Bachour Buffets
74 organized in five themed buffets
A hetedik könyvében kellett szerepelnie, amikor Antonio Bachour sokkal „bachourabb”, mint valaha. A Bachour Buffets az ő nagy műve, az ő hagyatéka.
Egy könyv, amely részletesen összegyűjti azokat az alkotásokat, amelyek világszerte híressé tették, és amelyért kétszer is megválasztották a világ legjobb cukrászának.
512 oldalon keresztül, spanyolul és angolul (kétnyelvűen) ez a cukrászmester ÖT tematikus büfén keresztül vezet bennünket körútra a kézműves cukrászat megértésének módjáról, részletesen bemutatva a képekkel, vágási felületekkel, lépésről-lépésre utasításokkal, technikákkal és receptekkel 74 kiadatlan alkotáshoz.
Nem hiányoznak többek között péksütemények és egyéb sütött tészták, mono desszertek, egyedi torták, csokoládé, táblák és petit four-ok.
Ahogy a szerző maga mondja: „a büfének vidámnak, színesnek, vonzónak kell lennie a szemnek. Lehet többé-kevésbé egyszerű, de szépnek kell lennie. A legnagyobb megelégedés az, amikor az emberek mindent le akarnak fényképezni, és felkiáltanak: „Hú, istenem” és hasonlók. A büfé egy buli, és a bulin mindennek ragyognia kell”.
„Végre bevethetem az összes péksüteményemet, azt, amelyet naponta készítek, és amelyet a kurzusaimon tanítok szerte a világon. Ez az én cukrászatom, és 100%-ban én vagyok” – fejezi be a szerző.
Az öt nagy részre osztott beltartalom:
One: Croissant & Brioche
Two: Entremets & Petits Gâteaux
Three: Fruits & Vegetables
Four: Choc
Five: Petit fours








Termékinformációk
| Szerző: | Antonio Bachour |
| Kiadó: | Vilbo Editores |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Csokoládé / Chocolate |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. november 25. |
| ISBN: | 9788412571622 |
| Nyelv: | Angol-Spanyol |
| Méretek: | 23.5 x 28 x 4 cm |
| Súly: | 3 kg |
| Oldalszám: | 512 |
| Ár: |
32 990 Ft (31 419 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Next
A DÁN KONYHA és annak kulináris égboltja a világ leghíresebb konyhái közé tartozik. A kreativitás évről évre új szintre emelkedik, és ez a növekvő kreativitás szembetűnő.
Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai
Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).