DRIFT / Volume 6 / Mexico City
Mexico City
Ez a szám történeteket mutat be Mexikóvárosról, a kávéjáról és a fogyasztóiról. 6-ik számunk alkalmával több tucat helyi lakos, kávézó tulajdonos, pörkölő, vállalkozó, író és fotós mesél arról, milyen kávézni Mexikóvárosban.
A világ egyik legnépesebb és legnagyobb városaként, Mexikóváros jelenleg az egyik legvonzóbb hely a kávékultúra szempontjából. Ebből a kiterjedt, őrületes hangulatú városból könnyen eljuthatunk Mexikó kávéültetvényeire is. De csak az utóbbi időben jutott el az itt termesztett a kávé a főváros kávézóiba. Mialatt a specialty kávézók tulajdonosi felkarolják ezt a terméket, a kávéfogyasztók új generációja rohamtempóban formálja újra a város negyedeit. És mindketten új kávéfogyasztói-identitásra bukkannak, ami továbbviszi Mexikó régmúltú kávékultúrához kapcsolódó hagyományait. A Drift, Mexico City a jövőbe kalauzol minket, miközben górcső alá vesszük, mi mozgatja Mexikóváros kávé-színterét.
A Drift: Mexico City tartalmából:
Részletes betekintő a kávé co-op gazdaságba
Fényképes összefoglaló a mexikói péksüteményekről
Esszé, arról, milyen hatással voltak a kínai bevándorlók a város egyik legfontosabb kávézójára
Történet egy női motoros bandáról
Részletesen vizsgáljuk a betegséget, ami a kávéültetvényeket ritkítja országszerte
Fotósorozat Mexikóváros lakóiról, amint a reggeli kávéjukra várnak
Interjú művészekkel, akik a dizájnon keresztül közelítik meg a kávéipart
És sok más
Photo: DRIFT MAG
Termékinformációk
Szerzők: | Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee |
Kiadó: | Digital Ventures |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISSN: | 9780986296284 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22 x 280 x 1.5 cm |
Súly: | 0.61 kg |
Oldalszám: | 160 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #15
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Édesvízi halak / Freshwater fish
Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.
So Good Magazine #23
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
Drift - Volumen 12 - Paris
Ez a stílusos életmódmagazin világszerte elterjedt és olvasói körrel rendelkezik, és szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt kínál az eligazodáshoz.