Bachour Buffets
74 organized in five themed buffets
A hetedik könyvében kellett szerepelnie, amikor Antonio Bachour sokkal „bachourabb”, mint valaha. A Bachour Buffets az ő nagy műve, az ő hagyatéka.
Egy könyv, amely részletesen összegyűjti azokat az alkotásokat, amelyek világszerte híressé tették, és amelyért kétszer is megválasztották a világ legjobb cukrászának.
512 oldalon keresztül, spanyolul és angolul (kétnyelvűen) ez a cukrászmester ÖT tematikus büfén keresztül vezet bennünket körútra a kézműves cukrászat megértésének módjáról, részletesen bemutatva a képekkel, vágási felületekkel, lépésről-lépésre utasításokkal, technikákkal és receptekkel 74 kiadatlan alkotáshoz.
Nem hiányoznak többek között péksütemények és egyéb sütött tészták, mono desszertek, egyedi torták, csokoládé, táblák és petit four-ok.
Ahogy a szerző maga mondja: „a büfének vidámnak, színesnek, vonzónak kell lennie a szemnek. Lehet többé-kevésbé egyszerű, de szépnek kell lennie. A legnagyobb megelégedés az, amikor az emberek mindent le akarnak fényképezni, és felkiáltanak: „Hú, istenem” és hasonlók. A büfé egy buli, és a bulin mindennek ragyognia kell”.
„Végre bevethetem az összes péksüteményemet, azt, amelyet naponta készítek, és amelyet a kurzusaimon tanítok szerte a világon. Ez az én cukrászatom, és 100%-ban én vagyok” – fejezi be a szerző.
Az öt nagy részre osztott beltartalom:
One: Croissant & Brioche
Two: Entremets & Petits Gâteaux
Three: Fruits & Vegetables
Four: Choc
Five: Petit fours








Termékinformációk
| Szerző: | Antonio Bachour |
| Kiadó: | Vilbo Editores |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Csokoládé / Chocolate |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. november 25. |
| ISBN: | 9788412571622 |
| Nyelv: | Angol-Spanyol |
| Méretek: | 23.5 x 28 x 4 cm |
| Súly: | 3 kg |
| Oldalszám: | 512 |
| Ár: |
32 990 Ft (31 419 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
KUK [COOK]
Sebastian Frank első könyvében egész kulináris művészetét bemutatja: "kuk [cook]". A szerzőre jellemző, hogy modern, a kulináris jellegzetességei egyértelműek, ami különösen hitelessé teszi, mert Sebastian Frank hétköznapi alapanyagokból, mint például zellerből készít élvezetes és meghökkentő fogásokat.
Ekstedt
„Egyenlő rész nyírfával és szenvedéllyel tápláljuk a tüzet. Minden hozzávalót nyílt tűzön készítünk el. A faszén és a füst a legerősebb eszközeink. Nincs elektromos grill, gáztűzhely – csak természetes hő, korom, hamu, füst és tűz. A főzés ősi módja iránt érzett tiszteletből választottuk ezeket a módszereket. Az Ekstedt-ben a lángok a kifogástalanok.”
The Italian Cookery Course
Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.