CHOCOLAT by Maja Vase
Chocolate Entremets & Chocolate Tarts
Maja Vase CHOCOLAT című könyve két népszerű, Chocolate Entremets & Chocolate Tarts című e-könyvének fúziója keményfedeles formátumban.
Több mint 60 recept gondosan kiválasztott ízpárosításokkal, finom részletekkel és textúrákkal, amelyekért halni kell. Általános tippeket is tartalmaz a csokoládé temperálásának művészetéről, a tökéletes csokoládéhab titkáról, vagy a receptek elkészítéséhez szükséges felszerelésekről, amelyeket a könyvben felvázol.
CHOCOLATE ENTREMETS
Maja Vase munkásságát a technikai ügyesség, a letisztultság és a személyes stílus jellemzi, amely egyszerre modern és időtálló. Ebben az első részben a fiatal dán cukrász 30 receptet mutat be, amelyekkel bebizonyítja, hogy a „tiszta vágás” igazi szakértője. Kívül-belül gyönyörű alkotások, amelyekben a bársonyos textúrák és a krémesség felértékelődik a habokban, ganache-okban és krémekben.
Ahogy az ételszakíró Marie Holm az előszavában kifejti: „Bár a könyvben minden egyes csokoládédesszert, torta mögött rengeteg idő és gondolat van, ott van az a tudat is, hogy az eredmény soha nem lesz jobb, mint a felhasznált összetevők. És azt, hogy a jó minőségű, természetes alapanyagokat nem szabad összekeverni, mindenfélével keverni. Maja alapreceptjei valójában meglehetősen egyszerűek, és néhány minőségi alapanyagon alapulnak. Ez a kettősség lenyűgöz. És ami még fontosabb: finomak a sütemények”.
A szerző általános tippeket is közöl a csokoládé temperálásának művészetével, a tökéletes csokoládéhab titkaival, vagy a receptek elkészítéséhez szükséges eszközökkel kapcsolatban, amelyeket a könyvben részletez. Néhány példa, többek között: rebarbara – citrom – fehér csokoládé, körte – étcsokoládé – vanília és alma – kakukkfű – pisztácia – fehér csokoládé.
CHOCOLATE TARTS
A könyv második része, a Csokoládé tarts-ról szól. Apró és nagy csokoládés tarts-ok pelyhes kéreggel, selymes töltelékekkel, szuper selymes krémekkel és ganache-okkal, valamint borotvaéles csokoládé részletekkel-díszekkel. Elképesztő recepteket találhat, mint például: Homoktövis - fehér csokoládé - édesgyökér, Málna - kakukkfű - fehér csokoládé - lime, Ribizli - fehér csokoládé - citrom, Földimogyoró - karamell - só, többek között!
MAJA VAZE
Maja Vase elhivatott csokoládérajongó, rendkívüli tortaművész, aki éles szemmel ismeri a részleteket, hét tortakönyv írója, valamint a több mint 420 000 követővel rendelkező @majachocolat népszerű Instagram-profil mögött álló nő.















Termékinformációk
| Szerző: | Maja Vase |
| Kiadó: | Vilbo Editores |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Torta Dizájn / Cake Design, Csokoládé / Chocolate |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. augusztus 30. |
| ISBN: | 9788412571660 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18.8 x 23.7 x 3 cm |
| Súly: | 1.5 kg |
| Oldalszám: | 264 |
| Ár: |
26 990 Ft (25 705 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Rogan - A comprehensive cookbook with simple and tasty recipes
Simon Rogan séf elismert és tisztelt a gasztronómia világának minden sarkán, híres művészi érzékéről, innovációiról, állandó tökéletességre törekvéséről és tehetségéről, látásmódjáról és különböző éttermeinek tiszta karakteréről.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.