Melba Nr. 3

Pastry Magazines by Apicius & Montagud Editores


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2018. október 20. 10:01

Melba Nr. 3

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.


Megtiszteltetés ezeket a szavakat írva bemutatni a Melba-t, egy olyan kiadványt, ami minden eddigi tudásunknak köszönhetően látott napvilágot. A Melba volt az utolsó desszert, amit Ferran Adriá felszolgált az elBulli-ban abban a tikkasztó hónapban, 2011 júliusában. A címválasztás nyilvánvalóan egy szándéknyilatkozat. Az izgalmakat kutatjuk, abban a tudatban, hogy a kockázatvállalás és a szórakozás mind a folyamat részei.

 

Photo: Montagud

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Étterem, Technológia, Alapanyag, Magazin, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2018
ISSN: 977246267200200003
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21 x 24 x 1.5 cm
Súly: 0.93 kg
Oldalszám: 360
Ár: 18 990 Ft