The Cacao Alphabet
Innovators in Fine Flavour Excellence For creative chefs to express their true nature

A Cacao Alphabet könyv az új „kakaópor referencia” szakemberek számára, amelyet séfek és kakaó „szakértők” készítettek.
A The Pastry Alphabet sikerének inspiráló folytatásában Cacao Barry séfjeink és a Chocolate Academy™ szakértői (Ciro Fraddanno, Philippe Marand, Ramon Morato, Lauren Van Haas, Julie Sharp, Dimitri Fayard, Martin Diez és Mark Tilling) hasznos tippeket osztanak meg és inspirációkat az összes kakaópor alapú receptedhez: Hogyan befolyásolja a kakaópor zsírtartalma a receptedet? Hogyan készítsünk tökéletes francia csokoládé Macaront?
A könyv első része ennek a még feltáratlan, tiszta kakaóból készült terméknek az alapvető ismereteit tartalmazza, és segít megérteni a kakaópor tulajdonságainak hatását a végső receptekre. Megadja a szükséges műszaki ismereteket ahhoz, hogy a legjobb kakaóport válassza ki a kívánt eredményhez.
A könyv második része megadja a művészetének elsajátításához szükséges összes alapvető receptet. A Cacao Barry és a Chocolate Academy™ séfjeiből álló csoport alkotta és tesztelte, akik szakterületük szakértői és a kreativitás kifejezéséhez szükséges alaprecepteket képviselik.
A The Cacao Alphabet tartalma hat fő részre tagolódik:
Kekszek
Italok
Krémek és Mousse-ok
Fagylaltok & Sorbets
Tészták
Egyebek
Minden blokkban különböző recepteket találsz, fényképekkel illusztrálva és a következők leírásával:
- Recept jellemzői
- A felhasználásra legalkalmasabb por
- Felhasználásuk
- Tippek
- Tudományos ajánlások
- Tárolási javaslatok
- Allergének
- Diétás igények
A könyv egyéb részletei:
- Több mint 450 teszten alapuló teljes útmutató, amely segít a szakácsoknak kiválasztani a tökéletes kakaóport a kívánt eredményhez.
- Több mint 50 recept
- Átfogó tippek és inspirációk séfjeinktől és műszaki szakértőinktől a kakaóporok elsajátításához, megismeréséhez.
- A Cacao Barry új kakaópor-kollekciójának teljes áttekintése
Termékinformációk
Szerzők: | The Lab by Cacao Barry, Chocolate Academy |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. április 17. |
ISBN: | 9788412571639 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 29.7 x 2.5 cm |
Súly: | 1.3 kg |
Oldalszám: | 168 |
Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Gin & Tonic - The Gold Edition

A Gin&Tonic - The Golden Edition, egy tökéletes ajándék minden gin szerelmesnek. Teljesen frissített és átdolgozott kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz információkat, részletes leírással.
Remember 28ºC - Jose Romero - Panettone

28°C-on, készítjük és kelesztjük a kovászt. 28°C-on kivesszük az első tésztát a keverőből. 28°C-on megy végbe az első fermentáció. 28ºC a tészta végső hőmérséklete a második dagasztás után, és 28ºC-on újra erjed a formákban. Végül 28°C-ra le kell hűteni a termék maghőjét a zacskóba helyezés előtt. Emlékezz 28°C.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
Comida Mexicana - Snacks, Tacos, Tortas, Tamales & Desserts

A mexikói utcai ételek a világ egyik legváltozatosabb és legízletesebb konyhája – merülj el ebben a gyönyörű szakácskönyvben.