Melba Nr. 3
Pastry Magazines by Apicius & Montagud Editores
„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.
Megtiszteltetés ezeket a szavakat írva bemutatni a Melba-t, egy olyan kiadványt, ami minden eddigi tudásunknak köszönhetően látott napvilágot. A Melba volt az utolsó desszert, amit Ferran Adriá felszolgált az elBulli-ban abban a tikkasztó hónapban, 2011 júliusában. A címválasztás nyilvánvalóan egy szándéknyilatkozat. Az izgalmakat kutatjuk, abban a tudatban, hogy a kockázatvállalás és a szórakozás mind a folyamat részei.
Photo: Montagud
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Montagud Editores |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISSN: | 977246267200200003 |
Nyelv: | Angol-Francia |
Méretek: | 21 x 24 x 1.5 cm |
Súly: | 0.93 kg |
Oldalszám: | 360 |
Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #19
Nem egyszerű szavakkal leírni egy olyan kiadványt, mint a So Good magazin. Nem könyv, nem magazin, nem receptgyűjtemény, de egy kicsit mindhárom egyszerre. És ezért nem egyszerű összefoglalni az új számok tartalmát pár szóban.
So Good Magazine #9
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
So Good Magazine #12
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Drift - Volume 10 - Manhattan
A Drift Manhattan VOL 10. kötet reflektorfénybe helyezi York City leghíresebb kerületét: Manhattant.