Barion Pixel

Sous vide - Heiko Antoniewicz

Das komplett neue und umfassende Standardwerk


« Vissza | Szerzők: Heiko Antoniewicz, Douglas Baldwin, Michael Podvinec
  2023. április 21. 16:08

Sous vide - Heiko Antoniewicz

A teljesen új és átfogó standard munka. 50 összetett étel és sok átfogó alaprecept Heiko Antoniewicz csúcsszakácstól.


Sous vide – újra felfedezve Heiko Antoniewicz-cal, húst, halat és zöldségeket főz pontosan, a maximális lédússág és az összes összetevő intenzív aromája érdekében – a sous vide technológia úttörőjeként Heiko Antoniewicz csúcsszakács vadonatúj, második sous vide könyvében bemutatja a vákuumfőzés legújabb technikáit, alkalmazásait és áramlatait.

50 kiváló ételből álló alapreceptek, Douglas Baldwin és Michael Podvinec gyakorlati elméleti része pedig mélyen érinti és megérteti a komplex főzési technikákat.

- Összetett étel és kiterjedt alapreceptek halak, húsok, zöldségek, krémek, fagylaltmasszák, szeszes italok és egyebek számára.
- Egyedülálló tudásátadás: Tudományos, gyakorlati magyarázatok segítségével az alapoktól kezdve megértheti a népszerű konyhatechnológiát.

Az első osztályú szakértelem találkozik a kulináris gyakorlattal

Heiko Antoniewicz évek óta foglalkozik a sous-vide főzési folyamattal, tudását és szenvedélyét nemzetközi szinten adja át workshopokon és előadásokon.
Mind profi, mind ambiciózus hobbiszakácsként profitálhat kiváló know-how-jából és a főzés művészete iránti lelkesedéséből. A rendkívüli szakácskönyvet Douglas Baldwin és Michael Podvinec tudósok kiváló, gyakorlati elméleti résszel egészítik ki – így nemcsak megtanulod a vákuumfőzést, hanem a maga teljességében is megérted.

Fedezze fel a sous vide főzés bevált és új megközelítéseit! Heiko Antoniewicz végső alapműve elmagyaráz mindent, amit a népszerű konyhatechnológiáról tudni kell, és több mint 50 recepttel inspirál.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Heiko Antoniewicz, Douglas Baldwin, Michael Podvinec
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Sous-Vide, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 10.
ISBN: 9783985410675
Nyelv: Német
Méretek: 24.8 x 29.5 x 2.8 cm
Súly: 1.48 kg
Oldalszám: 240
Ár: 26 990 Ft
(25 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Homebrewed Vinegar

Homebrewed Vinegar

Az almaecet hosszú múltra tekint vissza, mint népi gyógymód különféle egészségügyi állapotok kezelésére, és ennek eredményeként a természetes egészséget kedvelők körében egy kultikus státuszra hasonlít. 


Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Szellemes, őszinte és éleslátó: óda, Magnus Nilsson séf rendkívüli étterméből, és izgalmas kommentár a gasztronómiai kultúráról.


Szerzők: Magnus Nilsson

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Percorsi

Percorsi

Percorsi, Gianluca Fusto első kötete új kiadásban, angol nyelvű fordítással kiegészítve.
Az 1975-ben született világhírű cukrászmester 50 emblematikus receptje láthatóan egy építész-tervező precizitásával, magabiztosságával kerülnek bemutatásra.


Szerzők: Gianluca Fusto