Barion Pixel

Eleven Madison Park - The Plant-Based Chapter

This edition is limited to 11,000 copies


« Vissza | Szerzők: Daniel Humm
  2024. április 19. 14:45

Eleven Madison Park - The Plant-Based Chapter

Egy exkluzív, limitált kiadású könyvszett – receptekkel – amely bemutatja az Eleven Madison Park átalakulását, „a világ egyik legnagyobb elismerésnek örvendő” étterméből az első, három Michelin-csillaggal jutalmazott, teljesen növényi alapú konyhává (New York Times).


A világhírű séf, Daniel Humm vezetésével az Eleven Madison Park lett az első és mindmáig egyetlen, tisztán növényi alapú étterem a világon, amely három Michelin-csillagot nyert el. Ez a páratlan kiadvány betekintést enged a világ egyik legnagyobb hatású séfjének gondolkodásmódjába, feltárva, hogyan születik meg a varázslat a konyhájukban.

Az elmúlt 25 évben az Eleven Madison Park új perspektívát adott a vendégeknek az alapanyagokban rejlő kifinomult lehetőségekről – és ma is folyamatosan feszegetik a gasztronómiai határokat. Most Chef Daniel Humm egyedülálló lehetőséget kínál, hogy a kulisszák mögé pillanthassunk az étterem rendkívüli átalakulásának történetébe.

Ez a gyűjtői kiadású, díszdobozos szett Olaszországban készült, prémium művészpapírra nyomtatva és élénk színű textilkötésben. Minden példányt sorszámoztak és személyesen dedikált Daniel Humm által. A szett három kötetet tartalmaz:

Recipes (Receptek): Egy szakácskönyv, amely részletesen bemutatja az Eleven Madison Park inspiráló, szezonális menüinek receptjeit – kiegészítve a konyhai csapat megjegyzéseivel, Francesco Tonelli fotóival és Francesco Clemente festményeivel.

Drawings (Rajzok): Egy portfólió, amelyben Chef Humm gondolatai olvashatók a kreativitásról, valamint hat, bekeretezhető illusztráció található, amelyek az ő recept-ötletfüzeteiből származnak, vastag akvarellpapírra nyomtatva.

Backstage (Kulisszák mögött): Egy fotóriport, amely Ye Fan fotográfus több éves, exkluzív hozzáférése révén viszi az olvasót az Eleven Madison Park konyhájába, megörökítve annak mindennapjait.

Ez a kiadás mindössze 11 000 példányban érhető el, és mérföldkő a fine dining történetében. Soha korábban nem készült ilyen részletességű dokumentáció egy ekkora hatású étterem kulisszatitkairól.

 

 

 

 


 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Daniel Humm
Kiadó: Voracious
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Album / Album, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 12.
ISBN: 9780316539784
Nyelv: Angol
Méretek: 28.4 x 31.8 x 7.4 cm
Súly: 4.77 kg
Oldalszám: 400
Ár: 102 990 Ft
(98 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Fingerfood

Fingerfood

Svédasztalos ötletek a legmagasabb szinten. A jó Catering szervezés kreativitásával, kiváló minőségével és az ételek tökéletes bemutatásával nyűgöz le. 


Szerzők: Volker Beuchert

The Pasta Man

The Pasta Man

A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.


Szerzők: Mateo Zielonka

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

Flavorama

Flavorama

Ismerje meg Arielle Johnsont – ő íztudós (annyira szereti az ízeket, hogy doktori fokozatot szerzett a témában). Ideje nagy részét azzal tölti, hogy segít a szakácsoknak abban, hogy jobban megértsék, mi történik az „ízek alatt”, és finom, új ételeket készítsenek. 


Szerzők: Arielle Johnson