Barion Pixel

The Cacao Alphabet

Innovators in Fine Flavour Excellence For creative chefs to express their true nature


« Vissza | Szerzők: The Lab by Cacao Barry, Chocolate Academy
  2023. április 13. 17:56

The Cacao Alphabet

A Cacao Alphabet könyv az új „kakaópor referencia” szakemberek számára, amelyet séfek és kakaó „szakértők” készítettek.


A The Pastry Alphabet sikerének inspiráló folytatásában Cacao Barry séfjeink és a Chocolate Academy™ szakértői (Ciro Fraddanno, Philippe Marand, Ramon Morato, Lauren Van Haas, Julie Sharp, Dimitri Fayard, Martin Diez és Mark Tilling) hasznos tippeket osztanak meg és inspirációkat az összes kakaópor alapú receptedhez: Hogyan befolyásolja a kakaópor zsírtartalma a receptedet? Hogyan készítsünk tökéletes francia csokoládé Macaront?

A könyv első része ennek a még feltáratlan, tiszta kakaóból készült terméknek az alapvető ismereteit tartalmazza, és segít megérteni a kakaópor tulajdonságainak hatását a végső receptekre. Megadja a szükséges műszaki ismereteket ahhoz, hogy a legjobb kakaóport válassza ki a kívánt eredményhez.

A könyv második része megadja a művészetének elsajátításához szükséges összes alapvető receptet. A Cacao Barry és a Chocolate Academy™ séfjeiből álló csoport alkotta és tesztelte, akik szakterületük szakértői és a kreativitás kifejezéséhez szükséges alaprecepteket képviselik.

A The Cacao Alphabet tartalma hat fő részre tagolódik:

Kekszek
Italok
Krémek és Mousse-ok
Fagylaltok & Sorbets
Tészták
Egyebek

Minden blokkban különböző recepteket találsz, fényképekkel illusztrálva és a következők leírásával:

- Recept jellemzői
- A felhasználásra legalkalmasabb por
- Felhasználásuk
- Tippek
- Tudományos ajánlások
- Tárolási javaslatok
- Allergének
- Diétás igények

A könyv egyéb részletei: 

- Több mint 450 teszten alapuló teljes útmutató, amely segít a szakácsoknak kiválasztani a tökéletes kakaóport a kívánt eredményhez.
- Több mint 50 recept
- Átfogó tippek és inspirációk séfjeinktől és műszaki szakértőinktől a kakaóporok elsajátításához, megismeréséhez.
- A Cacao Barry új kakaópor-kollekciójának teljes áttekintése

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: The Lab by Cacao Barry, Chocolate Academy
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 17.
ISBN: 9788412571639
Nyelv: Angol
Súly: 1.3 kg
Oldalszám: 168
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Slippurinn

Slippurinn

Szakácskönyv a feltörekvő sztárséftől Gísli Matt-től, Slippurinn-ből, mely egy nemzetközi úti cél, étterem Izlandon, Westman – szigeteken.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.