Barion Pixel

Drift - Volumen 12 - Paris


« Vissza | Szerzők: Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee
  2023. március 17. 10:38

Drift - Volumen 12 - Paris

Ez a stílusos életmódmagazin világszerte elterjedt és olvasói körrel rendelkezik, és szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt kínál az eligazodáshoz. 


A víz után a kávé a legszélesebb körben fogyasztott ital a világon. Sokoldalú hátteret biztosít a mindennapokhoz, valamint az élet legemlékezetesebb pillanatainak metszéspontja. Lehet reggeli rituálé, vigasztaló kísérője egy könyvnek, ürügy az első randevúhoz, és gyakran segít újra látni a világot utazás közben.

Talán a legfontosabb, hogy a kávé megerősíti a hely érzését és közösséget teremt. A Drift mindezt és még sok mást a kávét fogyasztó és felszolgáló emberek – a fogyasztóktól a kávéház tulajdonosokig, utcai árusokig és baristákig – és a városok szemüvegén keresztül tárja fel, ahol élnek. Ezek az oldalak tele vannak történetekkel arról, hogy a kávé hogyan köt össze bennünket, és segít formálni a világ különböző helyeinek kulturális tájképét. A Drift Volume 12 képeslapcsomag a művészet, a kultúra, a romantika, a történelem, a divat és a konyha egyik szeretett fővárosából. De egészen a közelmúltig Párizst nem a kávé miatt ünnepelték.

Ez a szám bejárja az évszázadokat és a kerületeket, és bekukkant a régi és új homlokzatok mögé, amelyek a párizsiak és a kivándorlók fantáziájával és szenvedélyével együtt a Fények Városát a komoly kávépörkölők, sörfőzők és italfogyasztók feltörekvő célpontjává teszik.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee
Kiadó: Digital Ventures
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2022
ISSN: 9780999881279
Nyelv: Angol
Méretek: 21.7 x 28 x 2 cm
Súly: 0.78 kg
Oldalszám: 180
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

So Good Magazine #13

So Good Magazine #13

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

Melba Nr. 3

Melba Nr. 3

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #21

So Good Magazine #21

A világ rengeteget változott az elmúlt tíz évben, és ez alól a modern cukrászat sem kivétel. Pont ellenkezőképp, ez az iparág dinamikusabb, mint valaha, határokat lép át miközben egy jó desszert örömét és a mögötte rejlő kreativitást élvezik a világ minden sarkában. A So Good felelősséggel tartozik – akármilyen kicsi is – ennek a jelenségnek és hogy stabil megjelenéssel szolgáljon annak legkimagaslóbb képviselői számára.


Szerzők: Several Authors

So Cool No1 Magazine

So Cool No1 Magazine

SO COOL…Magazine azzal a céllal született, hogy kettős szemszögből mutassa be a világ fagylaltiparának legfejlettebb alkotásait, a legtágabb értelemben vett technikai innovációt és kreativitást (prezentáció és termékkoncepció). 


Szerzők: Several Authors