Barion Pixel

Finding Fire

Cooking at its most elemental


« Vissza | Szerzők: Lennox Hastie
  2021. január 31. 19:10

Finding Fire

A Finding Fire a tűzzel való főzésről szól. Az új borítóval frissített változat annak a történetét meséli el, ahogy az Egyesült Királyságban tanult séf, Lennox Hastie megtanulta a tűz nyelvét és használatának művészetét. 


A könyv több, mint 80 receptet mutat be, amik az alapanyagok ösztönszerű, figyelmes elkészítését ünneplik, az egyik legősibb, legalapvetőbb főzési módszerrel. A Finding Fire lapjain Lennox elmagyarázza a jó tűzhöz szükséges technikákat, és arra bátorítja az olvasókat, hogy a fát alapvető ízesítőnek tekintsék, amit a különböző hozzávalókkal való kapcsolata alapján kell változtatni. A recepteket ételtípusok alapján különböztették meg: halak, zöldségek, hús, gyümölcsök, tejtermék, búza és alapreceptek. Receptjei mellett Lennox elmeséli útjának történetét a brit Michelin-csillagos éttermektől Franciaországig, a Spanyol baszk hegyekben élő Victor Arguinzoniz séf Asador Etxebarri éttermétől Ausztráliáig, ahol végül megnyitotta saját éttermét, a Firedoor-t. Az eredmény egy elhivatott történelmi, kulturális és kulináris beszámoló arról, hogy mit jelent tűzzel főzni. 2020-ban Lennox története bemutatásra került a kritikusok által is elismert Chef’s Table sorozatban, a BBQ című hetedik évadban. Emellett David Chang Ugly Delicious sorozatának második évadjában is szerepel, a steakről szóló epizódban.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Lennox Hastie
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. január 29.
ISBN: 9781743797327
Nyelv: Angol
Méretek: 20 x 28 x 2.6 cm
Súly: 1.27 kg
Oldalszám: 256
Ár: 10 890 Ft
(10 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

20 ans de pâtisserie de Christophe Michalak

20 ans de pâtisserie de Christophe Michalak

Christophe Michalak cukrász 2020-ban 20 évnyi cukrászatot gyűjtött össze és ünnepel meg receptgyűjteményével. Ebben a szitanyomásos dobozban 150 legjobb receptjét sorolja fel. Fedezze fel a legjobb recepteket, attól az embertől, akit 2005-ben cukrász világbajnokká választottak.


Meat

Meat

Olyan időkben, amikor figyelmesebbeknek kell lennünk a húsfogyasztásunkkal kapcsolatban, ez a mérföldkőnek számító kiadvány a legfontosabb hozzávalót adja a kezünkbe: a tudást. A Meat: The Ultimate Companion-t úgy tervezték, hogy átvezessen a hús világán, a tenyésztők, a hentesek és a legjobb szakácsok szemein keresztül és segítsen megválaszolni néhány kérdést, amit azelőtt tennél fel, mielőtt húst vásárolsz. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Gateaux

Gateaux

A látványos Pâtisserie könyve folytatásaként, a mestercukrász Christophe Felder írásában, szerkesztésében jelenik meg a ’Gateaux’, egy pazarul illusztrált útmutató tökéletes cukrászkészítmények kivitelezéséhez, örömteli apró falatoktól a lélegzetelállító alkotásokig.