CHOCOLAT by Maja Vase
Chocolate Entremets & Chocolate Tarts

Maja Vase CHOCOLAT című könyve két népszerű, Chocolate Entremets & Chocolate Tarts című e-könyvének fúziója keményfedeles formátumban.
Több mint 60 recept gondosan kiválasztott ízpárosításokkal, finom részletekkel és textúrákkal, amelyekért halni kell. Általános tippeket is tartalmaz a csokoládé temperálásának művészetéről, a tökéletes csokoládéhab titkáról, vagy a receptek elkészítéséhez szükséges felszerelésekről, amelyeket a könyvben felvázol.
CHOCOLATE ENTREMETS
Maja Vase munkásságát a technikai ügyesség, a letisztultság és a személyes stílus jellemzi, amely egyszerre modern és időtálló. Ebben az első részben a fiatal dán cukrász 30 receptet mutat be, amelyekkel bebizonyítja, hogy a „tiszta vágás” igazi szakértője. Kívül-belül gyönyörű alkotások, amelyekben a bársonyos textúrák és a krémesség felértékelődik a habokban, ganache-okban és krémekben.
Ahogy az ételszakíró Marie Holm az előszavában kifejti: „Bár a könyvben minden egyes csokoládédesszert, torta mögött rengeteg idő és gondolat van, ott van az a tudat is, hogy az eredmény soha nem lesz jobb, mint a felhasznált összetevők. És azt, hogy a jó minőségű, természetes alapanyagokat nem szabad összekeverni, mindenfélével keverni. Maja alapreceptjei valójában meglehetősen egyszerűek, és néhány minőségi alapanyagon alapulnak. Ez a kettősség lenyűgöz. És ami még fontosabb: finomak a sütemények”.
A szerző általános tippeket is közöl a csokoládé temperálásának művészetével, a tökéletes csokoládéhab titkaival, vagy a receptek elkészítéséhez szükséges eszközökkel kapcsolatban, amelyeket a könyvben részletez. Néhány példa, többek között: rebarbara – citrom – fehér csokoládé, körte – étcsokoládé – vanília és alma – kakukkfű – pisztácia – fehér csokoládé.
CHOCOLATE TARTS
A könyv második része, a Csokoládé tarts-ról szól. Apró és nagy csokoládés tarts-ok pelyhes kéreggel, selymes töltelékekkel, szuper selymes krémekkel és ganache-okkal, valamint borotvaéles csokoládé részletekkel-díszekkel. Elképesztő recepteket találhat, mint például: Homoktövis - fehér csokoládé - édesgyökér, Málna - kakukkfű - fehér csokoládé - lime, Ribizli - fehér csokoládé - citrom, Földimogyoró - karamell - só, többek között!
MAJA VAZE
Maja Vase elhivatott csokoládérajongó, rendkívüli tortaművész, aki éles szemmel ismeri a részleteket, hét tortakönyv írója, valamint a több mint 420 000 követővel rendelkező @majachocolat népszerű Instagram-profil mögött álló nő.
Termékinformációk
Szerző: | Maja Vase |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Torta Dizájn / Cake Design |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. augusztus 30. |
ISBN: | 9788412571660 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.8 x 23.7 x 3 cm |
Súly: | 1.5 kg |
Oldalszám: | 264 |
Ár: |
26 990 Ft (25 705 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Umami

Egy szakácskönyv az umami-ról? Abszolút! Az ázsiai konyhából ismert ötödik íz, amely természetes része sok élelmiszernek.
Root, Stem, Leaf, Flower

A gyökér, a szár, a levél és a virág, egy szakácskönyv a növényekről; arról szól, hogy a mindennapi főzés során a lehető legjobban használja fel a föld bőségét.
The Korean Vegan Cookbook

Joanne Lee Molinaro rajongók millióit ragadta meg erőteljesen megindító személyes történeteivel a szerelemről, a családról és az ételekről. Debütáló szakácskönyvében kedvenc koreai ételeinek gyűjteményét osztja meg, amelyek közül néhány hagyományos és néhány újragondolt, valamint megrendítő narratív pillanatképek, amelyek formálták családja történetét.
Australian Fish and Seafood Cookbook

Meghatározó útmutató halak és tengergyümölcsei hibátlan elkészítéséhez. Ezt a mérföldkőnek számító könyvet Ausztrália legnagyobb tiszteletnek örvendő szakértelmei adták ki. Minden lehetséges ismeretet egybegyűjtöttek több mint 60 féle hal és tenger gyümölcseinek megfelelő kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről, szem előtt tartva a kifogás módját, fenntarthatóságot, ízjellegeket és főzési alapelveket.