So Good Magazine #24
The Magazine of Haute Pâtisserie

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
Az aktuális So Good magazinban szereplő cukrászok, séfek:
Mark Welker, The four fundamentals
Ronny Emborg, The gastronomic side of fruit
Fusto Milano, A singular space for a unique creator
Jean-Thomas Schneider, Beyond titles
Francisco Migoya, Eyes wide open
Andrey & Ronya Dubovik, Love, passion and chocolate
Nina Tarasova, Puff pastry, start and finish line
Joaquin Soriano, Competitive personality, homey spirit
Nicolas Arnaud, Simple and safe
Lluc Crusellas & Marta Martín, The ‘so good’ generation
Akihiro Kakimoto, A combination to wow the world
Laurent Bichon, The lessons behind a beautiful photo
Richard Hawke, Naturally white
Florent Margaillan, Hyper-gourmand identity
Graham Hornigold & Heather Kaniuk, Crossing the bridge
Luis Amado, The sky is the limit
Alexei Grebenshchikov, Fresh from Russia
Andrea Coté, Light, familiar, meticulous
Tidbits
Grant Achatz, Fine dining and to-go food might seem like odd bedfellows but Chicago’s Alinea is proving otherwise
MAGIC SOUTHERN CONE
Pablo Baracat, ‘A photo must induce in people a connection between what they see and what they want’
Luciano García, Back to the origins
Gustavo Sáez, Gestures which define
Matías Risé, Tempting to change
Belén Melamed, Getting bored is not an option
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin |
Kiadás éve: | 2020 |
ISSN: | 2013203424 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23 x 29.7 x 0.2 cm |
Súly: | 1.76 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
DRIFT / Volume 6 / Mexico City

Ez a szám történeteket mutat be Mexikóvárosról, a kávéjáról és a fogyasztóiról. 6-ik számunk alkalmával több tucat helyi lakos, kávézó tulajdonos, pörkölő, vállalkozó, író és fotós mesél arról, milyen kávézni Mexikóvárosban.
Tengeri halak / Sea Fish

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.
DRIFT Volume 13 - Berlin

Ez a stílusos életmódmagazin szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt nyújt a tájékozódáshoz.
So Good Magazine #21

A világ rengeteget változott az elmúlt tíz évben, és ez alól a modern cukrászat sem kivétel. Pont ellenkezőképp, ez az iparág dinamikusabb, mint valaha, határokat lép át miközben egy jó desszert örömét és a mögötte rejlő kreativitást élvezik a világ minden sarkában. A So Good felelősséggel tartozik – akármilyen kicsi is – ennek a jelenségnek és hogy stabil megjelenéssel szolgáljon annak legkimagaslóbb képviselői számára.