Barion Pixel

Bachour Buffets

74 organized in five themed buffets


« Vissza | Szerzők: Antonio Bachour
  2022. november 10. 16:36

Bachour Buffets

A hetedik könyvében kellett szerepelnie, amikor Antonio Bachour sokkal „bachourabb”, mint valaha. A Bachour Buffets az ő nagy műve, az ő hagyatéka. 


Egy könyv, amely részletesen összegyűjti azokat az alkotásokat, amelyek világszerte híressé tették, és amelyért kétszer is megválasztották a világ legjobb cukrászának.
512 oldalon keresztül, spanyolul és angolul (kétnyelvűen) ez a cukrászmester ÖT tematikus büfén keresztül vezet bennünket körútra a kézműves cukrászat megértésének módjáról, részletesen bemutatva a képekkel, vágási felületekkel, lépésről-lépésre utasításokkal, technikákkal és receptekkel 74 kiadatlan alkotáshoz.

Nem hiányoznak többek között péksütemények és egyéb sütött tészták, mono desszertek, egyedi torták, csokoládé, táblák és petit four-ok.
Ahogy a szerző maga mondja: „a büfének vidámnak, színesnek, vonzónak kell lennie a szemnek. Lehet többé-kevésbé egyszerű, de szépnek kell lennie. A legnagyobb megelégedés az, amikor az emberek mindent le akarnak fényképezni, és felkiáltanak: „Hú, istenem” és hasonlók. A büfé egy buli, és a bulin mindennek ragyognia kell”.
„Végre bevethetem az összes péksüteményemet, azt, amelyet naponta készítek, és amelyet a kurzusaimon tanítok szerte a világon. Ez az én cukrászatom, és 100%-ban én vagyok” – fejezi be a szerző.

Az öt nagy részre osztott beltartalom:

One: Croissant & Brioche
Two: Entremets & Petits Gâteaux
Three: Fruits & Vegetables
Four: Choc
Five: Petit fours


 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Antonio Bachour
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 25.
ISBN: 9788412571622
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 23.5 x 28 x 4 cm
Súly: 3 kg
Oldalszám: 512
Ár: 32 990 Ft
(31 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Casa Cacao

Casa Cacao

Ez a könyv Jordi útját és kutatásait követi a kakaó eredetének és a csokoládé mesterségének nyomában, új, teljesen forradalmi receptekkel.


Szerzők: Jordi Roca

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


A Pékmesterség Magasiskolája

A Pékmesterség Magasiskolája

Hogyan süssünk hagyományos bagettet, tönköly- vagy teljes kiőrlésű kenyeret, ciabattát, párizsi brióst, croissant-t, almás papucsot? Lássunk hozzá, a sütés sikerélmény!


Csokoládé - Ferrandi Paris

Csokoládé - Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.