So Good Magazine #10
The Magazine of Haute Pâtisserie
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Bemutatásra kerülnek a kis cukrász műhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és iskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 280 oldalon.
Az aktuális magazin szereplői, tartalma:
gregoire michaud, taste and shape
miguel sierra, “the corn egg”
joseph baker, a flower bath
ryosuke sugamata, with unconventional techniques
philippe vancayseele, chocolate is beautiful
philippe conticini, the taste of maturity
frank haasnoot, the challenge continues
jérôme de oliveira, ‘it’s not me who decides which product will become a specialty, ...’
marc ducobu, belgian and multicultural excellence
javier guillén, back to basic
bobby schaffer, less is more
thomas raquel, thanks for the memories
will goldfarb, why not a new meringue?
christian hümbs, aroma-menu at the boundaries of patisserie
juan pablo cortés, pure, dark forms
yukihiko kawaguchi, designing the melting speed
christian bau, cosmpolitan
gabriele riva, geometry of form and flavor
olivier fernández, customized éclairs
antonio bachour, the “wow” factor
tidbits
martín lippo, yogurt d’auteur, a new path
talita setyadi, choosing the best
gerhard petzl, baroque chocolate
jordi puigvert, ‘I’ve always been determined to improve and simplify the recipes’
dominique and xavier noel, US pastry competition
mast brothers chocolate, it's artisanal and it looks like
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin |
Kiadás éve: | 2013 |
ISSN: | 20132034 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23 x 30 x 1.5 cm |
Súly: | 1.66 kg |
Oldalszám: | 282 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Melba Nr. 3
„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.
So Good Magazine #13
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Drift - Volumen 12 - Paris
Ez a stílusos életmódmagazin világszerte elterjedt és olvasói körrel rendelkezik, és szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt kínál az eligazodáshoz.
DRIFT / Volume 6 / Mexico City
Ez a szám történeteket mutat be Mexikóvárosról, a kávéjáról és a fogyasztóiról. 6-ik számunk alkalmával több tucat helyi lakos, kávézó tulajdonos, pörkölő, vállalkozó, író és fotós mesél arról, milyen kávézni Mexikóvárosban.