Barion Pixel

Eleven Madison Park - The Plant-Based Chapter

This edition is limited to 11,000 copies


« Vissza | Szerzők: Daniel Humm
  2024. április 19. 14:45

Eleven Madison Park - The Plant-Based Chapter

Kitűnően elkészített könyvkészlet, amely megörökíti az Eleven Madison Park „az egyik legbőségesebben dicsért” amerikai étterem (New York Times) átalakulását az első olyan növényi konyhává, amely három Michelin-csillagot kapott.


Az Eleven Madison Park 25 éve nyitotta fel az étkezők szemét az összetevőkben rejlő nagyszerű lehetőségek előtt. Amikor Daniel Humm Chef 2021-ben bejelentette, hogy az étterem - a járvány után új, növényi alapú küldetéssel újra megnyílik, újra a nemzetközi hírlapokra került.

Ma az Eleven Madison Park az első és egyetlen növényi alapú étterem, amelyet három Michelin-csillaggal tüntettek ki. Ebben a gyönyörű, limitált kiadású könyvkészletben Chef Humm nyomon követi azt a kreatív utat, amely végig kísérté a növényi alapú főzésre való áttörést. Ez egy megdöbbentő, revelatív pillantás a világ egyik legérdekesebb szakácsának elméjébe.

Ez a keménytokos könyvkészlet szövet borítású, a neves művész, Sarah Crowner munkáival. A tok három kötetet tartalmaz, és azokat Daniel Humm séf aláírta, és egyedileg kézzel számozták.

Rajzok: egy portfólió, amely Daniel Humm levelét és hat illusztrációját tartalmazza, recept-ihletésű munkafüzetéiből, finom akvarell papírra nyomtatva.

Receptek: Az Eleven Madison Park úttörő szezonális étlapjainak részletes receptjeit tartalmazó könyv – beleértve a konyhai csapat megfigyeléseit és Francesco Tonelli fényképeit –, amely bemutatja, hogyan teremtik meg varázslatukat.

A kulisszák mögött: Ye Fan fotós fotóriporterének alkotása, aki példátlanul teljes hozzáférést kapott az Eleven Madison Parkba a világjárványtól kezdve, annak újranyitásáig. Ilyen szintű éttermi konyhát még soha nem dokumentáltak ilyen módon.

Ez a kiadás 11 000 limitált sorszámozott példányban készült. Megjelenése mérföldkőnek számít a fine-dining és a szakácskönyv-kiadás történetében.

LIMITÁLT, SORSZÁMOZOTT, DEDIKÁLT PÉLDÁNYOK, CSAK A KÉSZLET EREJÉIG!

 

 

 

 


 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Daniel Humm
Kiadó: Voracious
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Album / Album, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 12.
ISBN: 9780316539784
Nyelv: Angol
Méretek: 28.4 x 31.8 x 7.4 cm
Súly: 4.77 kg
Oldalszám: 400
Ár: 102 990 Ft
(98 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Flowers

Flowers

A díjnyertes francia cukrász, Cédric Grolet legújabb francia cukrászkönyve


Szerzők: Cédric Grolet

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig. 


Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons

Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons

A MOF (Meilleur Ouvrier de France) cím birtokosa Stephane Glacier és Cukrász-séfje, Jerome Le Teuff publikálásában kerül bemutatásra ez a szemet gyönyörködtető, professzionális cukrászkönyv, amely professzionális recepteket és konyhatechnikákat mutat be. A szezonalitás szellemét követve kerülnek bemutatásra a kis tortácskák, tarte-ok és desszertek.


Breakfast: The Cookbook

Breakfast: The Cookbook

Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.