Drift - Volumen 12 - Paris
Ez a stílusos életmódmagazin világszerte elterjedt és olvasói körrel rendelkezik, és szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt kínál az eligazodáshoz.
A víz után a kávé a legszélesebb körben fogyasztott ital a világon. Sokoldalú hátteret biztosít a mindennapokhoz, valamint az élet legemlékezetesebb pillanatainak metszéspontja. Lehet reggeli rituálé, vigasztaló kísérője egy könyvnek, ürügy az első randevúhoz, és gyakran segít újra látni a világot utazás közben.
Talán a legfontosabb, hogy a kávé megerősíti a hely érzését és közösséget teremt. A Drift mindezt és még sok mást a kávét fogyasztó és felszolgáló emberek – a fogyasztóktól a kávéház tulajdonosokig, utcai árusokig és baristákig – és a városok szemüvegén keresztül tárja fel, ahol élnek. Ezek az oldalak tele vannak történetekkel arról, hogy a kávé hogyan köt össze bennünket, és segít formálni a világ különböző helyeinek kulturális tájképét. A Drift Volume 12 képeslapcsomag a művészet, a kultúra, a romantika, a történelem, a divat és a konyha egyik szeretett fővárosából. De egészen a közelmúltig Párizst nem a kávé miatt ünnepelték.
Ez a szám bejárja az évszázadokat és a kerületeket, és bekukkant a régi és új homlokzatok mögé, amelyek a párizsiak és a kivándorlók fantáziájával és szenvedélyével együtt a Fények Városát a komoly kávépörkölők, sörfőzők és italfogyasztók feltörekvő célpontjává teszik.

Termékinformációk
| Szerzők: | Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee |
| Kiadó: | Digital Ventures |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| ISSN: | 9780999881279 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.7 x 28 x 2 cm |
| Súly: | 0.78 kg |
| Oldalszám: | 180 |
| Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #24
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
So Good Magazine #9
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
So Good Magazine #28
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
DRIFT Volume 13 - Berlin
Ez a stílusos életmódmagazin szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt nyújt a tájékozódáshoz.