The Pie Room

80 achievable and show-stopping pies and sides for pie lovers everywhere


« Vissza | Szerzők: Calum Franklin
  2021. január 25. 19:03

The Pie Room

Fedezze fel a meghatározó pite-bibliát az önmagát pitetészta-deviánsnak tartó séftől és London pitekirályától, Calum Franklin-től.


Calum ismeri a jó pitéket és debütáló szakácskönyvében, a The Pie Room-ban kedvenc receptjeinek kincsesládáját nyitja fel. Meg akarja tanulni, hogy készül a legjobb kolbászos tekercs? Vágyott is valaha a szerény csirkés-gombás pite mesteri elkészítésére? Ebben a receptgyűjteményben, felfedezheti 80 ízletes és otthon is elkészíthető pite és köret receptjét, legyen az édes, sós, zöldséges vagy húsos: forró sertéshúsos pite, sajtos dauphinoise és karamellizált hagymás pite, csípős-savanyú tőkehal curry-s pite, a legjobb Wellington bélszín és rebarbarás és vaníliakrémes pite.

A receptek mellett Calum végigkalauzol a tökéletes pitetésztához szükséges technikákon és eszközökön is. Ezeken a lapokon megtalál minden apró részletet, hogyan béleljen ki helyesen egy formát, hogyan csipkedje el a tészta szélét és dekorálja a pitéit műalkotások szintjére.
Ismerje meg az új szenvedélyét és kezdjen neki saját mesteri pitealkotásainak.

’Boldogan tölteném az örökkévalóságot úgy, hogy Calum Franklin séf pitéit eszem’ Grace Dent

Photo: John Carey

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Calum Franklin
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. január 22.
ISBN: 9781472973610
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 24.6 x 2.8 cm
Súly: 1.04 kg
Oldalszám: 288
Ár: 9 290 Ft
(8 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Whole Fish Cookbook

The Whole Fish Cookbook

Josh Niland egy úttörő „tenger gyümölcsei szakács” könyvében teljesen új módszereket mutat be a halfőzés és sütés szinte minden aspektusára. A beszerzéstől a bontásig, a száraz érleléstől a hal szárításáig és minden egyéb kihívást jelentő kérdésre választ adva. 


Szerzők: Josh Niland

Mastering Stocks and Broths

Mastering Stocks and Broths

Az alaplevek és levesek a jó konyha alapkövei, a használatukról szóló információ azonban mégis a szakácskönyvek bevezetőibe és függelékeibe vannak száműzve. Eddig nem létezett az alaplevekről írt átfogó kulináris kalauz, mint olyan, az itt-ott megjelent töredékeket leszámítva. 


Szerzők: Rachael Mamane

On Vegetables

On Vegetables

Jeremy Fox kaliforniai séf érdeklődéssel várt első szakácskönyve, ami újraértelmezi a zöldségközpontú konyhát. Jeremy Fox, aki a szemléletváltó zöldségkonyhájáról ismert, a Michelin-csillagos Ubuntu (Napa-völgy, Kalifornia) étteremben szerzett nevet magának először.


Szerzők: Jeremy Fox

The Hand & Flowers Cookbook

The Hand & Flowers Cookbook

Tom Kerridge 2 Michelin-csillagos pubjának régóta várt szakácskönyve.


Szerzők: Tom Kerridge