Ramen Forever
Recipes for Ramen Success

A Ramen Foreverben Tim Anderson megmutatja, hogyan élvezheti rendszeresen a finom, házi készítésű rameneket, és megadja az eszközöket a saját ramen elkészítéséhez.
A könyv öt részre oszlik – húsleves, fűszerezés, aromás olajok-zsírok, tészták és feltétek –, hogy lehetővé tegyék az ízlésének megfelelő saját ramen összeállítását és párosítását. Alternatív megoldásként választhat, hogy követi az egyik javasolt ramen receptet.
A receptek között szerepel a „Double Garlic Tonkotsu Ramen”, a „Tan Tan Men és Tsukemen”, valamint a „The Ramen Sandwich” és a „Garlic Sesame Miso Ramen Salad”.
A kezdőknek és a hétköznapi szakácsoknak, valamint a komoly tésztabolondoknak szóló receptekkel otthon is élvezheti ezt a kiváló japán ételt, tudásszinttől függetlenül.
Termékinformációk
Szerző: | Tim Anderson |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. október 04. |
ISBN: | 9781784886608 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 24 x 2.5 cm |
Súly: | 0.99 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
12 490 Ft (11 895 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
The Lebanese Kitchen

A Lebanese Home Cooking a libanoni otthoni étkezés átfogó kalauza. Több mint 500 receptje mezzékre, levesekre, halra, húsra és zöldségekre, desszertekre, tortákra, kekszekre, befőttekre és italokra, lefedi a libanoni gasztronómia teljes skáláját.
Cooking Meat

Peter Sanagan mindent tud a húsról, amit csak tudni lehet. Képzett szakácsként és hivatásos hentesként, nincs olyan húsrész, amit ne látott már és készített volna el.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.