Szarvasgombák, tenyésztett és nemes gombák
Trüffel, Zucht- und Edelpilze von kulinarischer Bedeutung
!['Szarvasgombák, tenyésztett és nemes gombák Szarvasgombák, tenyésztett és nemes gombák](/static/content/books/cover_img/0/165.jpg?426051004107329)
Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.
Termékinformációk
Szerző: | Thomas Ruhl |
Kiadó: | Edition Port Culinaire |
Kategória: | Alapanyag, Poszter |
Kiadás éve: | 2007 |
ISSN: | |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 60 x 84 x 0.1 cm |
Súly: | 0.07 kg |
Oldalszám: | 1 |
Ár: |
7 990 Ft (7 610 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Cool No1 Magazine
!['So Cool No1 Magazine So Cool No1 Magazine](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1017.jpg?366757007184381)
SO COOL…Magazine azzal a céllal született, hogy kettős szemszögből mutassa be a világ fagylaltiparának legfejlettebb alkotásait, a legtágabb értelemben vett technikai innovációt és kreativitást (prezentáció és termékkoncepció).
So Good Magazine #17
!['So Good Magazine #17 So Good Magazine #17](/static/content/books/cover_img/0//thumb/323.jpg?213198584190211)
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
So Good Magazine #17
!['So Good Magazine #17 So Good Magazine #17](/static/content/books/cover_img/0//thumb/323.jpg?213198584190211)
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
So Good Magazine #13
!['So Good Magazine #13 So Good Magazine #13](/static/content/books/cover_img/0//thumb/215.jpg?919082124139231)
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.