Barion Pixel

So Good Magazine #21

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2019. január 05. 15:01

So Good Magazine #21

A világ rengeteget változott az elmúlt tíz évben, és ez alól a modern cukrászat sem kivétel. Pont ellenkezőképp, ez az iparág dinamikusabb, mint valaha, határokat lép át miközben egy jó desszert örömét és a mögötte rejlő kreativitást élvezik a világ minden sarkában. A So Good felelősséggel tartozik – akármilyen kicsi is – ennek a jelenségnek és hogy stabil megjelenéssel szolgáljon annak legkimagaslóbb képviselői számára.


De mit jelent a modern cukrászat? Merjük azt állítani, hogy ez a változás melletti elkötelezettség kifejezése - habár ez az elkötelezettség soha nem lehet önmagában célkitűzés, inkább a mindennapi működés következménye. A So Good közösség – írók és olvasók egyaránt –hasonlóképp vélekednek a klasszikusokról, a hagyományos francia alapú cukrászatról; napjaink fogyasztóinak ízléséről és igényeiről; és bármely jó minőségű cukrásztermék öröméről és ínyenc karakteréről. A tehetség és az eredetiség az, ami megragadja ezt egy friss és csodálatos termékben, ez a motor, ami a magazin minden egyes számát hajtja az útján és ami a világ minden táján felkeltette az érdeklődést és az elismerést. Ez az évtized-hosszú út magabiztossággal tölti el azt a csapatot, ami a kiadvány tartalmát szerkeszti úgy, hogy az hű maradjon az alapelvekhez, tudva, hogy önmagában az íz vagy a hatásvadász tálalás nem felel meg az olvasók elvárásainak, akik aktív fogyasztói és élvező annak a dinamizmusnak és fejlődésnek, ami a napjaink cukrászatában tapasztalható.

A So Good #21-ben folytatódik a modernitás, Kirsten Tibballs-al kezdve, aki a 10. évforduló megünnepléséhez egy születésnapi tortát készített, saját, összetéveszthetetlen stílusában. A szám tartalmát a francia cukrászat nagy alakjai fedik fel. Megismerhetjük Yann Couvreur legújabb alkotásait és Johan Martin álomszerű sütemények szakmai titkait. Az esztétika továbbra is alapvető szerepet játszik minden egyes alkotás elkészítésében és bemutatásában. A kiválasztott formák és méretek harmóniája megkülönböztetik Davide Comaschi, a holland séf, Pascal De Deyne és az ázsiai karrierrel büszkélkedhető francia séfek, Alexis Bouillet és Nicolas Belorgey briliáns alkotásait is.

Rendkívül bennfentes az ázsiai piacon Frank Haasnoot is aki első, gyűjtemény –szerű, személyes karrierjének emléket állító könyvét a PRISMA-t mutatja be. A So Good #21 beutazza a világot, egy közös nyelvként használva a modern cukrászatot, tucatnyi sajátságos kifejezéssel. Így találkozik a japán Jiro Tanaka az Atelier Crenn cukrászával, Juan Contrerassal és a budapesti Menyhárt Attilával (www.meinhartpatissier.com). Mindegyikük látványos alkotásokat és háttértörténeteket tárnak elénk, amik létfontosságúak a teljes kép megragadásához.
Történetek és technikák, amik lehetővé teszik a fejlődést: Richard Hawke esete az alternatív hozzávalók használatával, Jose Romero értekezése a panettone-ról vagy Ramon Morató és Anne Cazor, akik egy tömör vizsgálat során új utakat nyitottak meg a ganache-ok továbbfejlesztéséhez, elkészítéséhez. A mini-formátum Xavi Donnay alkotásainak abszolút sztárja, a háromcsillagos barcelonai Lasarte étteremben. Szintén ugyanebben a városban található az Essene, Jordi Butrón és Xano Saguer legújabb vállalkozása, ahol minden erejükkel azon dolgoznak, hogy kialakítsanak egy olyan éttermi desszertfilozófiát, ami konyhaibb, kevésbé édes és közérthetőbb. 

 

KEDVEZMÉNYESEN CSAK A JELENLEGI KÉSZLET EREJÉIG!

 

Photo: Vilbo / designfood.hu


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin
Kiadás éve: 2019
ISSN: 2013203421
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29.7 x 0.2 cm
Súly: 1.76 kg
Oldalszám: 310
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Melba Nr. 3

Melba Nr. 3

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.


Szerzők: Several Authors

DRIFT / Volume 5 / Melbourne

DRIFT / Volume 5 / Melbourne

Ez a szám tele van Melbourne-i történetekkel, a kávéról és az emberekről akik isszák. Az ötödik szám alkalmával tucatnyi helyi üzlettulajdonos, kávépörkölő, törzsvendég, vállalkozó, író és fotográfus szájából hallhatjuk, milyen Melbourne-ben kávézni. 


So Good Magazine #15

So Good Magazine #15

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

So Good Recipes 1

So Good Recipes 1

A legátfogóbb, a legteljesebb, frissített recept gyűjtemény a világ legjobb cukrászaitól. "Mi a leggyorsabb módja, hogy megtalálja a levendula puding receptjét, mely a So Good magazin legkorábbi kiadásában jelent meg? Hogyan találok modern piskóta recepteket, melyek a világ legjobb cukrászaitól származnak? Milyen más lehetőségem van gyümölcszselét készíteni? A válasz ezekre és sok más kérdésre a So Good .. Recipes adja. 120 Cukrász = 1144 Recept

 


Szerzők: Several Authors