Barion Pixel

DRIFT / Volume 5 / Melbourne

Melbourne


« Vissza | Szerzők: Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee
  2017. március 25. 15:58

DRIFT / Volume 5 / Melbourne

Ez a szám tele van Melbourne-i történetekkel, a kávéról és az emberekről akik isszák. Az ötödik szám alkalmával tucatnyi helyi üzlettulajdonos, kávépörkölő, törzsvendég, vállalkozó, író és fotográfus szájából hallhatjuk, milyen Melbourne-ben kávézni. 


Victoria állam fővárosa el van árasztva jó helyekkel: a világ legtöbb egy főre jutó kávézójával dicsekedhet. A kávévilág epicentruma, a flat white és az avocado toast hazája útelágazáshoz érkezik, ahogy meghatározó alakjai tudásukat tengerentúli vállalkozások szolgálatába állítják, és az Ausztrál város magára marad identitásának újrakeresésében.

A Drift: Melbourne Olaszországtól Balin át New Yorkba kalauzol minket, a 19. századi úttörők hatásától a jövőbe, ahogy terítékre kerül a Melbourne-i kávészíntér mozgatórugója.

 

A Drift: Melbourne tartalmából:

  • Betekintés az Ausztrál kávéházi kultúrába, és az ennek hatására kialakult egészségközpontú ételek világába, mint az avocado toast és a chia seed pudding
  • Fotóesszé a város leghíresebb graffitiseiről
  • Hogyan képezik baristává a menekülteket a város legjobb kávézóiban
  • A Keep Cup története és a fenntarthatóság nyomában
  • Fotósorozat a reggeli kávéjukért sorban álló Melbourne-i irodistáknak szentelve
  • Egy eszpresszó gépeket építő és felújító művész portréja
  • Hogyan fektette le a az alapokat a Melbourne-i olasz közösség a város kávézó-Mekkává emelkedéséhez
  • És még sok más......

A Drift magazin technikai adatai:


160 oldalon, offset - nyomtatás hibátlan kötésben, színes, fedőréteg nélküli borítással, szénmentes nyomtatással, reklámoktól mentes oldalakon kivitelezve. 

Photo: DRIFT

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee
Kiadó: Digital Ventures
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISSN: 9780986296260
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 280 x 1.5 cm
Súly: 0.61 kg
Oldalszám: 160
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

So Good Magazine #11

So Good Magazine #11

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

Ehető virágok / Edible flowers

Ehető virágok / Edible flowers

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


Szerzők: Thomas Ruhl
Kategória: Alapanyag, Poszter

So Good Magazine #15

So Good Magazine #15

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

Melba Nr. 2

Melba Nr. 2

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.


Szerzők: Several Authors