DRIFT Volume 13 - Berlin
Ez a stílusos életmódmagazin szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt nyújt a tájékozódáshoz.
A víz után a kávé a legszélesebb körben fogyasztott ital a világon. Sokoldalú hátteret biztosít a mindennapokhoz, valamint az élet legemlékezetesebb pillanatainak metszéspontja. Lehet reggeli rituálé, vigasztaló kísérője egy könyvnek, ürügy az első randevúhoz, és gyakran segít újra látni a világot utazás közben. Talán a legfontosabb, hogy a kávé megerősíti a hely érzését és közösséget teremt.
A Drift mindezt és még sok mást a kávéivó és felszolgáló emberek – a fogyasztóktól a kávéház tulajdonosokig, az utcai árusokig és a baristákig – és azon városok szemüvegén keresztül, ahol élnek. Ezek az oldalak tele vannak történetekkel arról, hogy a kávé hogyan köt össze bennünket, és segít formálni a világ különböző helyeinek kulturális tájképét.
A háború évszázadai és a több évtizedes szocialista viszályok során Berlin az európai történelem nagy részének tégelye volt. De küzdelmeiből a város a kontinens egyik legerősebb gazdaságának fővárosává, valamint a modern kori ellenkultúra izgalmas epicentrumává vált. A berlini bohém negyedek, az indie zenei szcéna és a kirobbanó start-up közösség metszéspontjában pedig számos kávéház, pörkölő és kávézó található a városban. Ez a szám áttekint néhány olyan dinamikus találkozóhelyet és teret, amelyeket Berlin kínál a helyiek és a látogatók számára.
Drift Volume 13, felfedezi a kiezkultur - a környék kultúráját Berlinben. A német főváros vonzza a fiatal kreatívokat a világ minden tájáról, így Európa egyik legélénkebb metropoliszává vált. A helyiek által üdvözölve ez a multinacionális szereplőgárda a város minden szegletében otthont adott, egyedi perspektívákat és új célokat hozva ezekbe a városrészekbe, valamint a kávé harmadik hullámát.
A kollwitzkiezi Oderbergerstrasse-tól a reuterkiezi Friedelstrasse-ig ezek az oldalak bemutatják azt a sok embert és helyet, amelyek Berlint nemcsak izgalmas hellyé teszik a kreatívkodáshoz, hanem ennek köszönhetően egyre jobb kávézási hellyé is.
Limitált példányszámok!
Termékinformációk
| Szerzők: | Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee |
| Kiadó: | Digital Ventures |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. július 03. |
| ISSN: | 9780999881286 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 22 x 28 x 1.3 cm |
| Súly: | 0.61 kg |
| Oldalszám: | 160 |
| Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #19
Nem egyszerű szavakkal leírni egy olyan kiadványt, mint a So Good magazin. Nem könyv, nem magazin, nem receptgyűjtemény, de egy kicsit mindhárom egyszerre. És ezért nem egyszerű összefoglalni az új számok tartalmát pár szóban.
Melba Nr. 3
„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.
So Good Magazine #20
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
So Good Magazine #9
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.