So Good Magazine #12
The Magazine of Haute Pâtisserie
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Bemutatásra kerülnek a kis cukrászműhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és szakiskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 300 oldalon.
Az aktuális magazin szereplői, tartalma:
- Claire Heitzler, in search of perfection
- Lauren V. Haas, ‘while skill is important, heart and passion are what makes a pastry chef great’
- Melissa Coppel, freshness and lots of creativity
- Claire Damon, covenant with nature
- Loretta Fanella, everyday magic
- Kirsten Tibballs, organic
- Marike Van Beurden, talent and self-respect in equal measure
- Meg Galus, hotel sweet
- Maria Selyanina, personality and determination
- Janice Wong, restless spirit
- Javier Guillén, changing the rules
- Andy Vorbusch, the driver of the change
- Yann Duytsche, afternoon tea and chocolate
- Andoni Luis Aduriz, essence and game
- Ryan Clift, with a bang
- Luciano García, the value of a classic
- Dominik Fitz, from the gastronomic vantage point
- L’ècole du Grand Chocolat, designing gourmand pleasure
- Eskoyama, unknown tastes of kyoto
- Eran Schwartzbard, balanced amusement
- Denis Dianin, D&G design and glamour
- Tidbits
- Frederic Monti, mont-blanc vacherin
- Oberweis, a great family brand
- Colectivo 21 brix, kneading the union
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin |
Kiadás éve: | 2014 |
ISSN: | 2013-2034 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23 x 30 x 2 cm |
Súly: | 1.73 kg |
Oldalszám: | 300 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Ehető virágok / Edible flowers
Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.
DRIFT / Volume 6 / Mexico City
Ez a szám történeteket mutat be Mexikóvárosról, a kávéjáról és a fogyasztóiról. 6-ik számunk alkalmával több tucat helyi lakos, kávézó tulajdonos, pörkölő, vállalkozó, író és fotós mesél arról, milyen kávézni Mexikóvárosban.
Drift - Volume 10 - Manhattan
A Drift Manhattan VOL 10. kötet reflektorfénybe helyezi York City leghíresebb kerületét: Manhattant.
Drift - Volume 10 - Manhattan
A Drift Manhattan VOL 10. kötet reflektorfénybe helyezi York City leghíresebb kerületét: Manhattant.