Drift - Volume 10 - Manhattan

A Drift Manhattan VOL 10. kötet reflektorfénybe helyezi York City leghíresebb kerületét: Manhattant.
New Jersey és Long Island közé szorított sziget, egy gyarmati kereskedelmi kikötőből a kereskedelem és a kultúra fővárosává nőtte ki magát.
A kávé, amely egykor a távoli vidékről érkezett a mólóira, ma már segíti ennek a nemzetközi központnak a működtetését, a városnak amely híresen „soha” nem alszik.
New York számos utcai szekérből, étkezőből és speciális kávézókból kínálja a kávét, helyieknek és az odalátogatóknak, vagy lehetőséget kínál arra, hogy elidőzzenek egy ideig a világ minden tájáról érkező arcokkal.
Legyen szó Cappuccinoról a Caffe Reggio-ban, szénnel pörkölt kávéról a Kopitiamban vagy hosszú feketéről a Little Collins-ban, minden csészében van egy történet. Harlemtől egészen a pénzügyi körzetig a Drift új száma végigjárja a járdát és követi azokat a szálakat, amelyek összekötik Manhattan steppelt kávékultúráját.
A Drift, Manhattan a következőket tartalmazza:
A nők szerepe Manhattan kávétörténelmében.
Harlem változó arca és az, hogy a kávézók hogyan tükrözik a környék egyedülálló fekete örökségét.
Kávézók a világjárvány korában, és még több....
Photo: Drift
Termékinformációk
Szerzők: | Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee |
Kiadó: | Digital Ventures |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISSN: | 9780999881255 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.6 x 27.9 x 2.2 cm |
Súly: | 0.71 kg |
Oldalszám: | 180 |
Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #13

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Drift - Volumen 12 - Paris

Ez a stílusos életmódmagazin világszerte elterjedt és olvasói körrel rendelkezik, és szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt kínál az eligazodáshoz.
DRIFT / Volume 5 / Melbourne

Ez a szám tele van Melbourne-i történetekkel, a kávéról és az emberekről akik isszák. Az ötödik szám alkalmával tucatnyi helyi üzlettulajdonos, kávépörkölő, törzsvendég, vállalkozó, író és fotográfus szájából hallhatjuk, milyen Melbourne-ben kávézni.
Melba Nr. 3

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.