Barion Pixel

Eleven Madison Park - The Plant-Based Chapter

This edition is limited to 11,000 copies


« Vissza | Szerzők: Daniel Humm
  2024. április 19. 14:45

Eleven Madison Park - The Plant-Based Chapter

Kitűnően elkészített könyvkészlet, amely megörökíti az Eleven Madison Park „az egyik legbőségesebben dicsért” amerikai étterem (New York Times) átalakulását az első olyan növényi konyhává, amely három Michelin-csillagot kapott.


Az Eleven Madison Park 25 éve nyitotta fel az étkezők szemét az összetevőkben rejlő nagyszerű lehetőségek előtt. Amikor Daniel Humm Chef 2021-ben bejelentette, hogy az étterem - a járvány után új, növényi alapú küldetéssel újra megnyílik, újra a nemzetközi hírlapokra került.

Ma az Eleven Madison Park az első és egyetlen növényi alapú étterem, amelyet három Michelin-csillaggal tüntettek ki. Ebben a gyönyörű, limitált kiadású könyvkészletben Chef Humm nyomon követi azt a kreatív utat, amely végig kísérté a növényi alapú főzésre való áttörést. Ez egy megdöbbentő, revelatív pillantás a világ egyik legérdekesebb szakácsának elméjébe.

Ez a keménytokos könyvkészlet szövet borítású, a neves művész, Sarah Crowner munkáival. A tok három kötetet tartalmaz, és azokat Daniel Humm séf aláírta, és egyedileg kézzel számozták.

Rajzok: egy portfólió, amely Daniel Humm levelét és hat illusztrációját tartalmazza, recept-ihletésű munkafüzetéiből, finom akvarell papírra nyomtatva.

Receptek: Az Eleven Madison Park úttörő szezonális étlapjainak részletes receptjeit tartalmazó könyv – beleértve a konyhai csapat megfigyeléseit és Francesco Tonelli fényképeit –, amely bemutatja, hogyan teremtik meg varázslatukat.

A kulisszák mögött: Ye Fan fotós fotóriporterének alkotása, aki példátlanul teljes hozzáférést kapott az Eleven Madison Parkba a világjárványtól kezdve, annak újranyitásáig. Ilyen szintű éttermi konyhát még soha nem dokumentáltak ilyen módon.

Ez a kiadás 11 000 limitált sorszámozott példányban készült. Megjelenése mérföldkőnek számít a fine-dining és a szakácskönyv-kiadás történetében.

LIMITÁLT, SORSZÁMOZOTT, DEDIKÁLT PÉLDÁNYOK, CSAK A KÉSZLET EREJÉIG!

 

 

 

 


 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Daniel Humm
Kiadó: Voracious
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Album / Album, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 12.
ISBN: 9780316539784
Nyelv: Angol
Méretek: 28.4 x 31.8 x 7.4 cm
Súly: 4.77 kg
Oldalszám: 400
Ár: 102 990 Ft
(98 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Under Pressure

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


Szerzők: Thomas Keller

Avanguardia

Avanguardia

Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.


Whole Food Cooking Every Day

Whole Food Cooking Every Day

Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával. 


Szerzők: Amy Chaplin

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.