DRIFT / Volume 6 / Mexico City
Mexico City
Ez a szám történeteket mutat be Mexikóvárosról, a kávéjáról és a fogyasztóiról. 6-ik számunk alkalmával több tucat helyi lakos, kávézó tulajdonos, pörkölő, vállalkozó, író és fotós mesél arról, milyen kávézni Mexikóvárosban.
A világ egyik legnépesebb és legnagyobb városaként, Mexikóváros jelenleg az egyik legvonzóbb hely a kávékultúra szempontjából. Ebből a kiterjedt, őrületes hangulatú városból könnyen eljuthatunk Mexikó kávéültetvényeire is. De csak az utóbbi időben jutott el az itt termesztett a kávé a főváros kávézóiba. Mialatt a specialty kávézók tulajdonosi felkarolják ezt a terméket, a kávéfogyasztók új generációja rohamtempóban formálja újra a város negyedeit. És mindketten új kávéfogyasztói-identitásra bukkannak, ami továbbviszi Mexikó régmúltú kávékultúrához kapcsolódó hagyományait. A Drift, Mexico City a jövőbe kalauzol minket, miközben górcső alá vesszük, mi mozgatja Mexikóváros kávé-színterét.
A Drift: Mexico City tartalmából:
Részletes betekintő a kávé co-op gazdaságba
Fényképes összefoglaló a mexikói péksüteményekről
Esszé, arról, milyen hatással voltak a kínai bevándorlók a város egyik legfontosabb kávézójára
Történet egy női motoros bandáról
Részletesen vizsgáljuk a betegséget, ami a kávéültetvényeket ritkítja országszerte
Fotósorozat Mexikóváros lakóiról, amint a reggeli kávéjukra várnak
Interjú művészekkel, akik a dizájnon keresztül közelítik meg a kávéipart
És sok más
Photo: DRIFT MAG
Termékinformációk
Szerzők: | Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee |
Kiadó: | Digital Ventures |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISSN: | 9780986296284 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22 x 280 x 1.5 cm |
Súly: | 0.61 kg |
Oldalszám: | 160 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #22
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
So Good Magazine #22
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
So Good Magazine #19
Nem egyszerű szavakkal leírni egy olyan kiadványt, mint a So Good magazin. Nem könyv, nem magazin, nem receptgyűjtemény, de egy kicsit mindhárom egyszerre. És ezért nem egyszerű összefoglalni az új számok tartalmát pár szóban.
So Good Magazine #9
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.