Barion Pixel

Whole Food Cooking Every Day

Transform the Way You Eat with 250 Vegetarian Recipes Free of Gluten, Dairy, and Refined Sugar


« Vissza | Szerzők: Amy Chaplin
  2021. március 06. 12:52

Whole Food Cooking Every Day

Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával. 


Chaplin 20 fejezetben osztja meg zseniális receptjeit, amik az egészséges étrendhez alapvető hozzávalókat használja: magvakat és dióféléket, gyümölcsöket, zöldségeket, teljes kiőrlésű gabonaféléket és növényi-alapú készítményeket. Chaplin titka a mindennapi egészséges étkezéshez egyszerű: pár alaprecept és megbízható technika tökéletes elsajátítása az alapanyagok variálásával az évszakok és vágyaink alapján. Amint megtanulta Chaplin alapreceptjeit, legyen az gluténmentes muffin, köleskása vagy sült, marinált tempeh, a változatok lehetőségének száma végtelen: cserélje ki a gyümölcsöt az évszakokat követve, tegyen hozzá magvakat vagy dióféléket extra fehérjéért, vagy válasszon másik öntetet vagy ízesítőt a színesebb étrendért. Chaplin arra bátorítja olvasóit, hogy keressenek helyi, organikus alapanyagokat, töltsék fel éléskamrájukat tápanyagokban gazdag, teljes élelmiszerekkel, készüljenek előre és ami a legfontosabb, főzzenek otthon.

Phot: Artisan

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Amy Chaplin
Kiadó: Artisan
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2019
Forgalmazás kezdete: 2021. március 01.
ISBN: 9781579658021
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 25.4 x 3.8 cm
Súly: 1.38 kg
Oldalszám: 400
Ár: 12 590 Ft
(11 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Einfach Tanja

Einfach Tanja

A "Tanja Kochbuch" és a "Tanja Vegetarisch" után impozáns konyhájának kvintesszenciája az "Einfach Tanja"-val jelent meg. A receptek, Tanja Grandits saját konyhájában készültek, ahol saját magának, tinédzser lányának vagy barátainak főz. 


Szerzők: Tanja Grandits

Fleisch

Fleisch

Ludwig Maurer chef, organikus Wagyu tenyésztő, food stylist és bevallása szerint a hús szerelmese. Értelmezése alapján az egész állat egy ritka, különleges alapanyag, és nem csak a filé és rib eye. Ő arra törekszik, hogy a legtöbb húsrészt fel lehessen használni, mert mindegyiknek megvan a sajátossága, élvezeti értéke. Kreatív, modern, egyedi megközelítéssel technológiákkal alkotja ételeit, néha vad ötletek is felmerülnek, mindettől függetlenül az óvatosság, a természetesség jellemzi.


Szerzők: Ludwig Maurer

Fine Chocolates Gold

Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3  és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.

 

KitchenAid Mix with the Best

KitchenAid Mix with the Best

Szükséged van Tiramisúra? 12 főre? 32 Canellonira vagy 120 Meringue-re? A vacsorapartik előkészületei gyerekjátéknak tűnnek az extra nagy méretű és erőteljes KitchenAid Stand Mixer-rel és 6.9 literes keverőtáljával.


Szerzők: Sergio Herman