So Good Magazine #23
The Magazine of Haute Pâtisserie
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
Az aktuális So Good magazinban szereplő cukrászok, séfek:
Gabriele Riva. LESS but better – Love. Earth. Simply. Sustainable.
David Briand. From chance to the summit
Paul Kennedy. Deal in the happiness industry
Hans Ovando. The spirit of the bee
Melissa Coppel. Playing by your own rules
Luciano García. New horizons of beauty
Francisco Migoya. The train of knowledge
Yusuke Aoki. North to south, west to east … globe-trotting pâtissier
Bobby Schaffer. Going with the grain
Gregory Doyen. As elegant as a swan
Russ Thayer. The freshness of berries
Vinesh Johny. India jumps on stage
Jean-Christophe Jeanson. Transmit and learn from excellence
Marco d’Andrea. The perfect Mix
Michal Wisniewski. Advancing through taste
Ross Sneddon. Elegant patisserie for the Grand Old Lady
Elena Pérez. Tell me about it on the plate
Will Aghajanian. Cooking in the bubble
Tidbits
Leonardo di Carlo. Comfort or revolution
Olivier Fernández. Cocoa beyond chocolate
Dinara Kasko. Real art for multi-tier cakes
Radix, by Paco Torreblanca. The pastry which doesn’t need to be in fashion
Steinbeisser Experimental Gastronomy. Redefining the gastronomic experience
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin |
Kiadás éve: | 2020 |
ISSN: | 2013203423 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23 x 29.7 x 0.2 cm |
Súly: | 1.76 kg |
Oldalszám: | 307 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #15
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
So Good Magazine #15
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
So Good Magazine #13
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Drift - Volume 10 - Manhattan
A Drift Manhattan VOL 10. kötet reflektorfénybe helyezi York City leghíresebb kerületét: Manhattant.