Barion Pixel

So Good Magazine #13

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2015. január 15. 01:15

So Good Magazine #13

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Bemutatásra kerülnek a kis cukrászműhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és szakiskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 300 oldalon.

Aktuális magazin szerzői:

Christophe Adam, the wildest flashes

Jerome Landrieu, hard work as the best strategy

Patrice Demers, ‘everyday we’re trying to push our limits’

Darren Purchese, an exclusive and extravagant dessert night

Leonardo di Carlo, olive oil in doughs

Jordi Bordas, strong, lightweight and calculated, pâtisserie B•Concept

Yves Scherrer, practical and emotional

Pierre François Roelofs, patisserie out of a tube

Hiroyuki Emori, nothing impossible with ice cream

Antony Prunet, play it sweet

Pascal Caffet, worshipping taste

Motohiro Inaba & Rio Asano, chicks take wagashi to the world

Daniel Texter, adaptation instinct

Ernst Knam, becoming bored is impossible

Enric Rovira, 20 years reinventing chocolate

Ramon Morató, sensorial bonbons

Oriol Balaguer, caught between rigor and creative freedom

Raúl Bernal, where is the corn?

Olivier Fernández and Saray Ruiz, the haunted forest

Josep Maria Ribé, inside and outside

Carles Mampel, constant metamorphosis

Miquel Guarro, squeezing out creativity

tidbits

Scott Green, the life of a contestant of high-level competitions

Jürgen Koens, pastryclub, a future multi-space

The french pastry school reaches its 20th anniversary

 

Photo és Videó: So Good Magazine / Vilbo Editores

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin
Kiadás éve: 2015
ISSN: 20132034
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 30 x 2.5 cm
Súly: 1.82 kg
Oldalszám: 306
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

So Good Magazine #15

So Good Magazine #15

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

Melba Nr. 3

Melba Nr. 3

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.


Szerzők: Several Authors

DRIFT / Volume 5 / Melbourne

DRIFT / Volume 5 / Melbourne

Ez a szám tele van Melbourne-i történetekkel, a kávéról és az emberekről akik isszák. Az ötödik szám alkalmával tucatnyi helyi üzlettulajdonos, kávépörkölő, törzsvendég, vállalkozó, író és fotográfus szájából hallhatjuk, milyen Melbourne-ben kávézni. 


So Good Magazine #9

So Good Magazine #9

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors