Drift - Volumen 12 - Paris

Ez a stílusos életmódmagazin világszerte elterjedt és olvasói körrel rendelkezik, és szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt kínál az eligazodáshoz.
A víz után a kávé a legszélesebb körben fogyasztott ital a világon. Sokoldalú hátteret biztosít a mindennapokhoz, valamint az élet legemlékezetesebb pillanatainak metszéspontja. Lehet reggeli rituálé, vigasztaló kísérője egy könyvnek, ürügy az első randevúhoz, és gyakran segít újra látni a világot utazás közben.
Talán a legfontosabb, hogy a kávé megerősíti a hely érzését és közösséget teremt. A Drift mindezt és még sok mást a kávét fogyasztó és felszolgáló emberek – a fogyasztóktól a kávéház tulajdonosokig, utcai árusokig és baristákig – és a városok szemüvegén keresztül tárja fel, ahol élnek. Ezek az oldalak tele vannak történetekkel arról, hogy a kávé hogyan köt össze bennünket, és segít formálni a világ különböző helyeinek kulturális tájképét. A Drift Volume 12 képeslapcsomag a művészet, a kultúra, a romantika, a történelem, a divat és a konyha egyik szeretett fővárosából. De egészen a közelmúltig Párizst nem a kávé miatt ünnepelték.
Ez a szám bejárja az évszázadokat és a kerületeket, és bekukkant a régi és új homlokzatok mögé, amelyek a párizsiak és a kivándorlók fantáziájával és szenvedélyével együtt a Fények Városát a komoly kávépörkölők, sörfőzők és italfogyasztók feltörekvő célpontjává teszik.
Termékinformációk
Szerzők: | Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee |
Kiadó: | Digital Ventures |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2022 |
ISSN: | 9780999881279 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.7 x 28 x 2 cm |
Súly: | 0.78 kg |
Oldalszám: | 180 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #12

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Melba Nr. 2

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.
So Good Magazine #13

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
So Good Magazine #9

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.