Barion Pixel

Finding Fire

Cooking at its most elemental


« Vissza | Szerzők: Lennox Hastie
  2021. január 31. 19:10

Finding Fire

A Finding Fire a tűzzel való főzésről szól. Az új borítóval frissített változat annak a történetét meséli el, ahogy az Egyesült Királyságban tanult séf, Lennox Hastie megtanulta a tűz nyelvét és használatának művészetét. 


A könyv több, mint 80 receptet mutat be, amik az alapanyagok ösztönszerű, figyelmes elkészítését ünneplik, az egyik legősibb, legalapvetőbb főzési módszerrel. A Finding Fire lapjain Lennox elmagyarázza a jó tűzhöz szükséges technikákat, és arra bátorítja az olvasókat, hogy a fát alapvető ízesítőnek tekintsék, amit a különböző hozzávalókkal való kapcsolata alapján kell változtatni. A recepteket ételtípusok alapján különböztették meg: halak, zöldségek, hús, gyümölcsök, tejtermék, búza és alapreceptek. Receptjei mellett Lennox elmeséli útjának történetét a brit Michelin-csillagos éttermektől Franciaországig, a Spanyol baszk hegyekben élő Victor Arguinzoniz séf Asador Etxebarri éttermétől Ausztráliáig, ahol végül megnyitotta saját éttermét, a Firedoor-t. Az eredmény egy elhivatott történelmi, kulturális és kulináris beszámoló arról, hogy mit jelent tűzzel főzni. 2020-ban Lennox története bemutatásra került a kritikusok által is elismert Chef’s Table sorozatban, a BBQ című hetedik évadban. Emellett David Chang Ugly Delicious sorozatának második évadjában is szerepel, a steakről szóló epizódban.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Lennox Hastie
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. január 29.
ISBN: 9781743797327
Nyelv: Angol
Méretek: 20 x 28 x 2.6 cm
Súly: 1.27 kg
Oldalszám: 256
Ár: 11 890 Ft
(11 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Mastering Pasta

Mastering Pasta

A díjnyertes séf, Marc Vetri első könyvét a tésztáról akarta írni. Ellenben két másik elismert szakácskönyvet írt és folytatta több mint 10 éves kutatását a tésztáról. Most az olasz konyha egyik legelismertebb mestere végül megosztja széleskörű tudását a tésztáról, a gnocchiról és a risottoról az inspiráló, tájékoztató és szakértő tippjeivel, valamint technikáival, számtalan folyamatábrával, több mint 100 recept formájában.

Vetri személyes történetei olaszországi utazásairól és kulináris felfedezéseiről végig megjelennek a könyvben a könnyen követhető, részletes magyarázatai mellett valamint arról, hogy hogyan készítheti el élvezhetően a friss tésztát saját kezűleg. 


Szerzők: Marc Vetri

The Food of Vietnam

The Food of Vietnam

Egy gyönyörűen kidolgozott, meghatározó kulináris és kulturális utazás Vietnám sokszínű régióin át. Csatlakozzon Luke Nguyen-hez egy kulturális és kulináris útra, örökségül kapott hazáján át és fedezze fel az embereket és az ételeket, amik az évente idelátogató turisták milliói számára kedvessé tették Vietnámot. 


Szerzők: Luke Nguyen

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.