Barion Pixel

So Good Magazine #32

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2024. június 26. 11:39

So Good Magazine #32

Minden új So Good… magazin egy kis darabka a legjobb süteményekből, amit teljes szeretettel szolgálunk fel. Pillanatkép a szakma nemzetközi szintű valóságáról, annak minden árnyalatával és egyediségével együtt. 



A kulturális, földrajzi és gasztronómiai különbségeken túl azonban a kiadványt alkotó cikkek mindegyike a szakmai nyugtalanság, a nem megfelelőség, a továbblépés és a határok feltárása iránti vágy példája.

Ebben a 32-es számban ezt az utat a leghidegebb, nulla szélességi fokok alatti látogatással kezdjük, hogy megismerjük e tudományág négy nagy mesterének fagyos alkotásait, mindegyik a maga szakmai szemszögéből.
Innen, a leginkább „cukrász” vízióhoz jutunk, MOF Emmanuel Ryonhoz és David Wesmaëlhez, majd a fiatal orosz cukrász, Artem Grachevhez a „kulinárisabb” részéig, és a sokrétű Jesús Escalera aromáinak érzékszervi elméletéig.

Ha túléled ezeket a jeges kísértéseket, akkor eléred az egyszerűség finom dicséretét, amit a MOF David Briand kínál nekünk, elcsábít Eunji Lee látszólagos ártatlansága, és meg fog lepődni Nuño García kifinomult és kreatív viennoiserie alkotásain.

Mindezek után Paul Yochum a gasztronómiai fánkok világába rángat, Joris Vanhee megtanít a legfrissebb csokoládéval dolgozni, Michal Kleiber a lengyel hagyományokhoz és a természethez vezető utazásairól mesél, Raúl Bernal és Pol Marginedas pedig elviszik Önt a legjobb versenyeire és megosztják azt a munkát, amely a legjobb csokoládémesterekké tette őket Spanyolországban.

Egy ugrás után a világ másik felére érkezünk, Melbourne-be, ahol Ash Smith megmutatja konfortos desszertjeit, mint egy nagy ölelés egy téli éjszakán. Innen Japánba, ahol Jiro Tanaka bemutatja a Deligant provokatív koncepcióját. Dubaiban pedig az Orfali testvérek várnak rád, akik felfedik előtted a közel-keleti üzleti ajánlatuk elsöprő sikerének titkát.

Ennek az utazásnak az egyik legkülönlegesebb pillanatát élheti át, amikor Julius Persoonehoz látogatunk el, aki olyan különleges csokoládék készítője, mint a mesterséges nyál bonbon torokrákos betegek számára.
Ronald García megmutatja, hogy a maja örökség kulcsfontosságú a mai cukrászat megértéséhez, az amerikai konyha nagyszerű hölgye, Suzette Gresham pedig szeretettel várja Önt San Franciscó-i Acquarellóban, ahol megismerheti ízletes történelmét.

Az utazás Malajziában ér véget, ahol meglátogattuk Wei Loon Tant, Jeffrey Tant, valamint a Jer Yenn és Jia Yi házaspárt, akik mindannyian annak a látványos robbanásnak a képviselői, amit a cukrászatot jellemzi ebben a gyönyörű délkelet-ázsiai országban.

Tudsz jobb utazást elképzelni?

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. január 10.
ISBN: 2013203432
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29.7 x 2.5 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 312
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Weber's Gas Barbecue Bible

Weber's Gas Barbecue Bible

Egy kellemes nyári estén nincs is jobb hang, mint a zsenge zöldségek és a lédús húsdarabok finom sistergése, finoman sütve a gázsütőn. Családja és barátai élvezni fogják a gazdag aromákat, miközben a pislákoló gázlángokat úgy állítja be, hogy az étel tökéletesre süljön.


Szerzők: Manuel Weyer

Gluten-Free Baking At Home

Gluten-Free Baking At Home

Több, mint 80 mesterrecept átfogó, vizuális gyűjteménye glutén-és allergénmentes kenyerekre, muffinokra, scone-okra, tortákra, kekszekre, pitékre, tartokera és sok másra, amit egy oktató vagy egy cukrász séf fejlesztett ki, hogy minden alkalommal kiváló legyen a végeredmény.


Szerzők: Jeffrey Larsen

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash