Barion Pixel

Bras - The Tastes of Aubrac

Recipes and stories from the world-renowned French Restaurant


« Vissza | Szerzők: Michel Bras, Sébastien Bras
  2022. július 08. 17:26

Bras - The Tastes of Aubrac

A világ egyik legbefolyásosabb éttermének története Franciaország festői Aubrac régiójában található


Ezzel a várva várt könyvvel Sébastien Bras, a legendás francia séf, Michel Bras fia invitál minket a Le Suquet, két Michelin-csillagos éttermének ajtaján, ahonnan drámai kilátás nyílik a lélegzetelállító vidékre. Soha nem publikált recepteken és különleges fényképeken keresztül Bras családja történetét meséli el, ahol a főzés nemcsak nemzedékről nemzedékre száll, hanem folyamatosan újra feltalálják és elképzelik azt.

Aubrac-i otthonának terroárja által alapozott és formált Bras konyhája nemzetközileg az egyik legbefolyásosabb a világon, különösen a zöldségek és fűszernövények művészeti formává emelésében.
Az étterem és a környező táj pazar és hangulatos képei mellett a Bras - The Tastes of Aubrac megnyitja a Bras családi albumot, amely bemutatja a kulináris hagyomány csodálatos történetét, amely világszínvonalú szakácsok nemzedékein halad át. A szakácskönyv 40 ikonikus receptet tartalmaz.

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

2022. Szeptember eleje.

A folyamatosan változó devizaárfolyamok és logisztikai költségek miatt, a feltüntetett ár változhat a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Michel Bras, Sébastien Bras
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. július 08.
ISBN: 9781838662769
Nyelv: Angol
Méretek: 21.4 x 29 x 2.9 cm
Oldalszám: 272
Ár: 21 990 Ft
(20 943 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Rotisserie Grilling Cookbook

The Rotisserie Grilling Cookbook

Szinte bárki grillezhet hamburgerhúst vagy steaket szakácskönyv nélkül, de a Rotisserie grillezés trükkös. A Rotisserie Grilling Cookbook a titkos fegyvered.


The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.


Szerzők: Angelo Corvitto

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.