Barion Pixel

So Good Magazine #14

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2015. július 15. 13:29

So Good Magazine #14

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.

 


Bemutatásra kerülnek a kis cukrászműhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és szakiskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 300 oldalon.

Aktuális magazin szerzői:

Albert Adrià, La Dolça, Ticket’s sweetest ring

René Frank, A pinch of madness and a high dose of good sense

Scott Green, Nice, balanced, possible… happy

Angelo Musa, The thrice-crowned king

Gustaf Mabrouk & Hans Ovando, Knocking borders down

Damien Piscioneri, Bright, luxurious, refined

William Curley, Classical refinement

Futoshi Hashimoto, Enclose every flavor the ingredient has

Antonio Bachour, Shockwave

Nicolas Jordan, Ice cream at the center of discourse

Jean-Marie Auboine, ‘I want my customers to continue experiencing traditions and …’

Philippe Rigollot, With studied simplicity

Brian Campbell, Feeling the land on the plate

Yann Menguy, The peaceful evolution

Tetyana Verbytska, Cultivating ukrainian haute patisserie

Philippe Segond, ‘For the french, pastry is a full-fledged art’

Jérôme Chaucesse, ‘To obtain the title, you have to have been dreaming of it for some time’

Christophe Renou, ‘This distinction is not an outcome but the beginning of a new life as a …’

Julien Boutonnet, ‘I decided to take courses in sophrology in order to better manage…’

tidbits

Yoshihiro Narisawa, japan, epicenter of all things

Alex Atala, Brazilian Spokesman

Grant Achatz, Blurring the lines between sweet and savory

Juan Mari & Elena Arzak, Sweet sensationalism

Benoît Violier, Best of both worlds

La Fabrique Givrée, Subzero cuisine

Biagio Settepani, The soul of new york’s pastry

Photo: So Good Magazine / Vilbo Editores

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin
Kiadás éve: 2015
ISSN: 201320340000023
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 30 x 3 cm
Súly: 1.83 kg
Oldalszám: 304
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

So Good Magazine #13

So Good Magazine #13

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

Szarvasgombák, tenyésztett és nemes gombák

Szarvasgombák, tenyésztett és nemes gombák

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


Szerzők: Thomas Ruhl
Kategória: Alapanyag, Poszter

So Good Magazine #19

So Good Magazine #19

Nem egyszerű szavakkal leírni egy olyan kiadványt, mint a So Good magazin. Nem könyv, nem magazin, nem receptgyűjtemény, de egy kicsit mindhárom egyszerre. És ezért nem egyszerű összefoglalni az új számok tartalmát pár szóban.


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #9

So Good Magazine #9

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors