Barion Pixel

CHOCOLAT by Maja Vase

Chocolate Entremets & Chocolate Tarts


« Vissza | Szerzők: Maja Vase
  2024. augusztus 30. 14:28

CHOCOLAT by Maja Vase

Maja Vase CHOCOLAT című könyve két népszerű, Chocolate Entremets & Chocolate Tarts című e-könyvének fúziója keményfedeles formátumban.


 

Több mint 60 recept gondosan kiválasztott ízpárosításokkal, finom részletekkel és textúrákkal, amelyekért halni kell. Általános tippeket is tartalmaz a csokoládé temperálásának művészetéről, a tökéletes csokoládéhab titkáról, vagy a receptek elkészítéséhez szükséges felszerelésekről, amelyeket a könyvben felvázol.

CHOCOLATE ENTREMETS

Maja Vase munkásságát a technikai ügyesség, a letisztultság és a személyes stílus jellemzi, amely egyszerre modern és időtálló. Ebben az első részben a fiatal dán cukrász 30 receptet mutat be, amelyekkel bebizonyítja, hogy a „tiszta vágás” igazi szakértője. Kívül-belül gyönyörű alkotások, amelyekben a bársonyos textúrák és a krémesség felértékelődik a habokban, ganache-okban és krémekben.

Ahogy az ételszakíró Marie Holm az előszavában kifejti: „Bár a könyvben minden egyes csokoládédesszert, torta mögött rengeteg idő és gondolat van, ott van az a tudat is, hogy az eredmény soha nem lesz jobb, mint a felhasznált összetevők. És azt, hogy a jó minőségű, természetes alapanyagokat nem szabad összekeverni, mindenfélével keverni. Maja alapreceptjei valójában meglehetősen egyszerűek, és néhány minőségi alapanyagon alapulnak. Ez a kettősség lenyűgöz. És ami még fontosabb: finomak a sütemények”.

A szerző általános tippeket is közöl a csokoládé temperálásának művészetével, a tökéletes csokoládéhab titkaival, vagy a receptek elkészítéséhez szükséges eszközökkel kapcsolatban, amelyeket a könyvben részletez. Néhány példa, többek között: rebarbara – citrom – fehér csokoládé, körte – étcsokoládé – vanília és alma – kakukkfű – pisztácia – fehér csokoládé.

CHOCOLATE TARTS

A könyv második része, a Csokoládé tarts-ról szól. Apró és nagy csokoládés tarts-ok pelyhes kéreggel, selymes töltelékekkel, szuper selymes krémekkel és ganache-okkal, valamint borotvaéles csokoládé részletekkel-díszekkel. Elképesztő recepteket találhat, mint például: Homoktövis - fehér csokoládé - ​​édesgyökér, Málna - kakukkfű - fehér csokoládé - ​​lime, Ribizli - fehér csokoládé - ​​citrom, Földimogyoró - karamell - só, többek között!

MAJA VAZE

Maja Vase elhivatott csokoládérajongó, rendkívüli tortaművész, aki éles szemmel ismeri a részleteket, hét tortakönyv írója, valamint a több mint 420 000 követővel rendelkező @majachocolat népszerű Instagram-profil mögött álló nő.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Maja Vase
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Torta Dizájn / Cake Design
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2024. augusztus 30.
ISBN: 9788412571660
Nyelv: Angol
Méretek: 18.8 x 23.7 x 3 cm
Súly: 1.5 kg
Oldalszám: 264
Ár: 23 990 Ft
(22 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Flavorama

Flavorama

Ismerje meg Arielle Johnsont – ő íztudós (annyira szereti az ízeket, hogy doktori fokozatot szerzett a témában). Ideje nagy részét azzal tölti, hogy segít a szakácsoknak abban, hogy jobban megértsék, mi történik az „ízek alatt”, és finom, új ételeket készítsenek. 


Szerzők: Arielle Johnson

The Vegetarian Silver Spoon

The Vegetarian Silver Spoon

Több mint 200 ízletes, klasszikus és kortárs olasz vegetáriánus recept a közismert Silver Spoon sorozat konyhájából.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.