Delicious Viennoiseries - 70 puff pastry and brioche recipes
by Christophe Felder and Camille Lesecq
Pain au chocolat az iskola után. Briós egy vasárnap reggelen. Egy hirtelen támadt vágyakozás egy pékség kirakata előtt. Egy pálmalevél, amit lassan rétegről rétegre bontunk le. Mini croissant-ok, amiket túl gyorsan elfogyasztunk.
Mindannyiunknak van egy olyan viennoiserie-je (péksüteménye), ami kielégíti a hirtelen jött vagy éppen napi vágyainkat. Christophe Felder és Camille Lesecq – két kreatív és pedagógiai érzékkel megáldott cukrász – 70 receptet kínálnak: leveles tészták, briósok, fonatok, csigák, csokoládés, gyümölcsös, pralinés, ropogós vagy éppen lágyan olvadó finomságok formájában.
Az alapreceptekre építve (croissant-, briós-, vagy dán tészta) különféle ínycsiklandó változatokat mutatnak be – lépésről lépésre fotózva, hogy otthon is könnyedén elkészíthesd saját viennoiserie-idet, és konyhádat.








Termékinformációk
| Szerző: | Christophe Felder |
| Kiadó: | Vilbo Editores |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. június 26. |
| ISBN: | 9788412842142 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 23 x 29 x 3 cm |
| Súly: | 1.5 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
20 490 Ft (19 514 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Sweet France
François Blanc újságíró, Sweet France című alkotása a világ legjobb francia cukrászaitól származó desszertrecepteket gyűjtötte össze.
Vibrant Vegetables - 20+ Vegetables, 100+ Recipes
Ez a zöldséges szakácskönyv a zöldségek természetes jóságát ünnepli minden napra és minden alkalomra, több mint 100 recepttel a hét egy, több vagy minden napjára.
The Book of Sandwiches
Ki nem szereti a szendvicseket? És ki ne szeretné ezt az ínycsiklandó szakácskönyvet, amely több mint 85 receptet tartalmaz mindenféle szendvicshez?
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.