Drift - Volume 10 - Manhattan
!['Drift - Volume 10 - Manhattan Drift - Volume 10 - Manhattan](/static/content/books/cover_img/0/728.jpg?71523670616958)
A Drift Manhattan VOL 10. kötet reflektorfénybe helyezi York City leghíresebb kerületét: Manhattant.
New Jersey és Long Island közé szorított sziget, egy gyarmati kereskedelmi kikötőből a kereskedelem és a kultúra fővárosává nőtte ki magát.
A kávé, amely egykor a távoli vidékről érkezett a mólóira, ma már segíti ennek a nemzetközi központnak a működtetését, a városnak amely híresen „soha” nem alszik.
New York számos utcai szekérből, étkezőből és speciális kávézókból kínálja a kávét, helyieknek és az odalátogatóknak, vagy lehetőséget kínál arra, hogy elidőzzenek egy ideig a világ minden tájáról érkező arcokkal.
Legyen szó Cappuccinoról a Caffe Reggio-ban, szénnel pörkölt kávéról a Kopitiamban vagy hosszú feketéről a Little Collins-ban, minden csészében van egy történet. Harlemtől egészen a pénzügyi körzetig a Drift új száma végigjárja a járdát és követi azokat a szálakat, amelyek összekötik Manhattan steppelt kávékultúráját.
A Drift, Manhattan a következőket tartalmazza:
A nők szerepe Manhattan kávétörténelmében.
Harlem változó arca és az, hogy a kávézók hogyan tükrözik a környék egyedülálló fekete örökségét.
Kávézók a világjárvány korában, és még több....
Photo: Drift
Termékinformációk
Szerzők: | Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee |
Kiadó: | Digital Ventures |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISSN: | 9780999881255 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.6 x 27.9 x 2.2 cm |
Súly: | 0.71 kg |
Oldalszám: | 180 |
Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #15
!['So Good Magazine #15 So Good Magazine #15](/static/content/books/cover_img/0//thumb/269.jpg?849635254189511)
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Tengeri halak / Sea Fish
!['Tengeri halak / Sea Fish Tengeri halak / Sea Fish](/static/content/books/cover_img/0//thumb/162.jpg?762841004196572)
Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.
So Good Magazine #21
!['So Good Magazine #21 So Good Magazine #21](/static/content/books/cover_img/0//thumb/527.jpg?648250745138102)
A világ rengeteget változott az elmúlt tíz évben, és ez alól a modern cukrászat sem kivétel. Pont ellenkezőképp, ez az iparág dinamikusabb, mint valaha, határokat lép át miközben egy jó desszert örömét és a mögötte rejlő kreativitást élvezik a világ minden sarkában. A So Good felelősséggel tartozik – akármilyen kicsi is – ennek a jelenségnek és hogy stabil megjelenéssel szolgáljon annak legkimagaslóbb képviselői számára.
So Cool No1 Magazine
!['So Cool No1 Magazine So Cool No1 Magazine](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1017.jpg?366757007184381)
SO COOL…Magazine azzal a céllal született, hogy kettős szemszögből mutassa be a világ fagylaltiparának legfejlettebb alkotásait, a legtágabb értelemben vett technikai innovációt és kreativitást (prezentáció és termékkoncepció).