So Good Magazine #13
The Magazine of Haute Pâtisserie
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Bemutatásra kerülnek a kis cukrászműhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és szakiskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 300 oldalon.
Aktuális magazin szerzői:
Christophe Adam, the wildest flashes
Jerome Landrieu, hard work as the best strategy
Patrice Demers, ‘everyday we’re trying to push our limits’
Darren Purchese, an exclusive and extravagant dessert night
Leonardo di Carlo, olive oil in doughs
Jordi Bordas, strong, lightweight and calculated, pâtisserie B•Concept
Yves Scherrer, practical and emotional
Pierre François Roelofs, patisserie out of a tube
Hiroyuki Emori, nothing impossible with ice cream
Antony Prunet, play it sweet
Pascal Caffet, worshipping taste
Motohiro Inaba & Rio Asano, chicks take wagashi to the world
Daniel Texter, adaptation instinct
Ernst Knam, becoming bored is impossible
Enric Rovira, 20 years reinventing chocolate
Ramon Morató, sensorial bonbons
Oriol Balaguer, caught between rigor and creative freedom
Raúl Bernal, where is the corn?
Olivier Fernández and Saray Ruiz, the haunted forest
Josep Maria Ribé, inside and outside
Carles Mampel, constant metamorphosis
Miquel Guarro, squeezing out creativity
tidbits
Scott Green, the life of a contestant of high-level competitions
Jürgen Koens, pastryclub, a future multi-space
The french pastry school reaches its 20th anniversary
Photo és Videó: So Good Magazine / Vilbo Editores
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin |
Kiadás éve: | 2015 |
ISSN: | 20132034 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23 x 30 x 2.5 cm |
Súly: | 1.82 kg |
Oldalszám: | 306 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #15
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Melba Nr. 3
„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.
DRIFT / Volume 5 / Melbourne
Ez a szám tele van Melbourne-i történetekkel, a kávéról és az emberekről akik isszák. Az ötödik szám alkalmával tucatnyi helyi üzlettulajdonos, kávépörkölő, törzsvendég, vállalkozó, író és fotográfus szájából hallhatjuk, milyen Melbourne-ben kávézni.
So Good Magazine #9
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.