So Good Magazine #32
The Magazine of Haute Pâtisserie

Minden új So Good… magazin egy kis darabka a legjobb süteményekből, amit teljes szeretettel szolgálunk fel. Pillanatkép a szakma nemzetközi szintű valóságáról, annak minden árnyalatával és egyediségével együtt.
A kulturális, földrajzi és gasztronómiai különbségeken túl azonban a kiadványt alkotó cikkek mindegyike a szakmai nyugtalanság, a nem megfelelőség, a továbblépés és a határok feltárása iránti vágy példája.
Ebben a 32-es számban ezt az utat a leghidegebb, nulla szélességi fokok alatti látogatással kezdjük, hogy megismerjük e tudományág négy nagy mesterének fagyos alkotásait, mindegyik a maga szakmai szemszögéből.
Innen, a leginkább „cukrász” vízióhoz jutunk, MOF Emmanuel Ryonhoz és David Wesmaëlhez, majd a fiatal orosz cukrász, Artem Grachevhez a „kulinárisabb” részéig, és a sokrétű Jesús Escalera aromáinak érzékszervi elméletéig.
Ha túléled ezeket a jeges kísértéseket, akkor eléred az egyszerűség finom dicséretét, amit a MOF David Briand kínál nekünk, elcsábít Eunji Lee látszólagos ártatlansága, és meg fog lepődni Nuño García kifinomult és kreatív viennoiserie alkotásain.
Mindezek után Paul Yochum a gasztronómiai fánkok világába rángat, Joris Vanhee megtanít a legfrissebb csokoládéval dolgozni, Michal Kleiber a lengyel hagyományokhoz és a természethez vezető utazásairól mesél, Raúl Bernal és Pol Marginedas pedig elviszik Önt a legjobb versenyeire és megosztják azt a munkát, amely a legjobb csokoládémesterekké tette őket Spanyolországban.
Egy ugrás után a világ másik felére érkezünk, Melbourne-be, ahol Ash Smith megmutatja konfortos desszertjeit, mint egy nagy ölelés egy téli éjszakán. Innen Japánba, ahol Jiro Tanaka bemutatja a Deligant provokatív koncepcióját. Dubaiban pedig az Orfali testvérek várnak rád, akik felfedik előtted a közel-keleti üzleti ajánlatuk elsöprő sikerének titkát.
Ennek az utazásnak az egyik legkülönlegesebb pillanatát élheti át, amikor Julius Persoonehoz látogatunk el, aki olyan különleges csokoládék készítője, mint a mesterséges nyál bonbon torokrákos betegek számára.
Ronald García megmutatja, hogy a maja örökség kulcsfontosságú a mai cukrászat megértéséhez, az amerikai konyha nagyszerű hölgye, Suzette Gresham pedig szeretettel várja Önt San Franciscó-i Acquarellóban, ahol megismerheti ízletes történelmét.
Az utazás Malajziában ér véget, ahol meglátogattuk Wei Loon Tant, Jeffrey Tant, valamint a Jer Yenn és Jia Yi házaspárt, akik mindannyian annak a látványos robbanásnak a képviselői, amit a cukrászatot jellemzi ebben a gyönyörű délkelet-ázsiai országban.
Tudsz jobb utazást elképzelni?
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. január 10. |
ISBN: | 2013203432 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23 x 29.7 x 2.5 cm |
Súly: | 2.1 kg |
Oldalszám: | 312 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
ADN - Volume 1 Alain Ducasse - Emmanuel Pilon - Amaury Bouhours - Jean-Philippe Blondet

"A mulandó boldogság kereskedői vagyunk, akiknek az emlékezete örökkévaló." ALAIN DUCASSE
A 135 recept, amelyet ebben a könyvben megosztanak, a kulináris gyakorlatuk középpontjában áll. A megkönnyebbülés és a kontraszt, a savas, keserű vagy sós jegyek és nyomok tökéletes művészetére, amelyek mély nyomot hagynak a testben és a szellemben egyaránt.
Des gâteaux & des saisons

Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.