Barion Pixel

So Good Magazine #32

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2024. június 26. 11:39

So Good Magazine #32

Minden új So Good… magazin egy kis darabka a legjobb süteményekből, amit teljes szeretettel szolgálunk fel. Pillanatkép a szakma nemzetközi szintű valóságáról, annak minden árnyalatával és egyediségével együtt. 



A kulturális, földrajzi és gasztronómiai különbségeken túl azonban a kiadványt alkotó cikkek mindegyike a szakmai nyugtalanság, a nem megfelelőség, a továbblépés és a határok feltárása iránti vágy példája.

Ebben a 32-es számban ezt az utat a leghidegebb, nulla szélességi fokok alatti látogatással kezdjük, hogy megismerjük e tudományág négy nagy mesterének fagyos alkotásait, mindegyik a maga szakmai szemszögéből.
Innen, a leginkább „cukrász” vízióhoz jutunk, MOF Emmanuel Ryonhoz és David Wesmaëlhez, majd a fiatal orosz cukrász, Artem Grachevhez a „kulinárisabb” részéig, és a sokrétű Jesús Escalera aromáinak érzékszervi elméletéig.

Ha túléled ezeket a jeges kísértéseket, akkor eléred az egyszerűség finom dicséretét, amit a MOF David Briand kínál nekünk, elcsábít Eunji Lee látszólagos ártatlansága, és meg fog lepődni Nuño García kifinomult és kreatív viennoiserie alkotásain.

Mindezek után Paul Yochum a gasztronómiai fánkok világába rángat, Joris Vanhee megtanít a legfrissebb csokoládéval dolgozni, Michal Kleiber a lengyel hagyományokhoz és a természethez vezető utazásairól mesél, Raúl Bernal és Pol Marginedas pedig elviszik Önt a legjobb versenyeire és megosztják azt a munkát, amely a legjobb csokoládémesterekké tette őket Spanyolországban.

Egy ugrás után a világ másik felére érkezünk, Melbourne-be, ahol Ash Smith megmutatja konfortos desszertjeit, mint egy nagy ölelés egy téli éjszakán. Innen Japánba, ahol Jiro Tanaka bemutatja a Deligant provokatív koncepcióját. Dubaiban pedig az Orfali testvérek várnak rád, akik felfedik előtted a közel-keleti üzleti ajánlatuk elsöprő sikerének titkát.

Ennek az utazásnak az egyik legkülönlegesebb pillanatát élheti át, amikor Julius Persoonehoz látogatunk el, aki olyan különleges csokoládék készítője, mint a mesterséges nyál bonbon torokrákos betegek számára.
Ronald García megmutatja, hogy a maja örökség kulcsfontosságú a mai cukrászat megértéséhez, az amerikai konyha nagyszerű hölgye, Suzette Gresham pedig szeretettel várja Önt San Franciscó-i Acquarellóban, ahol megismerheti ízletes történelmét.

Az utazás Malajziában ér véget, ahol meglátogattuk Wei Loon Tant, Jeffrey Tant, valamint a Jer Yenn és Jia Yi házaspárt, akik mindannyian annak a látványos robbanásnak a képviselői, amit a cukrászatot jellemzi ebben a gyönyörű délkelet-ázsiai országban.

Tudsz jobb utazást elképzelni?

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. január 10.
ISBN: 2013203432
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29.7 x 2.5 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 312
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Stéphane Glacier utolsó két könyvének (Noël de bûches en bûches és a Petits Gâteaux, Tartes et Entremets) sikere után nemrég bemutatta új, szintén professzionális cukrászkönyvét, a Pâtisseries et Gourmandises / trendek és hagyományok/ címmel.

A francia-angol kétnyelvű cukrászkönyv arra törekszik hogy bemutassa a Glacier féle kézműves cukrászatot: mely lényegét tekintve egyszerű, hatékony, nagyvonalú, modorosságtól mentes és a legtöbb cukrászkonyhán odafigyeléssel, gyakorlással elkészíthető. 


Signature

Signature

A l’École Bellouet tehetséges cukrász professzora, Johan Martin 350 ínyenc oldalon át buzdít arra, hogy felfedezzük a nagy cukrászmesterek titkait. 


Szerzők: Johan Martin

The Gluten-Free Cookbook

The Gluten-Free Cookbook

Az egyik leggyorsabban növekvő diétás mozgalom és most már megvan az első átfogó útmutatója a világ minden tájáról származó, természetesen gluténmentes receptek százainak élvezetéhez.


Slippurinn

Slippurinn

Szakácskönyv a feltörekvő sztárséftől Gísli Matt-től, Slippurinn-ből, mely egy nemzetközi úti cél, étterem Izlandon, Westman – szigeteken.