CHOCOLAT by Maja Vase
Chocolate Entremets & Chocolate Tarts
Maja Vase CHOCOLAT című könyve két népszerű, Chocolate Entremets & Chocolate Tarts című e-könyvének fúziója keményfedeles formátumban.
Több mint 60 recept gondosan kiválasztott ízpárosításokkal, finom részletekkel és textúrákkal, amelyekért halni kell. Általános tippeket is tartalmaz a csokoládé temperálásának művészetéről, a tökéletes csokoládéhab titkáról, vagy a receptek elkészítéséhez szükséges felszerelésekről, amelyeket a könyvben felvázol.
CHOCOLATE ENTREMETS
Maja Vase munkásságát a technikai ügyesség, a letisztultság és a személyes stílus jellemzi, amely egyszerre modern és időtálló. Ebben az első részben a fiatal dán cukrász 30 receptet mutat be, amelyekkel bebizonyítja, hogy a „tiszta vágás” igazi szakértője. Kívül-belül gyönyörű alkotások, amelyekben a bársonyos textúrák és a krémesség felértékelődik a habokban, ganache-okban és krémekben.
Ahogy az ételszakíró Marie Holm az előszavában kifejti: „Bár a könyvben minden egyes csokoládédesszert, torta mögött rengeteg idő és gondolat van, ott van az a tudat is, hogy az eredmény soha nem lesz jobb, mint a felhasznált összetevők. És azt, hogy a jó minőségű, természetes alapanyagokat nem szabad összekeverni, mindenfélével keverni. Maja alapreceptjei valójában meglehetősen egyszerűek, és néhány minőségi alapanyagon alapulnak. Ez a kettősség lenyűgöz. És ami még fontosabb: finomak a sütemények”.
A szerző általános tippeket is közöl a csokoládé temperálásának művészetével, a tökéletes csokoládéhab titkaival, vagy a receptek elkészítéséhez szükséges eszközökkel kapcsolatban, amelyeket a könyvben részletez. Néhány példa, többek között: rebarbara – citrom – fehér csokoládé, körte – étcsokoládé – vanília és alma – kakukkfű – pisztácia – fehér csokoládé.
CHOCOLATE TARTS
A könyv második része, a Csokoládé tarts-ról szól. Apró és nagy csokoládés tarts-ok pelyhes kéreggel, selymes töltelékekkel, szuper selymes krémekkel és ganache-okkal, valamint borotvaéles csokoládé részletekkel-díszekkel. Elképesztő recepteket találhat, mint például: Homoktövis - fehér csokoládé - édesgyökér, Málna - kakukkfű - fehér csokoládé - lime, Ribizli - fehér csokoládé - citrom, Földimogyoró - karamell - só, többek között!
MAJA VAZE
Maja Vase elhivatott csokoládérajongó, rendkívüli tortaművész, aki éles szemmel ismeri a részleteket, hét tortakönyv írója, valamint a több mint 420 000 követővel rendelkező @majachocolat népszerű Instagram-profil mögött álló nő.
Termékinformációk
Szerző: | Maja Vase |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Torta Dizájn / Cake Design |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. augusztus 30. |
ISBN: | 9788412571660 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.8 x 23.7 x 3 cm |
Súly: | 1.5 kg |
Oldalszám: | 264 |
Ár: |
26 990 Ft (25 705 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Japan - The Vegetarian Cookbook
A Japan - The Cookbook című globális bestseller szerzőjétől, több mint 250 finom, egészséges vegetáriánus japán recept.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
The World Atlas of Gin
Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez.