Barion Pixel

DRIFT Volume 13 - Berlin


« Vissza | Szerzők: Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee
  2023. július 12. 16:49

DRIFT  Volume 13 - Berlin

Ez a stílusos életmódmagazin szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt nyújt a tájékozódáshoz. 


A víz után a kávé a legszélesebb körben fogyasztott ital a világon. Sokoldalú hátteret biztosít a mindennapokhoz, valamint az élet legemlékezetesebb pillanatainak metszéspontja. Lehet reggeli rituálé, vigasztaló kísérője egy könyvnek, ürügy az első randevúhoz, és gyakran segít újra látni a világot utazás közben. Talán a legfontosabb, hogy a kávé megerősíti a hely érzését és közösséget teremt.

A Drift mindezt és még sok mást a kávéivó és felszolgáló emberek – a fogyasztóktól a kávéház tulajdonosokig, az utcai árusokig és a baristákig – és azon városok szemüvegén keresztül, ahol élnek. Ezek az oldalak tele vannak történetekkel arról, hogy a kávé hogyan köt össze bennünket, és segít formálni a világ különböző helyeinek kulturális tájképét.

A háború évszázadai és a több évtizedes szocialista viszályok során Berlin az európai történelem nagy részének tégelye volt. De küzdelmeiből a város a kontinens egyik legerősebb gazdaságának fővárosává, valamint a modern kori ellenkultúra izgalmas epicentrumává vált. A berlini bohém negyedek, az indie zenei szcéna és a kirobbanó start-up közösség metszéspontjában pedig számos kávéház, pörkölő és kávézó található a városban. Ez a szám áttekint néhány olyan dinamikus találkozóhelyet és teret, amelyeket Berlin kínál a helyiek és a látogatók számára.

Drift Volume 13, felfedezi a kiezkultur - a környék kultúráját Berlinben. A német főváros vonzza a fiatal kreatívokat a világ minden tájáról, így Európa egyik legélénkebb metropoliszává vált. A helyiek által üdvözölve ez a multinacionális szereplőgárda a város minden szegletében otthont adott, egyedi perspektívákat és új célokat hozva ezekbe a városrészekbe, valamint a kávé harmadik hullámát.

A kollwitzkiezi Oderbergerstrasse-tól a reuterkiezi Friedelstrasse-ig ezek az oldalak bemutatják azt a sok embert és helyet, amelyek Berlint nemcsak izgalmas hellyé teszik a kreatívkodáshoz, hanem ennek köszönhetően egyre jobb kávézási hellyé is.

 

Limitált példányszámok! 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee
Kiadó: Digital Ventures
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. július 03.
ISSN: 9780999881286
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 28 x 1.3 cm
Súly: 0.61 kg
Oldalszám: 160
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Édesvízi halak / Freshwater fish

Édesvízi halak / Freshwater fish

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


Szerzők: Thomas Ruhl
Kategória: Alapanyag, Poszter

So Good Magazine #29

So Good Magazine #29

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #10

So Good Magazine #10

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

Melba Nr. 2

Melba Nr. 2

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.


Szerzők: Several Authors