Fermentation - Heiko Antoniewicz
Fedezze fel az erjesztést Heiko Antoniewicz-zel. Ebben a rendkívüli szakácskönyvben mindent megtalál, ami az erjesztéssel (fermentálással) kapcsolatos.
Heiko Antoniewicz profi séf megmutatja, hogyan erjeszthet zöldséget, gyümölcsöt, kolbászt, húst, tejterméket és sok más ételt, hogy a legjobb ízt hozza ki a termékekből.
Az elméleti ismeretek átfogó repertoárját és kiváló ételeket kap, amelyek minden profi és hobbi szakácsot saját kreativitásuk alapjául szolgálnak. A hangulatos képek felébresztik a vágyat, hogy intenzívebben foglalkozzanak az erjesztéssel, és saját kísérletekbe kezdjenek.
• Kiváló receptek és szaktudás egy innovatív professzionális séftől: átfogó összefoglaló a fermentált élelmiszerek előállításáról és felhasználásukról a kortárs konyhákban.
• Több mint 80 recept és több mint 50 alapvető utasítás mutatja be, milyen sokrétű a fermentáció témája.
• Szokatlan termékek, például levelek, berkenyebogyók, paszternák, fjordi pisztráng, fekete dió és egyebek fermentálása.
A kulináris szakértelem és a szokatlan receptek új szemszögből mutatják be az erjesztés technológiáját.
Termékinformációk
| Szerzők: | Heiko Antoniewicz, Thomas Ruhl |
| Kiadó: | Matthaes Verlag |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2021. október 28. |
| ISBN: | 9783985410507 |
| Nyelv: | Német |
| Méretek: | 24.4 x 29.4 x 2.5 cm |
| Súly: | 1.57 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
26 990 Ft (25 705 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
-12°C GELATO
Bas van Haaren és Nils Hendrikse szívükben Gelato fanatikusok, és ezen a területen tökéletesen kiegészítik egymást. Ahol az egyik a kreativitásban jeleskedik, a másik minden technikai háttérben.
Bonnes pâtes ! - 80 recettes boulangères et pâtissières
Több mint 80 recept briósokhoz, baguettekhez, pizzákhoz, focacciákhoz, ciabattához vagy croissantokhoz – egy teljes körút a kenyérvilágban, ahol igazán kézbe veheted a tésztát.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.