Sous vide - Heiko Antoniewicz
Das komplett neue und umfassende Standardwerk
A teljesen új és átfogó standard munka. 50 összetett étel és sok átfogó alaprecept Heiko Antoniewicz csúcsszakácstól.
Sous vide – újra felfedezve Heiko Antoniewicz-cal, húst, halat és zöldségeket főz pontosan, a maximális lédússág és az összes összetevő intenzív aromája érdekében – a sous vide technológia úttörőjeként Heiko Antoniewicz csúcsszakács vadonatúj, második sous vide könyvében bemutatja a vákuumfőzés legújabb technikáit, alkalmazásait és áramlatait.
50 kiváló ételből álló alapreceptek, Douglas Baldwin és Michael Podvinec gyakorlati elméleti része pedig mélyen érinti és megérteti a komplex főzési technikákat.
- Összetett étel és kiterjedt alapreceptek halak, húsok, zöldségek, krémek, fagylaltmasszák, szeszes italok és egyebek számára.
- Egyedülálló tudásátadás: Tudományos, gyakorlati magyarázatok segítségével az alapoktól kezdve megértheti a népszerű konyhatechnológiát.
Az első osztályú szakértelem találkozik a kulináris gyakorlattal
Heiko Antoniewicz évek óta foglalkozik a sous-vide főzési folyamattal, tudását és szenvedélyét nemzetközi szinten adja át workshopokon és előadásokon.
Mind profi, mind ambiciózus hobbiszakácsként profitálhat kiváló know-how-jából és a főzés művészete iránti lelkesedéséből. A rendkívüli szakácskönyvet Douglas Baldwin és Michael Podvinec tudósok kiváló, gyakorlati elméleti résszel egészítik ki – így nemcsak megtanulod a vákuumfőzést, hanem a maga teljességében is megérted.
Fedezze fel a sous vide főzés bevált és új megközelítéseit! Heiko Antoniewicz végső alapműve elmagyaráz mindent, amit a népszerű konyhatechnológiáról tudni kell, és több mint 50 recepttel inspirál.





Termékinformációk
| Szerzők: | Heiko Antoniewicz, Douglas Baldwin, Michael Podvinec |
| Kiadó: | Matthaes Verlag |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Sous-Vide, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. október 10. |
| ISBN: | 9783985410675 |
| Nyelv: | Német |
| Méretek: | 24.8 x 29.5 x 2.8 cm |
| Súly: | 1.48 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
26 990 Ft (25 705 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
BReD
Ed Tatton vegán szakács és kézműves pék, megosztja technikáit és 100 receptjét, a természetes kelesztésű kovászos kenyereket, kis kenyereket és környezetbarát kis pékárukat.
The Chocolate Spoon
Mesterkurzus a sütésről és a csokoládéval való munkáról, olasz módra – a tekintélyes Silver Spoon család legújabb kiadványával.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Manresa
Manresa, egy régóta várt szakácskönyv, a San Francisco-i öböl sztárséfjének „DavidKinch” a szakácskönyve. A Chef forradalmasította a régió éttermi kultúráját, és bevezette a „Farm to-Table” kifejezést, melynek lényege, hogy a közvetlen közelben található farmon termesztett minőségi, lehetőleg bió alapanyagokat használja, továbbá előnyben részesíti a térség „Észak-Kalifornia” tengerpartja által szolgáltatott tengeri élővilágot.