Barion Pixel

So Good Magazine #11

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2014. február 08. 12:05

So Good Magazine #11

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Bemutatásra kerülnek a kis cukrász műhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és iskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 300 oldalon.

 

Az aktuális magazin szereplői, tartalma:

Albert Adrià and Oriol Balaguer, ‘Being copied is an honor. Only the good ones are copied’
Emmanuel Ryon, freedom to create
John Kraus, Patisserie 46. A moment of happiness
Nathaniel Reid, well-rounded
Josean Alija, ‘Muina’ desserts with light essence
Nicolas Boussin, the soul of desserts
Cyril Lignac and Benoît Couvrand, dual harmony
Michael Laiskonis, the professor
Martin Chiffers, building a team
Luca Lacalamita, balancing knowledge and imagination
Yoshiaki Kaneko, overwhelming love for france
Antony Prunet, the squire of savoir faire
Martin Benn, where west and east meet
Jong Hun Won, korean eyes, pastry sight
Jordi Sempere, perseverance
Jerome Jacob, talent in its pure state
Florent Cantaut, emotion hunter
Nicolas Jordan, the four values of the trade
Hans Ovando, sweet passions
Anna Polyviou, sharing fun
Kirsten Tibballs, a festive look
Hofmann pastry shop, the restaurant-patisserie
Eric Bertoïa, Épicerie Bouloud. Clients first
Dimitri Fayard, variety is the spice of life
tidbits
Louisa Ho, a change in chinese pastry

A lap alján található videó egy kis kóstolót szolgáltat, hogy milyen tartalom lakozik a világ legjobb cukrászmagazinjában. Megtekintése ajánlott!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin
Kiadás éve: 2014
ISSN: 20132034
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 30 x 2 cm
Súly: 1.8 kg
Oldalszám: 306
Ár: 15 990 Ft
(15 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

So Good Magazine #18

So Good Magazine #18

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #28

So Good Magazine #28

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors

Melba Nr. 3

Melba Nr. 3

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #24

So Good Magazine #24

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors