Barion Pixel

Ramen Forever

Recipes for Ramen Success


« Vissza | Szerzők: Tim Anderson
  2023. szeptember 29. 17:03

Ramen Forever

A Ramen Foreverben Tim Anderson megmutatja, hogyan élvezheti rendszeresen a finom, házi készítésű rameneket, és megadja az eszközöket a saját ramen elkészítéséhez.


A könyv öt részre oszlik – húsleves, fűszerezés, aromás olajok-zsírok, tészták és feltétek –, hogy lehetővé tegyék az ízlésének megfelelő saját ramen összeállítását és párosítását. Alternatív megoldásként választhat, hogy követi az egyik javasolt ramen receptet.

A receptek között szerepel a „Double Garlic Tonkotsu Ramen”, a „Tan Tan Men és Tsukemen”, valamint a „The Ramen Sandwich” és a „Garlic Sesame Miso Ramen Salad”.
A kezdőknek és a hétköznapi szakácsoknak, valamint a komoly tésztabolondoknak szóló receptekkel otthon is élvezheti ezt a kiváló japán ételt, tudásszinttől függetlenül.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Tim Anderson
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 04.
ISBN: 9781784886608
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 24 x 2.5 cm
Súly: 0.99 kg
Oldalszám: 224
Ár: 10 890 Ft
(10 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Encyclopedia of Chocolate

Encyclopedia of Chocolate

A szerkesztő (Frédéric Bau / École du Grand Chocolat Valrhona) könyve részletes és alapvető ismeretekkel látja el a sütni vágyókat a csokoládé konyhai használatáról a mindennapokban. A könyv 100 technikát mutat be lépésről-lépésre: a csokoládé felhasználásának alapjait (temperálás, ganache és pralinék készítése stb.) az édességek töltési módjait, dekorációkat, tésztákat, mousse-okat, fagylaltokat, sorbet-kat és a különböző önteteket. Minden egyes eljárás folyamatábrákkal és magyarázó szöveggel egészül ki, így segíti a helyes technikák elsajátítását.


Szerzők: Frédéric Bau

Desserts

Desserts

Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti. 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland