Offbeat by Andrey Dubovik
Offbeat dives into techniques and designs for cutting-edge chocolates, offering an inside look into Dubovik’s creative universe.
Az Offbeat Andrey Dubovik, a kortárs csokoládékészítést forradalmasító kivételes csokoládékészítő mester meghatározó munkája.
Ez a kötet – angol és spanyol nyelven elérhető – egy autodidakta mester határtalan kreativitását ragadja meg, aki teljesen egyedi és innovatív megközelítéssel alkot.
Egy folyamatosan növekvő örökség alapköve, 380 oldalon, 12 technikán és 26 designon keresztül, amelyek egy egész korszakot határoznak meg. A könyv végig követi Dubovik életútját is, hogy megértsük, hogyan született meg egy önmagát felépítő alkotó, sajátos és összetéveszthetetlen vízióval.
Miután áttekintette a legfontosabb alapokat (temperálás, kakaóvaj és csokoládé színezése, berendezések és eszközök, valamint a csokoládé formázásának főbb szakaszai), Dubovik meglepő technikákat tár fel, amelyek a legváratlanabb forrásokból származnak: fizikai jelenségekből, mint a gőz, a statikus elektromosság és a hő; mindennapi használati eszközökből, mint a fogpiszkálók, ecsetek, kávéfilterek és a maszkolószalag; sőt, kifejezetten a projekthez készített tárgyakból is, mint például a perforált dugóval ellátott palackok, egyedi formák, bélyegzők és alumíniumfólia pecsétek.
Trükkökkel és tippekkel teli magyarázatokat találsz, lépésről lépésre bemutatott fényképekkel kísérve, hogy teljesen elmerülhess kreatív univerzumában. Magával ragadó élményt nyújt munkamódszerei, példátlan effektekkel és feltűnő dizájnokkal.










Termékinformációk
| Szerző: | Andrey Dubovik |
| Kiadó: | Vilbo Editores |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Csokoládé / Chocolate |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. november 27. |
| ISBN: | 9788412842159 |
| Nyelv: | Angol-Spanyol |
| Oldalszám: | 380 |
| Ár: |
39 990 Ft (38 086 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Septime, La Cave, Clamato, D'une île
Hangulatos, meghitt ételmonográfia Franciaország egyik legelismertebb éttermi gyűjteménye mögött álló duótól - a Michelin -csillagos étteremcsoporttól, amely a francia konyhát a haute cuisine szertartásából és nagyszerűségéből áthelyezte a világosabb, frissebb és megközelíthetőbb főzési stílusba.
Root, Stem, Leaf, Flower
A gyökér, a szár, a levél és a virág, egy szakácskönyv a növényekről; arról szól, hogy a mindennapi főzés során a lehető legjobban használja fel a föld bőségét.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.