Barion Pixel

So Good Magazine #10

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2013. július 13. 10:38

So Good Magazine #10

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Bemutatásra kerülnek a kis cukrász műhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és iskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 280 oldalon.


Az aktuális magazin szereplői, tartalma:

gregoire michaud, taste and shape

miguel sierra, “the corn egg”

joseph baker, a flower bath

ryosuke sugamata, with unconventional techniques

philippe vancayseele, chocolate is beautiful

philippe conticini, the taste of maturity

frank haasnoot, the challenge continues

jérôme de oliveira, ‘it’s not me who decides which product will become a specialty, ...’

marc ducobu, belgian and multicultural excellence

javier guillén, back to basic

bobby schaffer, less is more

thomas raquel, thanks for the memories

will goldfarb, why not a new meringue?

christian hümbs, aroma-menu at the boundaries of patisserie

juan pablo cortés, pure, dark forms

yukihiko kawaguchi, designing the melting speed

christian bau, cosmpolitan

gabriele riva, geometry of form and flavor

olivier fernández, customized éclairs

antonio bachour, the “wow” factor

tidbits

martín lippo, yogurt d’auteur, a new path

talita setyadi, choosing the best

gerhard petzl, baroque chocolate

jordi puigvert, ‘I’ve always been determined to improve and simplify the recipes’

dominique and xavier noel, US pastry competition

mast brothers chocolate, it's artisanal and it looks like

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin
Kiadás éve: 2013
ISSN: 20132034
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 30 x 1.5 cm
Súly: 1.66 kg
Oldalszám: 282
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Melba Nr. 3

Melba Nr. 3

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #13

So Good Magazine #13

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

Drift - Volumen 12 - Paris

Drift - Volumen 12 - Paris

Ez a stílusos életmódmagazin világszerte elterjedt és olvasói körrel rendelkezik, és szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt kínál az eligazodáshoz. 


DRIFT / Volume 6 / Mexico City

DRIFT / Volume 6 / Mexico City

Ez a szám történeteket mutat be Mexikóvárosról, a kávéjáról és a fogyasztóiról. 6-ik számunk alkalmával több tucat helyi lakos, kávézó tulajdonos, pörkölő, vállalkozó, író és fotós mesél arról, milyen kávézni Mexikóvárosban.