Barion Pixel

Eleven Madison Park - The Plant-Based Chapter

This edition is limited to 11,000 copies


« Vissza | Szerzők: Daniel Humm
  2024. április 19. 14:45

Eleven Madison Park - The Plant-Based Chapter

Kitűnően elkészített könyvkészlet, amely megörökíti az Eleven Madison Park „az egyik legbőségesebben dicsért” amerikai étterem (New York Times) átalakulását az első olyan növényi konyhává, amely három Michelin-csillagot kapott.


Az Eleven Madison Park 25 éve nyitotta fel az étkezők szemét az összetevőkben rejlő nagyszerű lehetőségek előtt. Amikor Daniel Humm Chef 2021-ben bejelentette, hogy az étterem - a járvány után új, növényi alapú küldetéssel újra megnyílik, újra a nemzetközi hírlapokra került.

Ma az Eleven Madison Park az első és egyetlen növényi alapú étterem, amelyet három Michelin-csillaggal tüntettek ki. Ebben a gyönyörű, limitált kiadású könyvkészletben Chef Humm nyomon követi azt a kreatív utat, amely végig kísérté a növényi alapú főzésre való áttörést. Ez egy megdöbbentő, revelatív pillantás a világ egyik legérdekesebb szakácsának elméjébe.

Ez a keménytokos könyvkészlet szövet borítású, a neves művész, Sarah Crowner munkáival. A tok három kötetet tartalmaz, és azokat Daniel Humm séf aláírta, és egyedileg kézzel számozták.

Rajzok: egy portfólió, amely Daniel Humm levelét és hat illusztrációját tartalmazza, recept-ihletésű munkafüzetéiből, finom akvarell papírra nyomtatva.

Receptek: Az Eleven Madison Park úttörő szezonális étlapjainak részletes receptjeit tartalmazó könyv – beleértve a konyhai csapat megfigyeléseit és Francesco Tonelli fényképeit –, amely bemutatja, hogyan teremtik meg varázslatukat.

A kulisszák mögött: Ye Fan fotós fotóriporterének alkotása, aki példátlanul teljes hozzáférést kapott az Eleven Madison Parkba a világjárványtól kezdve, annak újranyitásáig. Ilyen szintű éttermi konyhát még soha nem dokumentáltak ilyen módon.

Ez a kiadás 11 000 limitált sorszámozott példányban készült. Megjelenése mérföldkőnek számít a fine-dining és a szakácskönyv-kiadás történetében.

A kiadó által tervezett megjelenési dátum és érkezés: 2024. November 12 - December 15 között!

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a kiadvány végső ára a könyv raktárra érkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyam alapján.

 

 

 


 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Daniel Humm
Kiadó: Voracious
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Album / Album, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 12.
ISBN: 9780316539784
Nyelv: Angol
Oldalszám: 528
Ár: 102 990 Ft
(98 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Art of Fermentation

The Art of Fermentation

A 2013-as James Beard Foundation Book Award for Reference és ösztöndíj nyertese és New York Times bestseller, a The Art of Fermentation a legátfogóbb csináld-magad kalauz a fermentáláshoz, amit valaha is kiadtak. 


The Turkish Cookbook

The Turkish Cookbook

A tápláló és egészséges török konyha egyetemes szakácskönyve, Törökország páratlan gasztronómiai hagyományainak első számú szakértőjétől, Musa Dagdeviren-től, akit a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, a Chef’s Table-ben is láthattunk.


Szerzők: Musa Dagdeviren

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury