Whole Food Cooking Every Day
Transform the Way You Eat with 250 Vegetarian Recipes Free of Gluten, Dairy, and Refined Sugar

Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával.
Chaplin 20 fejezetben osztja meg zseniális receptjeit, amik az egészséges étrendhez alapvető hozzávalókat használja: magvakat és dióféléket, gyümölcsöket, zöldségeket, teljes kiőrlésű gabonaféléket és növényi-alapú készítményeket. Chaplin titka a mindennapi egészséges étkezéshez egyszerű: pár alaprecept és megbízható technika tökéletes elsajátítása az alapanyagok variálásával az évszakok és vágyaink alapján. Amint megtanulta Chaplin alapreceptjeit, legyen az gluténmentes muffin, köleskása vagy sült, marinált tempeh, a változatok lehetőségének száma végtelen: cserélje ki a gyümölcsöt az évszakokat követve, tegyen hozzá magvakat vagy dióféléket extra fehérjéért, vagy válasszon másik öntetet vagy ízesítőt a színesebb étrendért. Chaplin arra bátorítja olvasóit, hogy keressenek helyi, organikus alapanyagokat, töltsék fel éléskamrájukat tápanyagokban gazdag, teljes élelmiszerekkel, készüljenek előre és ami a legfontosabb, főzzenek otthon.
Phot: Artisan
Termékinformációk
Szerző: | Amy Chaplin |
Kiadó: | Artisan |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation |
Kiadás éve: | 2019 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. március 01. |
ISBN: | 9781579658021 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 25.4 x 3.8 cm |
Súly: | 1.38 kg |
Oldalszám: | 400 |
Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Vegetarian Silver Spoon

Több mint 200 ízletes, klasszikus és kortárs olasz vegetáriánus recept a közismert Silver Spoon sorozat konyhájából.
Flavour Thesaurus

Gondolkozott már azon, hogy miért működik az egyik íz a másikkal? Vagy hiányzott az ihlet, hogy mit kezdjünk egy köteg céklával?
Ikarus invites the world's best chefs VOL8

Haute Cuisine a Hangar-7-ben Az Ikarus Étterem vendég séfjei kivételes kulináris művészetüket mutatják be, legyen szó fúziós konyháról, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyhaművészetről. Martin Klein ügyvezető séf nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja.
The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

„A babtól az elkészítésig– a kávé felfedezése, magyarázata és élvezete”. Ez a teljes körű kávékalauz több mint 35 ország kávébabjait és kávéját mutatja be részletesen. A kávézás világa soha nem volt élvezetesebb vagy érdekesebb, mint ma. A kávétermelők számára több variáció és módszer érhető el, mint valaha is és mi, mint fogyasztók, ennek a szakértelemnek a haszonélvezői lehetünk - biztosítja, hogy a kávé, amit iszunk, a legjobb, ami fellelhető.