Barion Pixel

So Cool No1 Magazine

First world's signature ice cream magazine


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2023. november 22. 13:40

So Cool No1 Magazine

SO COOL…Magazine azzal a céllal született, hogy kettős szemszögből mutassa be a világ fagylaltiparának legfejlettebb alkotásait, a legtágabb értelemben vett technikai innovációt és kreativitást (prezentáció és termékkoncepció). 


Évente és angol nyelven megjelenő nemzetközi folyóirat, amely néhány évvel ezelőttig elképzelhetetlennek tűnt, még sok mindent meg kellett tenni egy olyan tudományágban, amely definíció szerint megelégedett a nyereséges tömegtermékkel, és amelyben semmi más nem kellett a csábításhoz, a legigényesebb közönség.
Az édes gasztronómiában szerzett tapasztalataink azonban lehetőséget adnak arra, hogy kiváltságos tanúi legyünk a fagylaltok figyelemreméltó és állandó fejlődésének, amely jelenleg a teljes érettség e szakaszához vezetett.

Ez a kiindulópontja annak a magazinnak, amely egy sokoldalú gasztronómiai termék kiemeléseit válogatja össze, amilyen technikás, olyan kreatív, hatalmas potenciállal.

A So Cool… magazin első száma 20 nagyszerű cikket gyűjt össze, 23 szakember aláírásával a világ minden tájáról, 306 oldalon.

Jellegzetes fagylaltok autentikus fesztiválja, technikai cikkekkel olyan változatos témákról, mint a vegán fagyasztott sütemények (Jordi Puigvert); egy új összetevő, a zöld vanília lehetőségeiről (Jordi Guillem és Eric Miete), DO Marco de Jerez (Carlo Guerriero) legösszetettebb boraiból készült fagylaltok és az enzimek alkalmazása fagylaltban (Albert Soler és David Gil), és így tovább.

Áttekintjük azonban a legkreatívabb javaslatokat amegjelenés, az összetevők és a termékkoncepciók tekintetében, Emmanuel Ryon, Luca Bernardini, Jérémie Runel, Jordi Roca, Jean-Thomas Schneider, Martín Lippo, Nils Hendrikse, Carolina Barragán, Pawel Petrykowski és Cathrine Osterberg sok más mellett.

Jellemzők, műszaki cikkek, interjúk, lépésről lépésre fotók és számos recept vár rád a világ legrangosabb szerzőinek aláírásával egy páratlan fagylaltmagazinban. Üdvözöljük egy új szerelmi történet első fejezetében, melynek főszereplője a fagylalt! Az új magazin angol nyelvű és 306 oldalas.


Tartalom: 

David Gil & Albert Soler - Enzimes - A new way of approaching ice cream.

Emmanuel Ryon - The class Luca Bernardini In defense of semifreddo

Joane Yeoh - Memorable experiences

Jérémie Runel - When creativity has no end

Carlo Guerriero - Capturing the essence of wine

Jordi Roca - The fun side of ice cream

Jordi Guillem & Eric Miete - Green vanilla Much more than just a spice

Jean-Thomas Schneider - It’s important to inform the customer of the quality of our ice cream

Yoshinori Matsushima - The second stage of an ice sculptor

Martín Lippo - A radically different format

Pawel Petrykowski - Crossing the Atlantic

Javier Guillén - Sweet Monkey. The most generous ice cream

Carolina Barragán - The many faces of corn

Blanca del Noval - A new value for discards

Jordi Puigvert - Invitation to veganism in ice cream pastry

Nils Hendrikse - Creativity in the broad sense

Cathrine Østerberg - The dialogue between science and creativity

Jhoan Indriago - Signature ice cream in 7 m2

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books, So Cool Magazin
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 23.
ISSN: 2938-5393
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29.7 x 2.5 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 306
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

So Good Magazine #22

So Good Magazine #22

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors

Melba Nr. 3

Melba Nr. 3

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #28

So Good Magazine #28

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors

Melba

Melba

Megtiszteltetés ezeket a szavakat írva bemutatni a Melba-t, egy olyan kiadványt, ami minden eddigi tudásunknak köszönhetően látott napvilágot. A Melba volt az utolsó desszert amit Ferran Adriá felszolgált az elBulli-ban abban a tikkasztó hónapban, 2011 Júliusában. A címválasztás nyilvánvalóan egy szándéknyilatkozat. Az izgalmakat kutatjuk, abban a tudatban, hogy a kockázatvállalás és a szórakozás mind a folyamat részei.


Szerzők: Several Authors