Ramen Forever
Recipes for Ramen Success

A Ramen Foreverben Tim Anderson megmutatja, hogyan élvezheti rendszeresen a finom, házi készítésű rameneket, és megadja az eszközöket a saját ramen elkészítéséhez.
A könyv öt részre oszlik – húsleves, fűszerezés, aromás olajok-zsírok, tészták és feltétek –, hogy lehetővé tegyék az ízlésének megfelelő saját ramen összeállítását és párosítását. Alternatív megoldásként választhat, hogy követi az egyik javasolt ramen receptet.
A receptek között szerepel a „Double Garlic Tonkotsu Ramen”, a „Tan Tan Men és Tsukemen”, valamint a „The Ramen Sandwich” és a „Garlic Sesame Miso Ramen Salad”.
A kezdőknek és a hétköznapi szakácsoknak, valamint a komoly tésztabolondoknak szóló receptekkel otthon is élvezheti ezt a kiváló japán ételt, tudásszinttől függetlenül.
Termékinformációk
Szerző: | Tim Anderson |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. október 04. |
ISBN: | 9781784886608 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 24 x 2.5 cm |
Súly: | 0.99 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
12 490 Ft (11 895 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
CDMX - The Food of Mexico City

A CDMX Rosa Cienfuegos - Comida Mexicana című szakácskönyvének folytatása. A könyv Mexikóváros ételeit ünnepli, azokat az ételeket, amelyeket Rosa evett, és amelyeket most két sydneyben lévő éttermében, a Tamaleriában és az Icatatében készít újra.
Cocktail Codex

A bestseller és műfajmeghatározó Death & Co koktélkönyv íróinak új kiadványa, a Cocktail Codex egy alapmű az italkeverés mesterségéről. A könyv, az írók egyedülálló ’root cocktails’ megközelítését alkalmazva olyan eszközt ad az italkeverők kezébe tudásszinttől függetlenül, ami segít megérteni és elkészíteni és a klasszikusokat és egyedi koktélokat improvizálni.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.