So Good Magazine #30
The Magazine of Haute Pâtisserie
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
So Good Magazine, egy félévente megjelenő angol nyelvű professzionális cukrász magazin, amely az édes és sós cukrász készítményekről, a csokoládé- és fagylaltipar, valamint a kortárs desszert világának szakembereiről szól.
So Good nr. 30
Ezzel elértük a 30-at...
A számmisztika szerint, „amiben nem hiszünk”, a 30-as szám kreatív, optimista, képzelőerőt és pozitív energiát jelent. Tiszta véletlen, de a So Good magazinnal mindig is ösztönöztük a cukrászok kreatív és fantáziadús szellemét, és optimizmussal bizonyítottuk, hogy bízunk e szakma jövőjében.
És nem véletlen, hogy ebben a nagyon különleges, So Good magazinban résztvevő munkatársak túlnyomó többsége a harmincas éveiben jár. – „saját harmincéves cukrászaink”. Pontosan a 30-as életév elérésekor mérséklődik az alkotói impulzivitás, amikor az út egy részét már bejárva - így némi tapasztalatot gyűjthetünk -, ami olyan zamatos gyümölcsöt hoz, mint amilyeneket ezeken az oldalakon összegyűjtöttünk.
A számokat félretéve, mutassuk meg elégedettségünket, hogy kiadványunkat ma már öt kontinensen ismerik, és olvasók ezrei és ezrei tisztelnek meg bennünket különböző kultúrákból.
Ezt a számot arra is felhasználtuk, hogy néhány változtatást bevezethessünk a magazin dizájnjában, azzal a céllal, hogy kissé felfrissítsük megjelenését anélkül, hogy elveszítené, éppen ellenkezőleg, stílusát és egyéniségét.
A So good magazin 30-ik számában rendkívül érdekes cikkek vannak, mint például a mesterséges intelligencia által készített torták, fogyasztásra szánt koktélok és „spicces” desszertek, vadon élő növényekből készült desszertek, ehető víz, enzimek felhasználása, hogy kihasználjuk az összes gyümölcsöt, a technika, hogy a legtöbbet ki tudja hozni a glaze-ből, interjú Amaury Guichonnal, a világ legnépszerűbb cukrászával, akinek 11,5 millió követője van az Instagrammon, egy mandarin-narancsos Mont Blanc, forma nélkül készült virág alakú torta, a torták felületére felvitt édességek technikái... és még sok más.
Részletek
- 20 séf, 14 különböző nemzetiségű, köztük hét női cukrász.
- Egy tucat interjú
- 50 exkluzív alkotás a hozzájuk tartozó receptekkel
- 165 fénykép tortákról, desszertekről, mono alkotásokról, snackekről, fagylaltról, sült tésztáról, szószokról, mousse-król, koktélokról...
- lépésről-lépésre instrukciók, technikák, vágásokról, részletek..., 312 oldal.
Cukrászok, a So Good Nr30 számában:
Amaury Guichon - Chosen
Martin Diez - The triple play
Dinara Kasko - AI, an inevitable ally
Jesús Escalera - A decade of wonders
Natalie Eng - Quiet sophistication
Juan Gutiérrez - The path of dreams
Lluc Crusellas - By right
René Frank - The boost that dessert deserves
Francisco Moreira - Meaningful
Long Ming Ai - Black, pink and citrus
Samuel Ducrotoy - Fresh air
David Gil - Enzymes reach desserts and ice creams
Blanca del Noval - Wild Pantry
Jesús Camacho - Island bites
Tidbits
THREE DESSERTS TO DRINK AND THREE COCKTAILS TO EAT
Luis Amado - Pushing the limits or raising the bars
Yelene Anter - A little bit of science and a lot of art
Ksenia Penkina - A brilliant ending
Tejasvi Chandela - The mithai touch
Mineko Kato - Desserts for a better future
Xavi Donnay - For small and delicate patisserie
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. július 10. |
ISSN: | 2013203430 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23 x 29.7 x 2.5 cm |
Súly: | 2.1 kg |
Oldalszám: | 314 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Szarvasgombák, tenyésztett és nemes gombák
Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.
So Good Magazine #26
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
Drift - Volume 10 - Manhattan
A Drift Manhattan VOL 10. kötet reflektorfénybe helyezi York City leghíresebb kerületét: Manhattant.
Ehető virágok / Edible flowers
Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.