Barion Pixel

Bachour Buffets

74 organized in five themed buffets


« Vissza | Szerzők: Antonio Bachour
  2022. november 10. 16:36

Bachour Buffets

A hetedik könyvében kellett szerepelnie, amikor Antonio Bachour sokkal „bachourabb”, mint valaha. A Bachour Buffets az ő nagy műve, az ő hagyatéka. 


Egy könyv, amely részletesen összegyűjti azokat az alkotásokat, amelyek világszerte híressé tették, és amelyért kétszer is megválasztották a világ legjobb cukrászának.
512 oldalon keresztül, spanyolul és angolul (kétnyelvűen) ez a cukrászmester ÖT tematikus büfén keresztül vezet bennünket körútra a kézműves cukrászat megértésének módjáról, részletesen bemutatva a képekkel, vágási felületekkel, lépésről-lépésre utasításokkal, technikákkal és receptekkel 74 kiadatlan alkotáshoz.

Nem hiányoznak többek között péksütemények és egyéb sütött tészták, mono desszertek, egyedi torták, csokoládé, táblák és petit four-ok.
Ahogy a szerző maga mondja: „a büfének vidámnak, színesnek, vonzónak kell lennie a szemnek. Lehet többé-kevésbé egyszerű, de szépnek kell lennie. A legnagyobb megelégedés az, amikor az emberek mindent le akarnak fényképezni, és felkiáltanak: „Hú, istenem” és hasonlók. A büfé egy buli, és a bulin mindennek ragyognia kell”.
„Végre bevethetem az összes péksüteményemet, azt, amelyet naponta készítek, és amelyet a kurzusaimon tanítok szerte a világon. Ez az én cukrászatom, és 100%-ban én vagyok” – fejezi be a szerző.

Az öt nagy részre osztott beltartalom:

One: Croissant & Brioche
Two: Entremets & Petits Gâteaux
Three: Fruits & Vegetables
Four: Choc
Five: Petit fours


 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Antonio Bachour
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Csokoládé / Chocolate
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 25.
ISBN: 9788412571622
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 23.5 x 28 x 4 cm
Súly: 3 kg
Oldalszám: 512
Ár: 32 990 Ft
(31 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Next

Next

A DÁN KONYHA és annak kulináris égboltja a világ leghíresebb konyhái közé tartozik. A kreativitás évről évre új szintre emelkedik, és ez a növekvő kreativitás szembetűnő.


Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.


Szerzők: Marcos Granda

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).