So Good Magazine #14
The Magazine of Haute Pâtisserie
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Bemutatásra kerülnek a kis cukrászműhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és szakiskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 300 oldalon.
Aktuális magazin szerzői:
Albert Adrià, La Dolça, Ticket’s sweetest ring
René Frank, A pinch of madness and a high dose of good sense
Scott Green, Nice, balanced, possible… happy
Angelo Musa, The thrice-crowned king
Gustaf Mabrouk & Hans Ovando, Knocking borders down
Damien Piscioneri, Bright, luxurious, refined
William Curley, Classical refinement
Futoshi Hashimoto, Enclose every flavor the ingredient has
Antonio Bachour, Shockwave
Nicolas Jordan, Ice cream at the center of discourse
Jean-Marie Auboine, ‘I want my customers to continue experiencing traditions and …’
Philippe Rigollot, With studied simplicity
Brian Campbell, Feeling the land on the plate
Yann Menguy, The peaceful evolution
Tetyana Verbytska, Cultivating ukrainian haute patisserie
Philippe Segond, ‘For the french, pastry is a full-fledged art’
Jérôme Chaucesse, ‘To obtain the title, you have to have been dreaming of it for some time’
Christophe Renou, ‘This distinction is not an outcome but the beginning of a new life as a …’
Julien Boutonnet, ‘I decided to take courses in sophrology in order to better manage…’
tidbits
Yoshihiro Narisawa, japan, epicenter of all things
Alex Atala, Brazilian Spokesman
Grant Achatz, Blurring the lines between sweet and savory
Juan Mari & Elena Arzak, Sweet sensationalism
Benoît Violier, Best of both worlds
La Fabrique Givrée, Subzero cuisine
Biagio Settepani, The soul of new york’s pastry
Photo: So Good Magazine / Vilbo Editores
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin |
Kiadás éve: | 2015 |
ISSN: | 201320340000023 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23 x 30 x 3 cm |
Súly: | 1.83 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #13
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Szarvasgombák, tenyésztett és nemes gombák
Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.
So Good Magazine #19
Nem egyszerű szavakkal leírni egy olyan kiadványt, mint a So Good magazin. Nem könyv, nem magazin, nem receptgyűjtemény, de egy kicsit mindhárom egyszerre. És ezért nem egyszerű összefoglalni az új számok tartalmát pár szóban.
So Good Magazine #9
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.