So Good Magazine #31
The Magazine of Haute Pâtisserie
Ez, a So Good No31 az elmúlt évek egyik legőrültebb száma? A válasz: igen. Kicsit megunva a divatot, a kiszámíthatót, a helytállót és a helyeset, eszünkbe jutott nyolc szakembertől a következőket kérdezni: Mernének-e közzétenni három "politikailag" inkorrekt alkotást, amelyek nem követik a bevett szabályokat? „huligán” desszerteket akár összetételükben, formátumukban, ízkombinációkban, vagy esztétikailag és üzenetükben?
Az egyetlen meghatározott korlát a személyes sértések és minden durvának vagy vulgárisnak tekinthető dolog elkerülése volt.
És a nyolc „bolond” így szólt: „Persze.” Meggondolatlanságukból egy kannabiszvaj, egy vöröshangya paszta, egy nyers csirkemell mezcal, egy vaddisznózsíros croissant, egy bika carpaccio-val bevont „bikaszív”, egy krumpli mousse - burgonyás "omlett", a Fight Club szappanja, a hét halálos bűn közül három ábrázolása… és egyéb ilyen különcségek.
Köszönet Hans Ovandónak és filmjeinek, Gregory Doyennek és játékainak, François Daubinet-nek és bűneinek, Gonzo Jiméneznek és tapasainak, Jordi Rocának és álmainak, Ángel Leónnak és tengereinek, Roberto Cortésnek és őseinek, valamint Michael Van Der Kroftnak és provokációinak. Köszönöm mindenkinek, hogy hagytad magad kihívás elé állítani, és ennyi leleményességgel válaszoltál.
A konformisták, az unatkozók, a kiszámíthatóak vagy azok, akik hajlamosak könnyen megsértődni, tartózkodjanak ennek a számnak a megvásárlásától.
Mindazok, akik velünk folytatják, találhatnak egy finom interjút Dominique Ansel-lel a Cronut tizedik évfordulóján, két emblematikus alkotás kíséretében. Nagyon élvezni fogják Dimitri Fayard dizájner süteményeit. Legyen elbűvölve Pía Salazar ecuadori desszertjeinek szépségétől. Tristan Rousselottal megismerkednek a vanília lehetőségeivel, és értékeljük Joost Arijs finom és esszencialista munkáját Ghent-i telephelyén.
Megtanuljuk egy magas rangú tanár Sebastien Canonne értékes véleményét
El lesz csábítva Sean Hu alkotásainak eleganciájával és precizitásával a kínai Shenzhenben található Langham Hotelben. Legyen megfertőzve Sho Kimura szenvedélyével és elszántságával.
Csodálkozzon el Dej Kewkacha és thaiföldi birodalmának történetén. Tanúi leszünk a kakaópor új megközelítésének a Talia Profet desszertjein keresztül. Felfedezzük Kyohei Mikami elismert egyéni desszertjeit, amelyek kétszer-háromszor drágábbak a tokiói átlagnál. A görög séf, Nicolas Nikolakopoulos kémiával és péksüteményekkel teli történetei örömet szereznek majd nekünk.
És elkísérjük a nagyszerű Luciano Garcíát egy sétán keresztül az új és leírhatatlan alkotó terében, Buenos Aires külvárosában.
Összesen 21 séf van, akiknek több mint fele először érkezik a So Good magazinhoz. Mindenkit szeretettel várunk egy olyan lapszámmal, amiről nem tudjuk garantálni, hogy mindenkinek tetszeni fog, azt viszont garantáljuk, hogy nem fog unatkozni. Megígérjük.
Tartalmi index:
ROGUE PASTRY | STIRRING UP THE HORNET’S NEST
Hans Ovando | That invention of the devil
Ángel León | Sea, from beginning to end
Gregory Doyen | Trompe l’oeil 2.0, beyond illusion
François Daubinet | Mortal sins
Gonzo Jiménez | Two tapas and a pint
Jordi Roca | Everything fits in the game
Bobby Cortez | Between samurai and Navajos
Michael van der Kroft | The same game until the end
Dominique Ansel | A decade with people at his door
Sean Hu | Precision and elegance
Dimitri Fayard | Baked fun
Pía Salazar | Pâtisserie of freedom
Kyohei Mikami | Seeking a chemistry by combining fruits and umami-rich ingredients
Nicolas Nikolakopoulos | Pastry and chemistry for storytelling
Sho Kimura | A Japanese, a passion and a destiny
Joost Arijs | A path to purification
Dej Kewkacha | A little bit of Japan and a lot of Thailand
Tristan Rousselot | Black pleasure Tidbits
Talia Profet | Returning cocoa (powder) to the top
Sébastien Canonne | Innovation at every step
Luciano García | A praise for simplicity in a unique setting
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. január 10. |
ISBN: | 2013203431 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23 x 29.7 x 2.5 cm |
Súly: | 2.1 kg |
Oldalszám: | 312 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Signature Cocktails
200 ikonikus ital gyűjteménye a világ minden tájáról, amelyek mindegyike megváltoztatta a koktél kultúráját.
LEON Big Salads
A LEON azon az iker-elvre épült, hogy az ételek ízletesek és jót is tesznek. Vadonatúj sorozata első könyvében Rebecca Seal író és gasztro-újságíró ezt bizonyítja több mint 100 ínycsiklandó ötlettel, kiadós-egészséges salátákkal, amelyek bármilyen alkalomra ideálisak.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.