Barion Pixel

Sous vide - Heiko Antoniewicz

Das komplett neue und umfassende Standardwerk


« Vissza | Szerzők: Heiko Antoniewicz, Douglas Baldwin, Michael Podvinec
  2023. április 21. 16:08

Sous vide - Heiko Antoniewicz

A teljesen új és átfogó standard munka. 50 összetett étel és sok átfogó alaprecept Heiko Antoniewicz csúcsszakácstól.


Sous vide – újra felfedezve Heiko Antoniewicz-cal, húst, halat és zöldségeket főz pontosan, a maximális lédússág és az összes összetevő intenzív aromája érdekében – a sous vide technológia úttörőjeként Heiko Antoniewicz csúcsszakács vadonatúj, második sous vide könyvében bemutatja a vákuumfőzés legújabb technikáit, alkalmazásait és áramlatait.

50 kiváló ételből álló alapreceptek, Douglas Baldwin és Michael Podvinec gyakorlati elméleti része pedig mélyen érinti és megérteti a komplex főzési technikákat.

- Összetett étel és kiterjedt alapreceptek halak, húsok, zöldségek, krémek, fagylaltmasszák, szeszes italok és egyebek számára.
- Egyedülálló tudásátadás: Tudományos, gyakorlati magyarázatok segítségével az alapoktól kezdve megértheti a népszerű konyhatechnológiát.

Az első osztályú szakértelem találkozik a kulináris gyakorlattal

Heiko Antoniewicz évek óta foglalkozik a sous-vide főzési folyamattal, tudását és szenvedélyét nemzetközi szinten adja át workshopokon és előadásokon.
Mind profi, mind ambiciózus hobbiszakácsként profitálhat kiváló know-how-jából és a főzés művészete iránti lelkesedéséből. A rendkívüli szakácskönyvet Douglas Baldwin és Michael Podvinec tudósok kiváló, gyakorlati elméleti résszel egészítik ki – így nemcsak megtanulod a vákuumfőzést, hanem a maga teljességében is megérted.

Fedezze fel a sous vide főzés bevált és új megközelítéseit! Heiko Antoniewicz végső alapműve elmagyaráz mindent, amit a népszerű konyhatechnológiáról tudni kell, és több mint 50 recepttel inspirál.

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

Megjelenés: 2023. október 

A folyamatosan változó devizaárfolyamok és logisztikai költségek miatt, a feltüntetett ár változhat, a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Heiko Antoniewicz, Douglas Baldwin, Michael Podvinec
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Sous-Vide, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 10.
ISBN: 9783985410675
Nyelv: Német
Méretek: 24.8 x 29.5 x 2.8 cm
Oldalszám: 240
Ár: 27 290 Ft
(25 990 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Alphabet

The Alphabet

Hogy tovább feszegessék az ízek és a séfek kreativitásának határait, a Cacao Barry cukrász séfekből álló csapata egy olyan kollekciót fejlesztett ki, ami mélyen a francia hagyományokban gyökerezik, azzal a szándékkal, hogy progresszív eszméket hozzanak a cukrászat világába.


Heritage et Creations

Heritage et Creations

Íme az Editions Bellouet Conseil, Jean Michel Perruchon MOF gyűjteményének legújabb tagja. Ez a könyv híd a hagyományos receptek, amiket kollégáink tanítottak és a tanáraik csapata által továbbfejlesztett változatai között.


Curry

Curry

India, Pakisztán, Srí Lanka, Thaiföld, a Karib-tenger - és bárhonnan, ahol a currynek hagyománya van - top séfek és szakácsok megosztják velünk receptjeiket.


Szerzők: Vivek Singh

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.