Barion Pixel

So Good Magazine #23

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2020. január 09. 14:21

So Good Magazine #23

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


 

 

 

 

 

 

 

Az aktuális So Good magazinban szereplő cukrászok, séfek:

Gabriele Riva. LESS but better – Love. Earth. Simply. Sustainable.
David Briand. From chance to the summit
Paul Kennedy. Deal in the happiness industry
Hans Ovando. The spirit of the bee
Melissa Coppel. Playing by your own rules
Luciano García. New horizons of beauty
Francisco Migoya. The train of knowledge
Yusuke Aoki. North to south, west to east … globe-trotting pâtissier
Bobby Schaffer. Going with the grain
Gregory Doyen. As elegant as a swan
Russ Thayer. The freshness of berries
Vinesh Johny. India jumps on stage
Jean-Christophe Jeanson. Transmit and learn from excellence
Marco d’Andrea. The perfect Mix
Michal Wisniewski. Advancing through taste
Ross Sneddon. Elegant patisserie for the Grand Old Lady
Elena Pérez. Tell me about it on the plate
Will Aghajanian. Cooking in the bubble
Tidbits
Leonardo di Carlo. Comfort or revolution
Olivier Fernández. Cocoa beyond chocolate
Dinara Kasko. Real art for multi-tier cakes
Radix, by Paco Torreblanca. The pastry which doesn’t need to be in fashion
Steinbeisser Experimental Gastronomy. Redefining the gastronomic experience

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin
Kiadás éve: 2020
ISSN: 2013203423
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29.7 x 0.2 cm
Súly: 1.76 kg
Oldalszám: 307
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

So Good Magazine #26

So Good Magazine #26

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors

Szarvasgombák, tenyésztett és nemes gombák

Szarvasgombák, tenyésztett és nemes gombák

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


Szerzők: Thomas Ruhl
Kategória: Alapanyag, Poszter

So Good Magazine #28

So Good Magazine #28

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors

Drift - Volumen 12 - Paris

Drift - Volumen 12 - Paris

Ez a stílusos életmódmagazin világszerte elterjedt és olvasói körrel rendelkezik, és szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt kínál az eligazodáshoz.