So Good Magazine #12
The Magazine of Haute Pâtisserie
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Bemutatásra kerülnek a kis cukrászműhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és szakiskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 300 oldalon.
Az aktuális magazin szereplői, tartalma:
- Claire Heitzler, in search of perfection
- Lauren V. Haas, ‘while skill is important, heart and passion are what makes a pastry chef great’
- Melissa Coppel, freshness and lots of creativity
- Claire Damon, covenant with nature
- Loretta Fanella, everyday magic
- Kirsten Tibballs, organic
- Marike Van Beurden, talent and self-respect in equal measure
- Meg Galus, hotel sweet
- Maria Selyanina, personality and determination
- Janice Wong, restless spirit
- Javier Guillén, changing the rules
- Andy Vorbusch, the driver of the change
- Yann Duytsche, afternoon tea and chocolate
- Andoni Luis Aduriz, essence and game
- Ryan Clift, with a bang
- Luciano García, the value of a classic
- Dominik Fitz, from the gastronomic vantage point
- L’ècole du Grand Chocolat, designing gourmand pleasure
- Eskoyama, unknown tastes of kyoto
- Eran Schwartzbard, balanced amusement
- Denis Dianin, D&G design and glamour
- Tidbits
- Frederic Monti, mont-blanc vacherin
- Oberweis, a great family brand
- Colectivo 21 brix, kneading the union
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin |
Kiadás éve: | 2014 |
ISSN: | 2013-2034 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23 x 30 x 2 cm |
Súly: | 1.73 kg |
Oldalszám: | 300 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #20
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
Melba Nr. 3
„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.
So Good Magazine #23
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
Drift - Volumen 12 - Paris
Ez a stílusos életmódmagazin világszerte elterjedt és olvasói körrel rendelkezik, és szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt kínál az eligazodáshoz.