Barion Pixel

Whole Food Cooking Every Day

Transform the Way You Eat with 250 Vegetarian Recipes Free of Gluten, Dairy, and Refined Sugar


« Vissza | Szerzők: Amy Chaplin
  2021. március 06. 12:52

Whole Food Cooking Every Day

Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával. 


Chaplin 20 fejezetben osztja meg zseniális receptjeit, amik az egészséges étrendhez alapvető hozzávalókat használja: magvakat és dióféléket, gyümölcsöket, zöldségeket, teljes kiőrlésű gabonaféléket és növényi-alapú készítményeket. Chaplin titka a mindennapi egészséges étkezéshez egyszerű: pár alaprecept és megbízható technika tökéletes elsajátítása az alapanyagok variálásával az évszakok és vágyaink alapján. Amint megtanulta Chaplin alapreceptjeit, legyen az gluténmentes muffin, köleskása vagy sült, marinált tempeh, a változatok lehetőségének száma végtelen: cserélje ki a gyümölcsöt az évszakokat követve, tegyen hozzá magvakat vagy dióféléket extra fehérjéért, vagy válasszon másik öntetet vagy ízesítőt a színesebb étrendért. Chaplin arra bátorítja olvasóit, hogy keressenek helyi, organikus alapanyagokat, töltsék fel éléskamrájukat tápanyagokban gazdag, teljes élelmiszerekkel, készüljenek előre és ami a legfontosabb, főzzenek otthon.

Phot: Artisan

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Amy Chaplin
Kiadó: Artisan
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2019
Forgalmazás kezdete: 2021. március 01.
ISBN: 9781579658021
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 25.4 x 3.8 cm
Súly: 1.38 kg
Oldalszám: 400
Ár: 12 690 Ft
(12 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Bourbon Bible

The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét. 


Szerzők: Eric Zandona

American Sfoglino

American Sfoglino

Az “American Sfoglino” Evan Funke, a Los Angeles-i Felix Trattoria tisztelt séfjének a világ legjobb tésztáinak átfogó útmutatója.


Szerzők: Evan Funke

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Whole Fish Cookbook

The Whole Fish Cookbook

Josh Niland egy úttörő „tenger gyümölcsei szakács” könyvében teljesen új módszereket mutat be a halfőzés és sütés szinte minden aspektusára. A beszerzéstől a bontásig, a száraz érleléstől a hal szárításáig és minden egyéb kihívást jelentő kérdésre választ adva. 


Szerzők: Josh Niland