So Good Magazine #22
The Magazine of Haute Pâtisserie
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
Szeretjük, hogy Guillaume Schoppohoven elképzelt egy kerek croissant-t és sikeresen végrehajtotta. Csábító Marta Martín új megközelítése, “chocolate air”. Örülünk annak, hogy Melissa Walnock megmutatja nekünk a varázslatos „Negative Space-t”. Örülünk, hogy Philippe Givre továbbra is élvezi a sütést, minden nap újdonságot tanul a csokoládéval kapcsolatban. Lauren Haas egy gyermekkori jelenetet fordít egy igazán varázslatos péksüteménnyé. Meglepődve tudjuk, hogy a Blanca del Noval maradék összetevőket használ új és szép desszertek létrehozásához.
Büszkék vagyunk arra, hogy Nicolas Boussin elkötelezi magát, mint MOF, átadva tudását az új generációnak. Büszkék vagyunk rá, hogy Joris Vanhee ezt a kiadványt választotta, hogy teljes körű tanulmányait megoszthassa a mázakról (glaze) az egész szektorral. A művészi értelmezés vonzó, amellyel Roberto Cortez átitatja édességét. Élvezzük Bart de Gans és Maurits Van der Vooren térbeli együttműködését. Örülünk, hogy egy fiatalember, mint Yann Menguy megnyitja saját létesítményét, Párizson kívül. Érdekeltek vagyunk, hogy lássuk, hogyan végződik Ramon Morató ganache sorozata.
Lenyűgöző Luis Amado képessége, ahogyan személyre szabja a bonbonjait. Meglepődtünk Pieter Volder süteményein bemutatott ívelt vágásain. Mindannyiunkat lenyűgözött Jordan Kahn és a Vespertine története. Örömmel látjuk, hogy a komoly munka kifizetődik, mint a Kuala Lumpur-i Academy Pastry Arts esetében. Szeretjük a négy thaiföldi muskétás történetét. És még sokan mások…..Boldogok vagyunk…
Az aktuális So Good magazinban szereplő cukrászok, séfek:
Pierre Hermé, The pastry that is served
Lauren V. Haas, The pastry of dreams
Philippe Givre, The well thought out pastry
Yann Menguy, We make an identity pastry, creativity is the slogan
Marta Martín, Air collection
Pieter de Volder, Simple on the outside, powerful on the inside
Guillaume Schoppohoven, Geometric viennoiserie
Bart de Gans & Maurits van der Vooren, Collision
Nicolas Houchet, The gesture that makes the difference
Luis Amado, That detail that changes everything
Melissa Walnock, Find a way to make it happen
Javier Guillén, Experiential
Saray Ruiz, Interior life
Graham Mairs, Water, fire, earth, ether
Roberto Cortez, A unique piece
Hideki Kawamura, Sense changes and sensibility evolves
Antonio Bachour, A different repertoire
Nicolas Boussin, Commitment
Jordan Kahn, Building Block
Tidbits
Musketeer spirit, Jerome de Oliveira, Julien Alvarez, Quentin Bailly and Etienne Leroy at Fully Baked Story
Niklesh Sharma, Leading the new patisserie in Asia
Ramon Morató, A new approach to ganache II
Joris Vanhee, Chocolate glazes in depth. Understanding mistakes to shine.
Blanca del Noval, The value of kernels and stale bread
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin |
Kiadás éve: | 2019 |
ISSN: | 2013203422 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23 x 29.7 x 0.2 cm |
Súly: | 1.76 kg |
Oldalszám: | 307 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #12
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Melba Nr. 2
„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.
So Good Magazine #24
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
Drift - Volumen 12 - Paris
Ez a stílusos életmódmagazin világszerte elterjedt és olvasói körrel rendelkezik, és szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt kínál az eligazodáshoz.