Barion Pixel

DRIFT / Volume 6 / Mexico City

Mexico City


« Vissza | Szerzők: Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee
  2017. október 14. 14:48

DRIFT / Volume 6 / Mexico City

Ez a szám történeteket mutat be Mexikóvárosról, a kávéjáról és a fogyasztóiról. 6-ik számunk alkalmával több tucat helyi lakos, kávézó tulajdonos, pörkölő, vállalkozó, író és fotós mesél arról, milyen kávézni Mexikóvárosban.  


A világ egyik legnépesebb és legnagyobb városaként, Mexikóváros jelenleg az egyik legvonzóbb hely a kávékultúra szempontjából. Ebből a kiterjedt, őrületes hangulatú városból könnyen eljuthatunk Mexikó kávéültetvényeire is. De csak az utóbbi időben jutott el az itt termesztett a kávé a főváros kávézóiba. Mialatt a specialty kávézók tulajdonosi felkarolják ezt a terméket, a kávéfogyasztók új generációja rohamtempóban formálja újra a város negyedeit. És mindketten új kávéfogyasztói-identitásra bukkannak, ami továbbviszi Mexikó régmúltú kávékultúrához kapcsolódó hagyományait. A Drift, Mexico City a jövőbe kalauzol minket, miközben górcső alá vesszük, mi mozgatja Mexikóváros kávé-színterét.


A Drift: Mexico City tartalmából:

Részletes betekintő a kávé co-op gazdaságba
Fényképes összefoglaló a mexikói péksüteményekről
Esszé, arról, milyen hatással voltak a kínai bevándorlók a város egyik legfontosabb kávézójára
Történet egy női motoros bandáról
Részletesen vizsgáljuk a betegséget, ami a kávéültetvényeket ritkítja országszerte
Fotósorozat Mexikóváros lakóiról, amint a reggeli kávéjukra várnak
Interjú művészekkel, akik a dizájnon keresztül közelítik meg a kávéipart
És sok más
 

Photo: DRIFT MAG


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee
Kiadó: Digital Ventures
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISSN: 9780986296284
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 280 x 1.5 cm
Súly: 0.61 kg
Oldalszám: 160
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

So Good Magazine #13

So Good Magazine #13

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

Melba Nr. 2

Melba Nr. 2

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #26

So Good Magazine #26

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors

Édesvízi halak / Freshwater fish

Édesvízi halak / Freshwater fish

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


Szerzők: Thomas Ruhl
Kategória: Alapanyag, Poszter