Barion Pixel

Baromfi / Poultry

Geflügel


« Vissza | Szerzők: Thomas Ruhl
  2014. szeptember 06. 11:17

Baromfi / Poultry

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


A poszterek nem csak alapanyag ismertetésben segítenek, hanem nyelvi segítséget is nyújtanak egyben, ugyanis a plakátok több-nyelven közlik az információkat. A szárnyas /baromfi/ bontási részeit bemutató poszter angol és német nyelven közli a bontási részek megnevezéseit. A plakát mérete: 84 x 59,4 cm / DIN A 1

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Thomas Ruhl
Kiadó: Edition Port Culinaire
Kategória: Alapanyag, Poszter
Kiadás éve: 2014
Forgalmazás kezdete: 2011. november 01.
ISSN:
Nyelv: Angol
Méretek: 60 x 84 x 0.1 cm
Súly: 0.07 kg
Oldalszám: 1
Ár: 7 690 Ft
(7 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

So Good Magazine #22

So Good Magazine #22

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #26

So Good Magazine #26

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors

So Good Recipes 1

So Good Recipes 1

A legátfogóbb, a legteljesebb, frissített recept gyűjtemény a világ legjobb cukrászaitól. "Mi a leggyorsabb módja, hogy megtalálja a levendula puding receptjét, mely a So Good magazin legkorábbi kiadásában jelent meg? Hogyan találok modern piskóta recepteket, melyek a világ legjobb cukrászaitól származnak? Milyen más lehetőségem van gyümölcszselét készíteni? A válasz ezekre és sok más kérdésre a So Good .. Recipes adja. 120 Cukrász = 1144 Recept

 


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #11

So Good Magazine #11

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors