Barion Pixel

Fermentation - Heiko Antoniewicz


« Vissza | Szerzők: Heiko Antoniewicz, Thomas Ruhl
  2021. október 28. 18:11

Fermentation - Heiko Antoniewicz

Fedezze fel az erjesztést Heiko Antoniewicz-zel. Ebben a rendkívüli szakácskönyvben mindent megtalál, ami az erjesztéssel (fermentálással) kapcsolatos. 

 

 

Heiko Antoniewicz profi séf megmutatja, hogyan erjeszthet zöldséget, gyümölcsöt, kolbászt, húst, tejterméket és sok más ételt, hogy a legjobb ízt hozza ki a termékekből.

Az elméleti ismeretek átfogó repertoárját és kiváló ételeket kap, amelyek minden profi és hobbi szakácsot saját kreativitásuk alapjául szolgálnak. A hangulatos képek felébresztik a vágyat, hogy intenzívebben foglalkozzanak az erjesztéssel, és saját kísérletekbe kezdjenek.

• Kiváló receptek és szaktudás egy innovatív professzionális séftől: átfogó összefoglaló a fermentált élelmiszerek előállításáról és felhasználásukról a kortárs konyhákban.

• Több mint 80 recept és több mint 50 alapvető utasítás mutatja be, milyen sokrétű a fermentáció témája.

• Szokatlan termékek, például levelek, berkenyebogyók, paszternák, fjordi pisztráng, fekete dió és egyebek fermentálása.

A kulináris szakértelem és a szokatlan receptek új szemszögből mutatják be az erjesztés technológiáját.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Heiko Antoniewicz, Thomas Ruhl
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 28.
ISBN: 9783985410507
Nyelv: Német
Méretek: 24.4 x 29.4 x 2.5 cm
Súly: 1.57 kg
Oldalszám: 240
Ár: 26 990 Ft
(25 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

-12°C GELATO

-12°C GELATO

Bas van Haaren és Nils Hendrikse szívükben Gelato fanatikusok, és ezen a területen tökéletesen kiegészítik egymást. Ahol az egyik a kreativitásban jeleskedik, a másik minden technikai háttérben. 


Bonnes pâtes ! - 80 recettes boulangères et pâtissières

Bonnes pâtes ! - 80 recettes boulangères et pâtissières

Több mint 80 recept briósokhoz, baguettekhez, pizzákhoz, focacciákhoz, ciabattához vagy croissantokhoz – egy teljes körút a kenyérvilágban, ahol igazán kézbe veheted a tésztát.

 


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.