DRIFT / Volume 5 / Melbourne
Melbourne
Ez a szám tele van Melbourne-i történetekkel, a kávéról és az emberekről akik isszák. Az ötödik szám alkalmával tucatnyi helyi üzlettulajdonos, kávépörkölő, törzsvendég, vállalkozó, író és fotográfus szájából hallhatjuk, milyen Melbourne-ben kávézni.
Victoria állam fővárosa el van árasztva jó helyekkel: a világ legtöbb egy főre jutó kávézójával dicsekedhet. A kávévilág epicentruma, a flat white és az avocado toast hazája útelágazáshoz érkezik, ahogy meghatározó alakjai tudásukat tengerentúli vállalkozások szolgálatába állítják, és az Ausztrál város magára marad identitásának újrakeresésében.
A Drift: Melbourne Olaszországtól Balin át New Yorkba kalauzol minket, a 19. századi úttörők hatásától a jövőbe, ahogy terítékre kerül a Melbourne-i kávészíntér mozgatórugója.
A Drift: Melbourne tartalmából:
- Betekintés az Ausztrál kávéházi kultúrába, és az ennek hatására kialakult egészségközpontú ételek világába, mint az avocado toast és a chia seed pudding
- Fotóesszé a város leghíresebb graffitiseiről
- Hogyan képezik baristává a menekülteket a város legjobb kávézóiban
- A Keep Cup története és a fenntarthatóság nyomában
- Fotósorozat a reggeli kávéjukért sorban álló Melbourne-i irodistáknak szentelve
- Egy eszpresszó gépeket építő és felújító művész portréja
- Hogyan fektette le a az alapokat a Melbourne-i olasz közösség a város kávézó-Mekkává emelkedéséhez
- És még sok más......
A Drift magazin technikai adatai:
160 oldalon, offset - nyomtatás hibátlan kötésben, színes, fedőréteg nélküli borítással, szénmentes nyomtatással, reklámoktól mentes oldalakon kivitelezve.
Photo: DRIFT
Termékinformációk
Szerzők: | Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee |
Kiadó: | Digital Ventures |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISSN: | 9780986296260 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22 x 280 x 1.5 cm |
Súly: | 0.61 kg |
Oldalszám: | 160 |
Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #15
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
So Good Magazine #15
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
So Good Magazine #22
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
So Good Magazine #18
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.