AURA & ANIMA
#grenzenloseHEIMAT
!['AURA & ANIMA AURA & ANIMA](/static/content/books/cover_img/1000/1065.jpg?70056171715016)
A „farmtól asztalig” találkozik a csúcskonyhával. Betekintés a 2 Michelin csillagos AURA étterem és a wirsbergi Future Lab ANIMA egyedülálló szimbiózisába.
AURA & ANIMA: Egy példátlan gasztronómiai koncepció
A „határtalan haza” mottóval Alexander Herrmann és Tobias Bätz a frankföldi ízepicentrum kulináris függetlenségét helyezik előtérbe a két Michelin csillagos AURA éttermükben, anélkül, hogy dogmatikusak lennének.
Több mint 80 regionális beszállító élelmiszereire támaszkodnak. Annak érdekében, hogy ezekkel a termékekkel évszaktól függetlenül dolgozhassanak, többségüket a Future Lab ANIMA-ban közvetlenül a vásárlás után finomítják. Csak a második lépésben kerülnek újra a termékek az AURA étterem konyhájába.
A két profi séf közös szakácskönyvükben részletesen és átfogóan mutatják be úttörő koncepciójukat #grenzenloseHeimat– az AURA és a Future Lab ANIMA több mint 50 receptjén keresztül. Bemutatják a gazdától az ínyenc tányérig vezető utat és az innovatív feldolgozási technikák témakörében szerzett know-how-jukat.
A kiadó által tervezett megjelenési dátum: 2024. November 30.
Rendelje elő / foglalja le saját példányát!
A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a kiadvány végső ára a könyv raktárra érkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyam alapján.
Termékinformációk
Szerzők: | Alexander Herrmann, Tobias Bätz |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation, Nyelv - Német / German Books, Nyelv - Angol-Német / English-German Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. november 30. |
ISBN: | 9783985410712 |
Nyelv: | Német-Angol |
Oldalszám: | 512 |
Ár: |
30 990 Ft (29 514 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Asada
!['Asada Asada](/static/content/books/cover_img/0//thumb/971.jpg?120001586150162)
Az Oaxacai (könyv) szerzői, Bricia Lopez és Javier Cabral visszatértek egy nagy szakácskönyvvel, amely arról szól, hogyan készítsünk asada-mexikói stílusú grillhúst otthon.
The Juice Lover's Big Book of Juices
!['The Juice Lover's Big Book of Juices The Juice Lover's Big Book of Juices](/static/content/books/cover_img/0//thumb/586.jpg?970083876184082)
Tapasztalja meg a legfrissebb gyümölcslevek széles választékát, beleértve a méregtelenítő és a zöld gyümölcsleveket egyaránt. Mindegyik megtalálható a The Juice Lover's Big Book of Juices-ban.
Fish Butchery
!['Fish Butchery Fish Butchery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/972.jpg?343011586141803)
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
The Italian Bakery
!['The Italian Bakery The Italian Bakery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/807.jpg?154761626169961)
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.