Barion Pixel

Finding Fire

Cooking at its most elemental


« Vissza | Szerzők: Lennox Hastie
  2021. január 31. 19:10

Finding Fire

A Finding Fire a tűzzel való főzésről szól. Az új borítóval frissített változat annak a történetét meséli el, ahogy az Egyesült Királyságban tanult séf, Lennox Hastie megtanulta a tűz nyelvét és használatának művészetét. 


A könyv több, mint 80 receptet mutat be, amik az alapanyagok ösztönszerű, figyelmes elkészítését ünneplik, az egyik legősibb, legalapvetőbb főzési módszerrel. A Finding Fire lapjain Lennox elmagyarázza a jó tűzhöz szükséges technikákat, és arra bátorítja az olvasókat, hogy a fát alapvető ízesítőnek tekintsék, amit a különböző hozzávalókkal való kapcsolata alapján kell változtatni. A recepteket ételtípusok alapján különböztették meg: halak, zöldségek, hús, gyümölcsök, tejtermék, búza és alapreceptek. Receptjei mellett Lennox elmeséli útjának történetét a brit Michelin-csillagos éttermektől Franciaországig, a Spanyol baszk hegyekben élő Victor Arguinzoniz séf Asador Etxebarri éttermétől Ausztráliáig, ahol végül megnyitotta saját éttermét, a Firedoor-t. Az eredmény egy elhivatott történelmi, kulturális és kulináris beszámoló arról, hogy mit jelent tűzzel főzni. 2020-ban Lennox története bemutatásra került a kritikusok által is elismert Chef’s Table sorozatban, a BBQ című hetedik évadban. Emellett David Chang Ugly Delicious sorozatának második évadjában is szerepel, a steakről szóló epizódban.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Lennox Hastie
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. január 29.
ISBN: 9781743797327
Nyelv: Angol
Méretek: 20 x 28 x 2.6 cm
Súly: 1.27 kg
Oldalszám: 256
Ár: 10 890 Ft
(10 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Da Vittorio

Da Vittorio

Az egyik legkedveltebb olaszországi étteremből, egy kényeztető szakácskönyv a kifinomult olasz konyha szerelmeseinek. Vittorio Cerea által 1966-ban alapított Da Vittorio ma Olaszország egyik legismertebb étterme. A 3 Michelin csillagos „Cerea intézmény” legújabb szakácskönyvében ötven, soha nem publikált receptet mutat be.


Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland

Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland

40 édes és sós gluténmentes recepttel, a kenyérsütés ünnepével és egy innovatív párizsi pékséggel


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury