Whole Food Cooking Every Day

Transform the Way You Eat with 250 Vegetarian Recipes Free of Gluten, Dairy, and Refined Sugar


« Vissza | Szerzők: Amy Chaplin
  2021. március 06. 12:52

Whole Food Cooking Every Day

Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával. 


Chaplin 20 fejezetben osztja meg zseniális receptjeit, amik az egészséges étrendhez alapvető hozzávalókat használja: magvakat és dióféléket, gyümölcsöket, zöldségeket, teljes kiőrlésű gabonaféléket és növényi-alapú készítményeket. Chaplin titka a mindennapi egészséges étkezéshez egyszerű: pár alaprecept és megbízható technika tökéletes elsajátítása az alapanyagok variálásával az évszakok és vágyaink alapján. Amint megtanulta Chaplin alapreceptjeit, legyen az gluténmentes muffin, köleskása vagy sült, marinált tempeh, a változatok lehetőségének száma végtelen: cserélje ki a gyümölcsöt az évszakokat követve, tegyen hozzá magvakat vagy dióféléket extra fehérjéért, vagy válasszon másik öntetet vagy ízesítőt a színesebb étrendért. Chaplin arra bátorítja olvasóit, hogy keressenek helyi, organikus alapanyagokat, töltsék fel éléskamrájukat tápanyagokban gazdag, teljes élelmiszerekkel, készüljenek előre és ami a legfontosabb, főzzenek otthon.

Phot: Artisan

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Amy Chaplin
Kiadó: Artisan
Kategória: Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Vegán / Vegetáriánus, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2019
Forgalmazás kezdete: 2021. március 01.
ISBN: 9781579658021
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 25.4 x 3.8 cm
Súly: 1.38 kg
Oldalszám: 400
Ár: 11 690 Ft
(11 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Under Pressure

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


Szerzők: Thomas Keller

Kobe Desramaults

Kobe Desramaults

Kobe Desremaults világhírű séf régóta várt könyve. “Továbbra is tapasztalni akarom az eufóriát, minden egyes nap azt érezni, hogy valami új vár. Mert nem számít, hogy milyen jó egy alkotás, egy fogás, ami két hete született, számomra már nem ‘él’.


Chocolat

Chocolat

A világ legkiválóbb csokoládékészítőjének - akitől a ’bean-to-bar’ (a kakaó babtól a tábláig) koncepciója is ered - műve ez a 170 legjobb és legalapvetőbb csokoládékészítmény receptjét felvonultató gyűjtemény. A csokoládékészítés kifinomult művészetének legszakavatottabb belga képviselője osztja meg olvasóival szenvedélyét és tudását ebben a végtelenül gyönyörű kötetben. 


The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

„A babtól az elkészítésig– a kávé felfedezése, magyarázata és élvezete”. Ez a teljes körű kávékalauz több mint 35 ország kávébabjait és kávéját mutatja be részletesen. A kávézás világa soha nem volt élvezetesebb vagy érdekesebb, mint ma. A kávétermelők számára több variáció és módszer érhető el, mint valaha is és mi, mint fogyasztók, ennek a szakértelemnek a haszonélvezői lehetünk - biztosítja, hogy a kávé, amit iszunk, a legjobb, ami fellelhető. 


Szerzők: James Hoffmann