So Good Magazine #11
The Magazine of Haute Pâtisserie
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Bemutatásra kerülnek a kis cukrász műhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és iskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 300 oldalon.
Az aktuális magazin szereplői, tartalma:
Albert Adrià and Oriol Balaguer, ‘Being copied is an honor. Only the good ones are copied’
Emmanuel Ryon, freedom to create
John Kraus, Patisserie 46. A moment of happiness
Nathaniel Reid, well-rounded
Josean Alija, ‘Muina’ desserts with light essence
Nicolas Boussin, the soul of desserts
Cyril Lignac and Benoît Couvrand, dual harmony
Michael Laiskonis, the professor
Martin Chiffers, building a team
Luca Lacalamita, balancing knowledge and imagination
Yoshiaki Kaneko, overwhelming love for france
Antony Prunet, the squire of savoir faire
Martin Benn, where west and east meet
Jong Hun Won, korean eyes, pastry sight
Jordi Sempere, perseverance
Jerome Jacob, talent in its pure state
Florent Cantaut, emotion hunter
Nicolas Jordan, the four values of the trade
Hans Ovando, sweet passions
Anna Polyviou, sharing fun
Kirsten Tibballs, a festive look
Hofmann pastry shop, the restaurant-patisserie
Eric Bertoïa, Épicerie Bouloud. Clients first
Dimitri Fayard, variety is the spice of life
tidbits
Louisa Ho, a change in chinese pastry
A lap alján található videó egy kis kóstolót szolgáltat, hogy milyen tartalom lakozik a világ legjobb cukrászmagazinjában. Megtekintése ajánlott!
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin |
Kiadás éve: | 2014 |
ISSN: | 20132034 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23 x 30 x 2 cm |
Súly: | 1.8 kg |
Oldalszám: | 306 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Tengeri halak / Sea Fish
Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.
So Good Magazine #18
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Melba
Megtiszteltetés ezeket a szavakat írva bemutatni a Melba-t, egy olyan kiadványt, ami minden eddigi tudásunknak köszönhetően látott napvilágot. A Melba volt az utolsó desszert amit Ferran Adriá felszolgált az elBulli-ban abban a tikkasztó hónapban, 2011 Júliusában. A címválasztás nyilvánvalóan egy szándéknyilatkozat. Az izgalmakat kutatjuk, abban a tudatban, hogy a kockázatvállalás és a szórakozás mind a folyamat részei.
So Good Magazine #28
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.