Finding Fire

Cooking at its most elemental


« Vissza | Szerzők: Lennox Hastie
  2021. január 31. 19:10

Finding Fire

A Finding Fire a tűzzel való főzésről szól. Az új borítóval frissített változat annak a történetét meséli el, ahogy az Egyesült Királyságban tanult séf, Lennox Hastie megtanulta a tűz nyelvét és használatának művészetét. 


A könyv több, mint 80 receptet mutat be, amik az alapanyagok ösztönszerű, figyelmes elkészítését ünneplik, az egyik legősibb, legalapvetőbb főzési módszerrel. A Finding Fire lapjain Lennox elmagyarázza a jó tűzhöz szükséges technikákat, és arra bátorítja az olvasókat, hogy a fát alapvető ízesítőnek tekintsék, amit a különböző hozzávalókkal való kapcsolata alapján kell változtatni. A recepteket ételtípusok alapján különböztették meg: halak, zöldségek, hús, gyümölcsök, tejtermék, búza és alapreceptek. Receptjei mellett Lennox elmeséli útjának történetét a brit Michelin-csillagos éttermektől Franciaországig, a Spanyol baszk hegyekben élő Victor Arguinzoniz séf Asador Etxebarri éttermétől Ausztráliáig, ahol végül megnyitotta saját éttermét, a Firedoor-t. Az eredmény egy elhivatott történelmi, kulturális és kulináris beszámoló arról, hogy mit jelent tűzzel főzni. 2020-ban Lennox története bemutatásra került a kritikusok által is elismert Chef’s Table sorozatban, a BBQ című hetedik évadban. Emellett David Chang Ugly Delicious sorozatának második évadjában is szerepel, a steakről szóló epizódban.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Lennox Hastie
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. január 29.
ISBN: 9781743797327
Nyelv: Angol
Méretek: 20 x 28 x 2.6 cm
Súly: 1.27 kg
Oldalszám: 256
Ár: 8 990 Ft
(8 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Signature

Signature

A Signature kötelező darab a konyhaművészet megszállottjainak. Gyönyörű emlék az Aan de Poel étterem 10 évéről. A könyv limitált kiadású, egyedülálló borítóval van ellátva és minden darab számozott. Minden borítót kézzel festett a tulajdonos-séf, Stefan van Sprang.


Paul Bocuse The Complete Recipes

Paul Bocuse The Complete Recipes

Vitathatatlan alapmű és viszonyítási pont a 20. századi francia konyha teljes spektrumáról, az otthoni konyhák számára átszerkesztve, Paul Bocuse (1926-2018) mesterszakács tolmácsolásában. 


Szerzők: Paul Bocuse

Complete Bordeaux - 3rd edition

Complete Bordeaux - 3rd edition

A Bordeaux borai világszerte elismerten a világ legjobbjai közé tartoznak. A The Complete Bordeaux a világ legszebb és klasszikus szövegének teljesen átdolgozott és frissített változata, a híres borkészítő Stephen Brook egy páratlan felmérést nyújt a régióról és bórairól. 


Szerzők: Stephen Brook

Chocolat & Confiserie

Chocolat & Confiserie

A modern cukrászda csokoládé nélkül elképzelhetetlen. Ebben a könyvben négy kiváló és kreatív cukrászda mutatja be a védjegyévé vált alkotásait, valamint tíz további, alapvető, csokoládéval kapcsolatos receptet.