Barion Pixel

Eleven Madison Park - The Plant-Based Chapter

This edition is limited to 11,000 copies


« Vissza | Szerzők: Daniel Humm
  2024. április 19. 14:45

Eleven Madison Park - The Plant-Based Chapter

Egy exkluzív, limitált kiadású könyvszett – receptekkel – amely bemutatja az Eleven Madison Park átalakulását, „a világ egyik legnagyobb elismerésnek örvendő” étterméből az első, három Michelin-csillaggal jutalmazott, teljesen növényi alapú konyhává (New York Times).


A világhírű séf, Daniel Humm vezetésével az Eleven Madison Park lett az első és mindmáig egyetlen, tisztán növényi alapú étterem a világon, amely három Michelin-csillagot nyert el. Ez a páratlan kiadvány betekintést enged a világ egyik legnagyobb hatású séfjének gondolkodásmódjába, feltárva, hogyan születik meg a varázslat a konyhájukban.

Az elmúlt 25 évben az Eleven Madison Park új perspektívát adott a vendégeknek az alapanyagokban rejlő kifinomult lehetőségekről – és ma is folyamatosan feszegetik a gasztronómiai határokat. Most Chef Daniel Humm egyedülálló lehetőséget kínál, hogy a kulisszák mögé pillanthassunk az étterem rendkívüli átalakulásának történetébe.

Ez a gyűjtői kiadású, díszdobozos szett Olaszországban készült, prémium művészpapírra nyomtatva és élénk színű textilkötésben. Minden példányt sorszámoztak és személyesen dedikált Daniel Humm által. A szett három kötetet tartalmaz:

Recipes (Receptek): Egy szakácskönyv, amely részletesen bemutatja az Eleven Madison Park inspiráló, szezonális menüinek receptjeit – kiegészítve a konyhai csapat megjegyzéseivel, Francesco Tonelli fotóival és Francesco Clemente festményeivel.

Drawings (Rajzok): Egy portfólió, amelyben Chef Humm gondolatai olvashatók a kreativitásról, valamint hat, bekeretezhető illusztráció található, amelyek az ő recept-ötletfüzeteiből származnak, vastag akvarellpapírra nyomtatva.

Backstage (Kulisszák mögött): Egy fotóriport, amely Ye Fan fotográfus több éves, exkluzív hozzáférése révén viszi az olvasót az Eleven Madison Park konyhájába, megörökítve annak mindennapjait.

Ez a kiadás mindössze 11 000 példányban érhető el, és mérföldkő a fine dining történetében. Soha korábban nem készült ilyen részletességű dokumentáció egy ekkora hatású étterem kulisszatitkairól.

 

 

 

 


 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Daniel Humm
Kiadó: Voracious
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Album / Album, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 12.
ISBN: 9780316539784
Nyelv: Angol
Méretek: 28.4 x 31.8 x 7.4 cm
Súly: 4.77 kg
Oldalszám: 400
Ár: 102 990 Ft
(98 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Curious Bartender Volume 1

The Curious Bartender Volume 1

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe. 


Cookies & Crumbs

Cookies & Crumbs

Valaki inkább a lágy és ragacsos textúrát kedveli, mások viszont a tömör és ropogós változatot részesítik előnyben, de egy biztos, hogy mindenki rajong a kekszekért! 


Quay

Quay

Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.


Szerzők: Peter Gilmore

Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan