Barion Pixel

So Cool No1 Magazine

First world's signature ice cream magazine


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2023. november 22. 13:40

So Cool No1 Magazine

SO COOL…Magazine azzal a céllal született, hogy kettős szemszögből mutassa be a világ fagylaltiparának legfejlettebb alkotásait, a legtágabb értelemben vett technikai innovációt és kreativitást (prezentáció és termékkoncepció). 


Évente és angol nyelven megjelenő nemzetközi folyóirat, amely néhány évvel ezelőttig elképzelhetetlennek tűnt, még sok mindent meg kellett tenni egy olyan tudományágban, amely definíció szerint megelégedett a nyereséges tömegtermékkel, és amelyben semmi más nem kellett a csábításhoz, a legigényesebb közönség.
Az édes gasztronómiában szerzett tapasztalataink azonban lehetőséget adnak arra, hogy kiváltságos tanúi legyünk a fagylaltok figyelemreméltó és állandó fejlődésének, amely jelenleg a teljes érettség e szakaszához vezetett.

Ez a kiindulópontja annak a magazinnak, amely egy sokoldalú gasztronómiai termék kiemeléseit válogatja össze, amilyen technikás, olyan kreatív, hatalmas potenciállal.

A So Cool… magazin első száma 20 nagyszerű cikket gyűjt össze, 23 szakember aláírásával a világ minden tájáról, 306 oldalon.

Jellegzetes fagylaltok autentikus fesztiválja, technikai cikkekkel olyan változatos témákról, mint a vegán fagyasztott sütemények (Jordi Puigvert); egy új összetevő, a zöld vanília lehetőségeiről (Jordi Guillem és Eric Miete), DO Marco de Jerez (Carlo Guerriero) legösszetettebb boraiból készült fagylaltok és az enzimek alkalmazása fagylaltban (Albert Soler és David Gil), és így tovább.

Áttekintjük azonban a legkreatívabb javaslatokat amegjelenés, az összetevők és a termékkoncepciók tekintetében, Emmanuel Ryon, Luca Bernardini, Jérémie Runel, Jordi Roca, Jean-Thomas Schneider, Martín Lippo, Nils Hendrikse, Carolina Barragán, Pawel Petrykowski és Cathrine Osterberg sok más mellett.

Jellemzők, műszaki cikkek, interjúk, lépésről lépésre fotók és számos recept vár rád a világ legrangosabb szerzőinek aláírásával egy páratlan fagylaltmagazinban. Üdvözöljük egy új szerelmi történet első fejezetében, melynek főszereplője a fagylalt! Az új magazin angol nyelvű és 306 oldalas.


Tartalom: 

David Gil & Albert Soler - Enzimes - A new way of approaching ice cream.

Emmanuel Ryon - The class Luca Bernardini In defense of semifreddo

Joane Yeoh - Memorable experiences

Jérémie Runel - When creativity has no end

Carlo Guerriero - Capturing the essence of wine

Jordi Roca - The fun side of ice cream

Jordi Guillem & Eric Miete - Green vanilla Much more than just a spice

Jean-Thomas Schneider - It’s important to inform the customer of the quality of our ice cream

Yoshinori Matsushima - The second stage of an ice sculptor

Martín Lippo - A radically different format

Pawel Petrykowski - Crossing the Atlantic

Javier Guillén - Sweet Monkey. The most generous ice cream

Carolina Barragán - The many faces of corn

Blanca del Noval - A new value for discards

Jordi Puigvert - Invitation to veganism in ice cream pastry

Nils Hendrikse - Creativity in the broad sense

Cathrine Østerberg - The dialogue between science and creativity

Jhoan Indriago - Signature ice cream in 7 m2

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books, So Cool Magazin
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 23.
ISSN: 2938-5393
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29.7 x 2.5 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 306
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Édesvízi halak / Freshwater fish

Édesvízi halak / Freshwater fish

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


Szerzők: Thomas Ruhl
Kategória: Alapanyag, Poszter

So Good Magazine #26

So Good Magazine #26

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors

Szarvasgombák, tenyésztett és nemes gombák

Szarvasgombák, tenyésztett és nemes gombák

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


Szerzők: Thomas Ruhl
Kategória: Alapanyag, Poszter

DRIFT / Volume 6 / Mexico City

DRIFT / Volume 6 / Mexico City

Ez a szám történeteket mutat be Mexikóvárosról, a kávéjáról és a fogyasztóiról. 6-ik számunk alkalmával több tucat helyi lakos, kávézó tulajdonos, pörkölő, vállalkozó, író és fotós mesél arról, milyen kávézni Mexikóvárosban.