Barion Pixel

So Good Magazine #17

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2017. január 31. 20:35

So Good Magazine #17

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Bemutatásra kerülnek a kis cukrászműhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és szakiskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 300 oldalon.

 

Aktuális magazin szerzői:

  • Guillaume Mabilleau, The elegance of new French vanguard
  • Pierre Marcolini, When inspiration comes from a cocoa bean
  • William Werner, A Pastry Chef for all Seasons
  • Cédric Grolet, Essential in taste, virtuoso in finishes
  • Rasmus Kofoed, Søren Selin, Jonathan Kjølhede Berntsen, Northern tides
  • Rafael Delgado, Cooking desserts
  • Paco & Jacob Torreblanca, Insights 2017
  • Gregory Doyen, Sweet seduction
  • Junichi Mitsubori, World of Wagashi. Passion in the serenity.
  • Luciano García, A Modern feel
  • Ikarus restaurant, The world in one single space
  • Stephanie Prida, California Dreamin
  • Roberto Cortez, Edible perfume
  • Javier Guillén, Breaking the mirror
  • Darren Purchese, Versioning oneself
  • Yun Eun-Young, Korean-Style Éclairs, always crisp and fresh
  • Daniel Álvarez, The air of happiness
  • Abel Bravo, New land
  • Five New York stories
  • Tidbits
  • Gérard Dubois, That strong and barely controllable emotion
  • FOUR in ONE, Creativity with knowledge

Photo: So Good Magazine / Vilbo Editores

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin
Kiadás éve: 2017
ISSN: 52273-20092013-2034
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 30 x 3 cm
Súly: 1.81 kg
Oldalszám: 305
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

So Good Magazine #14

So Good Magazine #14

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.

 


Szerzők: Several Authors

Bárányhús / Lamb meat

Bárányhús / Lamb meat

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


Szerzők: Thomas Ruhl
Kategória: Alapanyag, Poszter

So Good Magazine #24

So Good Magazine #24

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #19

So Good Magazine #19

Nem egyszerű szavakkal leírni egy olyan kiadványt, mint a So Good magazin. Nem könyv, nem magazin, nem receptgyűjtemény, de egy kicsit mindhárom egyszerre. És ezért nem egyszerű összefoglalni az új számok tartalmát pár szóban.


Szerzők: Several Authors