Barion Pixel

So Good Magazine #29

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2023. január 05. 13:38

So Good Magazine #29

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


So Good Magazine, egy félévente megjelenő angol nyelvű professzionális cukrász magazin, amely az édes és sós cukrász készítményekről, a csokoládé- és fagylaltipar, valamint a kortárs desszert világának szakembereiről szól.

So Good nr. 29

A 2023-as évet a So good.. magazin új számának megjelenésével kezdtük, amellyel amellett, hogy bemutatjuk a világ minden tájáról érkező cukrászok munkáját, fel akartuk hívni a figyelmet és a tükör elé helyeztük magunkat. Kérdéssel fordulunk mindazokhoz, akik a kézműves cukrászat részesei: Mit csináltok?

Mi pedig arra utalunk, hogy fenntarthatóbb, környezetkímélőbb, energiahatékonyabb és még etikusabb napi munkát kell végezni.

E kérdések mélyreható megválaszolásához összesen hét tekintélyes cukrászt kérdeztünk meg a világ különböző részeiről, hogyan valósították meg a fenntarthatóságot a mindennapi szakmai életükben, meglepő és megvilágosító válaszokkal.

A főszereplők Lauren V. Haas, Francisco Migoya, Juan Contreras, Nicolas Dutertre, Jo Barrett, Nicoll Notter és Natsuko Shoji. És hogy ne maradjunk csak az elméleti síkon, arra is kértük őket, hogy készítsenek receptet az elveik gyakorlati megvalósításához.

Nem kevésbé érdekes az a három technológiai cikk is, ami szintén benne van ebben a So Good magazinban.

Az első Michel Willaume és Marc Balaguer, akik egy nagyon érdekes tanulmányt adnak nekünk a gyümölcsmázokról (glaze). A természetesebb gyümölcs glaze elérése érdekében egyszerű alaprecepteket dolgoztak ki, amelyek akár 100 különböző bevonattal is használhatók.

Richard Hawke osztja meg a második technikai cikket, amelyet ebben a számban adunk közre. A híres könyv, az Adapt szerzője a pektinekkel kapcsolatos összes technikai tapasztalatát átadja nekünk, hogy egy nagyon praktikus cikket kínáljon nekünk, tele megjegyzésekkel, tippekkel és konkrét információkkal arról, hogyan kell dolgozni az ilyen összetevőkkel, minden összefüggésben és alkalmazásban.

Végül a japán cukrászok, Daisuke Mori és Yohei Nakayama, Tokió két legjobb cukrászdájának tulajdonosai, meghívnak bennünket, hogy fedezzük fel a fermentált ételek világát a japán gasztronómia két ikonikus termékén, a mison és a szakén keresztül.

Van egy olyan információ, amit kiemelten fontosnak tartunk, a 24 szakember közül, akiket összegyűjtöttünk ebben a So Good magazinban, összesen 13 még nem járt nálunk. Ezért 13 új szakember csatlakozik a So Good…családhoz, amire rendkívül büszkék vagyunk.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. január 16.
ISSN: 2013203429
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29.7 x 2.5 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 314
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

DRIFT Volume 13 - Berlin

DRIFT  Volume 13 - Berlin

Ez a stílusos életmódmagazin szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt nyújt a tájékozódáshoz. 


DRIFT Volume 13 - Berlin

DRIFT  Volume 13 - Berlin

Ez a stílusos életmódmagazin szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt nyújt a tájékozódáshoz. 


Drift - Volume 10 - Manhattan

Drift - Volume 10 - Manhattan

A Drift Manhattan VOL 10. kötet reflektorfénybe helyezi York City leghíresebb kerületét: Manhattant.


DRIFT / Volume 6 / Mexico City

DRIFT / Volume 6 / Mexico City

Ez a szám történeteket mutat be Mexikóvárosról, a kávéjáról és a fogyasztóiról. 6-ik számunk alkalmával több tucat helyi lakos, kávézó tulajdonos, pörkölő, vállalkozó, író és fotós mesél arról, milyen kávézni Mexikóvárosban.