Delicious Viennoiseries - 70 puff pastry and brioche recipes
by Christophe Felder and Camille Lesecq
Pain au chocolat az iskola után. Briós egy vasárnap reggelen. Egy hirtelen támadt vágyakozás egy pékség kirakata előtt. Egy pálmalevél, amit lassan rétegről rétegre bontunk le. Mini croissant-ok, amiket túl gyorsan elfogyasztunk.
Mindannyiunknak van egy olyan viennoiserie-je (péksüteménye), ami kielégíti a hirtelen jött vagy éppen napi vágyainkat. Christophe Felder és Camille Lesecq – két kreatív és pedagógiai érzékkel megáldott cukrász – 70 receptet kínálnak: leveles tészták, briósok, fonatok, csigák, csokoládés, gyümölcsös, pralinés, ropogós vagy éppen lágyan olvadó finomságok formájában.
Az alapreceptekre építve (croissant-, briós-, vagy dán tészta) különféle ínycsiklandó változatokat mutatnak be – lépésről lépésre fotózva, hogy otthon is könnyedén elkészíthesd saját viennoiserie-idet, és konyhádat.








Termékinformációk
| Szerző: | Christophe Felder |
| Kiadó: | Vilbo Editores |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. június 26. |
| ISBN: | 9788412842142 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 23 x 29 x 3 cm |
| Súly: | 1.5 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
20 490 Ft (19 514 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Mini by Xavi Donnay
A Mini az első nagyszerű könyv a kortárs süteményekről, amelyet a kis formátumnak szenteltek, egy régóta várt szakkönyv, amely végre az egyik legfontosabb cukrász „családot” szolgálja ki.
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.