Barion Pixel

AURA & ANIMA

#grenzenloseHEIMAT


« Vissza | Szerzők: Alexander Herrmann, Tobias Bätz
  2024. május 31. 16:16

AURA & ANIMA

A „farmtól asztalig” találkozik a csúcskonyhával. Betekintés a 2 Michelin csillagos AURA étterem és a wirsbergi Future Lab ANIMA egyedülálló szimbiózisába.

 


AURA & ANIMA: Egy példátlan gasztronómiai koncepció

A „határtalan haza” mottóval Alexander Herrmann és Tobias Bätz a frankföldi ízepicentrum kulináris függetlenségét helyezik előtérbe a két Michelin csillagos AURA éttermükben, anélkül, hogy dogmatikusak lennének.

Több mint 80 regionális beszállító élelmiszereire támaszkodnak. Annak érdekében, hogy ezekkel a termékekkel évszaktól függetlenül dolgozhassanak, többségüket a Future Lab ANIMA-ban közvetlenül a vásárlás után finomítják. Csak a második lépésben kerülnek újra a termékek az AURA étterem konyhájába.

A két profi séf közös szakácskönyvükben részletesen és átfogóan mutatják be úttörő koncepciójukat #grenzenloseHeimat– az AURA és a Future Lab ANIMA több mint 50 receptjén keresztül. Bemutatják a gazdától az ínyenc tányérig vezető utat és az innovatív feldolgozási technikák témakörében szerzett know-how-jukat.

A kiadó által tervezett megjelenési dátum: 2024. November 30.

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a kiadvány végső ára a könyv raktárra érkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyam alapján.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Alexander Herrmann, Tobias Bätz
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation, Nyelv - Német / German Books, Nyelv - Angol-Német / English-German Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 30.
ISBN: 9783985410712
Nyelv: Német-Angol
Oldalszám: 512
Ár: 30 990 Ft
(29 514 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Sweet France

Sweet France

François Blanc újságíró, Sweet France című alkotása a világ legjobb francia cukrászaitól származó desszertrecepteket gyűjtötte össze. 


Szerzők: Francois Blanc

Pollen Street

Pollen Street

Ismerkedjen meg azokkal a leleményes receptekkel és a részleteknek szentelt páratlan figyelemmel, ami nagy névvé tette a Pollen Street Social-t és kövesse egy séf említésre méltó útját, aki kockázatot vállalt, hogy beteljesítse álmait. A Pollen Street Social több, mint egy étterem. Most, ebben a nem mindennapi könyvben, megtudhatja miért, egyenesen attól az embertől, aki létrehozta.


Szerzők: Jason Atherton

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash