 2.5 cm
Súly: 1.57 kg
Oldalszám: 240
Ár: 26 990 Ft
(25 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pasta - A Cookbook

Pasta - A Cookbook

Stílusos, tészta mesterkurzus New York város első számú tészta szakácsától, 40 kézzel készített tésztaforma receptjeivel és 100 olasz amerikai, regionális olasz és modern ételekkel.


Radix

Radix

Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.