Barion Pixel

So Good Magazine #22

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2019. július 04. 12:00

So Good Magazine #22

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szeretjük, hogy Guillaume Schoppohoven elképzelt egy kerek croissant-t és sikeresen végrehajtotta. Csábító Marta Martín új megközelítése, “chocolate air”. Örülünk annak, hogy Melissa Walnock megmutatja nekünk a varázslatos „Negative Space-t”. Örülünk, hogy Philippe Givre továbbra is élvezi a sütést, minden nap újdonságot tanul a csokoládéval kapcsolatban. Lauren Haas egy gyermekkori jelenetet fordít egy igazán varázslatos péksüteménnyé. Meglepődve tudjuk, hogy a Blanca del Noval maradék összetevőket használ új és szép desszertek létrehozásához.
Büszkék vagyunk arra, hogy Nicolas Boussin elkötelezi magát, mint MOF, átadva tudását az új generációnak. Büszkék vagyunk rá, hogy Joris Vanhee ezt a kiadványt választotta, hogy teljes körű tanulmányait megoszthassa a mázakról (glaze) az egész szektorral. A művészi értelmezés vonzó, amellyel Roberto Cortez átitatja édességét. Élvezzük Bart de Gans és Maurits Van der Vooren térbeli együttműködését. Örülünk, hogy egy fiatalember, mint Yann Menguy megnyitja saját létesítményét, Párizson kívül. Érdekeltek vagyunk, hogy lássuk, hogyan végződik Ramon Morató ganache sorozata.
Lenyűgöző Luis Amado képessége, ahogyan személyre szabja a bonbonjait. Meglepődtünk Pieter Volder süteményein bemutatott ívelt vágásain. Mindannyiunkat lenyűgözött Jordan Kahn és a Vespertine története. Örömmel látjuk, hogy a komoly munka kifizetődik, mint a Kuala Lumpur-i Academy Pastry Arts esetében. Szeretjük a négy thaiföldi muskétás történetét. És még sokan mások…..Boldogok vagyunk…

Az aktuális So Good magazinban szereplő cukrászok, séfek:

    Pierre Hermé, The pastry that is served
    Lauren V. Haas, The pastry of dreams
    Philippe Givre, The well thought out pastry
    Yann Menguy, We make an identity pastry, creativity is the slogan
    Marta Martín, Air collection
    Pieter de Volder, Simple on the outside, powerful on the inside
    Guillaume Schoppohoven, Geometric viennoiserie
    Bart de Gans & Maurits van der Vooren, Collision
    Nicolas Houchet, The gesture that makes the difference
    Luis Amado, That detail that changes everything
    Melissa Walnock, Find a way to make it happen
    Javier Guillén, Experiential
    Saray Ruiz, Interior life
    Graham Mairs, Water, fire, earth, ether
    Roberto Cortez, A unique piece
    Hideki Kawamura, Sense changes and sensibility evolves
    Antonio Bachour, A different repertoire
    Nicolas Boussin, Commitment
    Jordan Kahn, Building Block
    Tidbits
    Musketeer spirit, Jerome de Oliveira, Julien Alvarez, Quentin Bailly and Etienne Leroy at Fully Baked Story
    Niklesh Sharma, Leading the new patisserie in Asia
    Ramon Morató, A new approach to ganache II
    Joris Vanhee, Chocolate glazes in depth. Understanding mistakes to shine.
    Blanca del Noval, The value of kernels and stale bread

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin
Kiadás éve: 2019
ISSN: 2013203422
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29.7 x 0.2 cm
Súly: 1.76 kg
Oldalszám: 307
Ár: 15 990 Ft
(15 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Melba

Melba

Megtiszteltetés ezeket a szavakat írva bemutatni a Melba-t, egy olyan kiadványt, ami minden eddigi tudásunknak köszönhetően látott napvilágot. A Melba volt az utolsó desszert amit Ferran Adriá felszolgált az elBulli-ban abban a tikkasztó hónapban, 2011 Júliusában. A címválasztás nyilvánvalóan egy szándéknyilatkozat. Az izgalmakat kutatjuk, abban a tudatban, hogy a kockázatvállalás és a szórakozás mind a folyamat részei.


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #13

So Good Magazine #13

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

Ehető virágok / Edible flowers

Ehető virágok / Edible flowers

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


Szerzők: Thomas Ruhl
Kategória: Alapanyag, Poszter

So Good Magazine #17

So Good Magazine #17

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors