Barion Pixel

So Good Magazine #12

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2014. július 12. 12:05

So Good Magazine #12

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Bemutatásra kerülnek a kis cukrászműhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és szakiskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 300 oldalon.

 

Az aktuális magazin szereplői, tartalma:

  • Claire Heitzler, in search of perfection
  • Lauren V. Haas, ‘while skill is important, heart and passion are what makes a pastry chef great’
  • Melissa Coppel, freshness and lots of creativity
  • Claire Damon, covenant with nature
  • Loretta Fanella, everyday magic
  • Kirsten Tibballs, organic
  • Marike Van Beurden, talent and self-respect in equal measure
  • Meg Galus, hotel sweet
  • Maria Selyanina, personality and determination
  • Janice Wong, restless spirit
  • Javier Guillén, changing the rules
  • Andy Vorbusch, the driver of the change
  • Yann Duytsche, afternoon tea and chocolate
  • Andoni Luis Aduriz, essence and game
  • Ryan Clift, with a bang
  • Luciano García, the value of a classic
  • Dominik Fitz, from the gastronomic vantage point
  • L’ècole du Grand Chocolat, designing gourmand pleasure
  • Eskoyama, unknown tastes of kyoto
  • Eran Schwartzbard, balanced amusement
  • Denis Dianin, D&G design and glamour
  • Tidbits
  • Frederic Monti, mont-blanc vacherin
  • Oberweis, a great family brand
  • Colectivo 21 brix, kneading the union

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin
Kiadás éve: 2014
ISSN: 2013-2034
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 30 x 2 cm
Súly: 1.73 kg
Oldalszám: 300
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

So Good Magazine #20

So Good Magazine #20

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors

Melba Nr. 3

Melba Nr. 3

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #23

So Good Magazine #23

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors

Drift - Volumen 12 - Paris

Drift - Volumen 12 - Paris

Ez a stílusos életmódmagazin világszerte elterjedt és olvasói körrel rendelkezik, és szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt kínál az eligazodáshoz.