Barion Pixel

The Pie Room

80 achievable and show-stopping pies and sides for pie lovers everywhere


« Vissza | Szerzők: Calum Franklin
  2021. január 25. 19:03

The Pie Room

Fedezze fel a meghatározó pite-bibliát az önmagát pitetészta-deviánsnak tartó séftől és London pitekirályától, Calum Franklin-től.


Calum ismeri a jó pitéket és debütáló szakácskönyvében, a The Pie Room-ban kedvenc receptjeinek kincsesládáját nyitja fel. Meg akarja tanulni, hogy készül a legjobb kolbászos tekercs? Vágyott is valaha a szerény csirkés-gombás pite mesteri elkészítésére? Ebben a receptgyűjteményben, felfedezheti 80 ízletes és otthon is elkészíthető pite és köret receptjét, legyen az édes, sós, zöldséges vagy húsos: forró sertéshúsos pite, sajtos dauphinoise és karamellizált hagymás pite, csípős-savanyú tőkehal curry-s pite, a legjobb Wellington bélszín és rebarbarás és vaníliakrémes pite.

A receptek mellett Calum végigkalauzol a tökéletes pitetésztához szükséges technikákon és eszközökön is. Ezeken a lapokon megtalál minden apró részletet, hogyan béleljen ki helyesen egy formát, hogyan csipkedje el a tészta szélét és dekorálja a pitéit műalkotások szintjére.
Ismerje meg az új szenvedélyét és kezdjen neki saját mesteri pitealkotásainak.

’Boldogan tölteném az örökkévalóságot úgy, hogy Calum Franklin séf pitéit eszem’ Grace Dent

Photo: John Carey

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Calum Franklin
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. január 22.
ISBN: 9781472973610
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 24.6 x 2.8 cm
Súly: 1.04 kg
Oldalszám: 288
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Notebook - Pastries for Restaurants

Notebook - Pastries for Restaurants

Receptek, alkotások, tesztek és technikák, amelyek emblematikus éttermek konyháiban íródott jegyzetek formájában őriztek, ezt tartalmazza Spyros Pediaditakis cukrász első „Notebook: Pastries for Restaurants” című könyve.


The Jewish Cookbook

The Jewish Cookbook

A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


Haute Pâtisserie

Haute Pâtisserie

A tökéletesség, a szaktudás és annak továbbadása a világ cukrászkiválóságait egybegyűjtő Relais Desserts szövetség vezérszavai. És mi adhatná tovább hatékonyabban ezt a tudást, mint a legszebb recepteket összegyűjtő könyv? Ezt a célt tűzték ki ennek a gyönyörű kiadványnak a megírásával, 90 cukrász séf 100 receptjével.