Barion Pixel

The Cacao Alphabet

Innovators in Fine Flavour Excellence For creative chefs to express their true nature


« Vissza | Szerzők: The Lab by Cacao Barry, Chocolate Academy
  2023. április 13. 17:56

The Cacao Alphabet

A Cacao Alphabet könyv az új „kakaópor referencia” szakemberek számára, amelyet séfek és kakaó „szakértők” készítettek.


A The Pastry Alphabet sikerének inspiráló folytatásában Cacao Barry séfjeink és a Chocolate Academy™ szakértői (Ciro Fraddanno, Philippe Marand, Ramon Morato, Lauren Van Haas, Julie Sharp, Dimitri Fayard, Martin Diez és Mark Tilling) hasznos tippeket osztanak meg és inspirációkat az összes kakaópor alapú receptedhez: Hogyan befolyásolja a kakaópor zsírtartalma a receptedet? Hogyan készítsünk tökéletes francia csokoládé Macaront?

A könyv első része ennek a még feltáratlan, tiszta kakaóból készült terméknek az alapvető ismereteit tartalmazza, és segít megérteni a kakaópor tulajdonságainak hatását a végső receptekre. Megadja a szükséges műszaki ismereteket ahhoz, hogy a legjobb kakaóport válassza ki a kívánt eredményhez.

A könyv második része megadja a művészetének elsajátításához szükséges összes alapvető receptet. A Cacao Barry és a Chocolate Academy™ séfjeiből álló csoport alkotta és tesztelte, akik szakterületük szakértői és a kreativitás kifejezéséhez szükséges alaprecepteket képviselik.

A The Cacao Alphabet tartalma hat fő részre tagolódik:

Kekszek
Italok
Krémek és Mousse-ok
Fagylaltok & Sorbets
Tészták
Egyebek

Minden blokkban különböző recepteket találsz, fényképekkel illusztrálva és a következők leírásával:

- Recept jellemzői
- A felhasználásra legalkalmasabb por
- Felhasználásuk
- Tippek
- Tudományos ajánlások
- Tárolási javaslatok
- Allergének
- Diétás igények

A könyv egyéb részletei: 

- Több mint 450 teszten alapuló teljes útmutató, amely segít a szakácsoknak kiválasztani a tökéletes kakaóport a kívánt eredményhez.
- Több mint 50 recept
- Átfogó tippek és inspirációk séfjeinktől és műszaki szakértőinktől a kakaóporok elsajátításához, megismeréséhez.
- A Cacao Barry új kakaópor-kollekciójának teljes áttekintése

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: The Lab by Cacao Barry, Chocolate Academy
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 17.
ISBN: 9788412571639
Nyelv: Angol
Súly: 1.3 kg
Oldalszám: 168
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Korean Vegan Cookbook

The Korean Vegan Cookbook

Joanne Lee Molinaro rajongók millióit ragadta meg erőteljesen megindító személyes történeteivel a szerelemről, a családról és az ételekről. Debütáló szakácskönyvében kedvenc koreai ételeinek gyűjteményét osztja meg, amelyek közül néhány hagyományos és néhány újragondolt, valamint megrendítő narratív pillanatképek, amelyek formálták családja történetét.


Sweet France

Sweet France

François Blanc újságíró, Sweet France című alkotása a világ legjobb francia cukrászaitól származó desszertrecepteket gyűjtötte össze. 


Szerzők: Francois Blanc

Christophe Pelé - Le Clarence

Christophe Pelé - Le Clarence

2015-ben Róbert Luxemburgi herceg merész lépést tett és egy különleges hotelbe fektetett be Párizs arany háromszögében, a konyhája élén egy olyan séffel, akinek modernitása ámulatba ejti a gasztronómia világát. Két Michelin-csillaggal jutalmazott merész konyháját ismerhetjük meg ebben a pazar kiadványban.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon