Eleven Madison Park - The Plant-Based Chapter
This edition is limited to 11,000 copies
Egy exkluzív, limitált kiadású könyvszett – receptekkel – amely bemutatja az Eleven Madison Park átalakulását, „a világ egyik legnagyobb elismerésnek örvendő” étterméből az első, három Michelin-csillaggal jutalmazott, teljesen növényi alapú konyhává (New York Times).
A világhírű séf, Daniel Humm vezetésével az Eleven Madison Park lett az első és mindmáig egyetlen, tisztán növényi alapú étterem a világon, amely három Michelin-csillagot nyert el. Ez a páratlan kiadvány betekintést enged a világ egyik legnagyobb hatású séfjének gondolkodásmódjába, feltárva, hogyan születik meg a varázslat a konyhájukban.
Az elmúlt 25 évben az Eleven Madison Park új perspektívát adott a vendégeknek az alapanyagokban rejlő kifinomult lehetőségekről – és ma is folyamatosan feszegetik a gasztronómiai határokat. Most Chef Daniel Humm egyedülálló lehetőséget kínál, hogy a kulisszák mögé pillanthassunk az étterem rendkívüli átalakulásának történetébe.
Ez a gyűjtői kiadású, díszdobozos szett Olaszországban készült, prémium művészpapírra nyomtatva és élénk színű textilkötésben. Minden példányt sorszámoztak és személyesen dedikált Daniel Humm által. A szett három kötetet tartalmaz:
Recipes (Receptek): Egy szakácskönyv, amely részletesen bemutatja az Eleven Madison Park inspiráló, szezonális menüinek receptjeit – kiegészítve a konyhai csapat megjegyzéseivel, Francesco Tonelli fotóival és Francesco Clemente festményeivel.
Drawings (Rajzok): Egy portfólió, amelyben Chef Humm gondolatai olvashatók a kreativitásról, valamint hat, bekeretezhető illusztráció található, amelyek az ő recept-ötletfüzeteiből származnak, vastag akvarellpapírra nyomtatva.
Backstage (Kulisszák mögött): Egy fotóriport, amely Ye Fan fotográfus több éves, exkluzív hozzáférése révén viszi az olvasót az Eleven Madison Park konyhájába, megörökítve annak mindennapjait.
Ez a kiadás mindössze 11 000 példányban érhető el, és mérföldkő a fine dining történetében. Soha korábban nem készült ilyen részletességű dokumentáció egy ekkora hatású étterem kulisszatitkairól.











Termékinformációk
| Szerző: | Daniel Humm |
| Kiadó: | Voracious |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Album / Album, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. november 12. |
| ISBN: | 9780316539784 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 28.4 x 31.8 x 7.4 cm |
| Súly: | 4.77 kg |
| Oldalszám: | 400 |
| Ár: |
102 990 Ft (98 086 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Dessert
Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.
So Good Recipes 3
A legteljesebb modern cukrász receptkönyv, közel 2000 készítmény osztályozva, hogy fokozza kreativitását
Fish for Dinner
Vadonatúj kollekció az Egyesült Királyság leghíresebb „halas” szakácsától, aki elmagyarázza, milyen halat és hogyan kell főzni, valamint ízletes és inspiráló módszereket kínál a szezonális és fenntartható halak elkészítésre.
The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke
A marhaszegytől a steakig, az élő tűzön történő füstölésig – itt mindent megtalálsz, amit a hús elkészítéséről tudni érdemes. Ez a díszdobozos kiadás az austini Franklin Barbecue mögött álló, nagyra becsült tűzmester három ikonikus könyvének exkluzív puhakötésű változatát tartalmazza: Franklin Barbecue, Franklin Steak és Franklin Smoke.