Sous vide - Heiko Antoniewicz
Das komplett neue und umfassende Standardwerk

A teljesen új és átfogó standard munka. 50 összetett étel és sok átfogó alaprecept Heiko Antoniewicz csúcsszakácstól.
Sous vide – újra felfedezve Heiko Antoniewicz-cal, húst, halat és zöldségeket főz pontosan, a maximális lédússág és az összes összetevő intenzív aromája érdekében – a sous vide technológia úttörőjeként Heiko Antoniewicz csúcsszakács vadonatúj, második sous vide könyvében bemutatja a vákuumfőzés legújabb technikáit, alkalmazásait és áramlatait.
50 kiváló ételből álló alapreceptek, Douglas Baldwin és Michael Podvinec gyakorlati elméleti része pedig mélyen érinti és megérteti a komplex főzési technikákat.
- Összetett étel és kiterjedt alapreceptek halak, húsok, zöldségek, krémek, fagylaltmasszák, szeszes italok és egyebek számára.
- Egyedülálló tudásátadás: Tudományos, gyakorlati magyarázatok segítségével az alapoktól kezdve megértheti a népszerű konyhatechnológiát.
Az első osztályú szakértelem találkozik a kulináris gyakorlattal
Heiko Antoniewicz évek óta foglalkozik a sous-vide főzési folyamattal, tudását és szenvedélyét nemzetközi szinten adja át workshopokon és előadásokon.
Mind profi, mind ambiciózus hobbiszakácsként profitálhat kiváló know-how-jából és a főzés művészete iránti lelkesedéséből. A rendkívüli szakácskönyvet Douglas Baldwin és Michael Podvinec tudósok kiváló, gyakorlati elméleti résszel egészítik ki – így nemcsak megtanulod a vákuumfőzést, hanem a maga teljességében is megérted.
Fedezze fel a sous vide főzés bevált és új megközelítéseit! Heiko Antoniewicz végső alapműve elmagyaráz mindent, amit a népszerű konyhatechnológiáról tudni kell, és több mint 50 recepttel inspirál.
Termékinformációk
Szerzők: | Heiko Antoniewicz, Douglas Baldwin, Michael Podvinec |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Sous-Vide, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. október 10. |
ISBN: | 9783985410675 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 24.8 x 29.5 x 2.8 cm |
Súly: | 1.48 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
26 990 Ft (25 705 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Prisma

’Mindig azt mondom magamnak, hogy nyitott, körültekintő és játékos legyek’
Az ismert és neves holland, világbajnok cukrász, Frank Haasnoot ebben a szellemiségben dolgozik a cukrász szakmában fiatalkora óta, szakadatlanul, közel negyed évszázada. És ilyen gondolatisággal vitte véghez csillogó karrierének egyik legizgalmasabb projektjét, ennek a könyvek a megvalósítását.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.