Barion Pixel

The Pie Room

80 achievable and show-stopping pies and sides for pie lovers everywhere


« Vissza | Szerzők: Calum Franklin
  2021. január 25. 19:03

The Pie Room

Fedezze fel a meghatározó pite-bibliát az önmagát pitetészta-deviánsnak tartó séftől és London pitekirályától, Calum Franklin-től.


Calum ismeri a jó pitéket és debütáló szakácskönyvében, a The Pie Room-ban kedvenc receptjeinek kincsesládáját nyitja fel. Meg akarja tanulni, hogy készül a legjobb kolbászos tekercs? Vágyott is valaha a szerény csirkés-gombás pite mesteri elkészítésére? Ebben a receptgyűjteményben, felfedezheti 80 ízletes és otthon is elkészíthető pite és köret receptjét, legyen az édes, sós, zöldséges vagy húsos: forró sertéshúsos pite, sajtos dauphinoise és karamellizált hagymás pite, csípős-savanyú tőkehal curry-s pite, a legjobb Wellington bélszín és rebarbarás és vaníliakrémes pite.

A receptek mellett Calum végigkalauzol a tökéletes pitetésztához szükséges technikákon és eszközökön is. Ezeken a lapokon megtalál minden apró részletet, hogyan béleljen ki helyesen egy formát, hogyan csipkedje el a tészta szélét és dekorálja a pitéit műalkotások szintjére.
Ismerje meg az új szenvedélyét és kezdjen neki saját mesteri pitealkotásainak.

’Boldogan tölteném az örökkévalóságot úgy, hogy Calum Franklin séf pitéit eszem’ Grace Dent

Photo: John Carey

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Calum Franklin
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. január 22.
ISBN: 9781472973610
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 24.6 x 2.8 cm
Súly: 1.04 kg
Oldalszám: 288
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Decoration by GARUHARU

Decoration by GARUHARU

Megjelent a Yun Eunyoung / Garuharu Decoration, a reprezentatív koreai cukrász harmadik professzionális cukrászkönyve. Ebben a könyvben kortárs és kreatív dekorációs technikákat ismerhetjük meg, beleértve a különféle kifejezéseket, folyamatok és technikák használatát, a csokoládé tulajdonságait, dekorációk készítését professzionális eszközökkel, valamint a cukortésztából, meringue-ből, tuile és nugát, isomalt, valamint diófélékből készült dekorációkat egyaránt. 


Szerzők: Yun Eunyoung

Project Fire

Project Fire

Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.


Szerzők: Steven Raichlen

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

Punto MX

Punto MX

Alapok, alapanyagok, technikák és alkotások. Egyszerre ősiek és kortársak. Ugyanolyan pezsgők, mint gyengédek. Ételek és koktélok. Egy három pillérre alapozott konyhai koncepció olyan étteremmel, ami a gasztrotörténelem része lett, mint az első mexikói étterem Európában, ami Michelin-csillagot kapott.