Barion Pixel

Mirazur - Under the Sign of the Moon

Mauro Colagreco (English Version)


« Vissza | Szerzők: Mauro Colagreco, Laura Colagreco
  2024. január 18. 16:38

Mirazur - Under the Sign of the Moon

A Mirazur, a „világ legjobb éttermének” gasztronómiai felfedezése és Mauro Colagreco séf kreatív víziója. Lépjen be Mauro Colagreco séf Mirazur varázslatos és ízletes világába, a három Michelin-csillagos éttermébe, amely a francia Riviéra mentén, a hegyek lábánál, a tengerre néz.


A Colagreco sokat dicsért konyhája a természet világából meríti az ihletet és a Mirazúrt körülvevő terroir; a séf személyes kertje, amely tele van aromás fűszernövényekkel és illatos citrusfákkal, közvetlenül az étteremmel szemben; olasz argentin öröksége; és háttérképzése vezető francia séfeknél, Bernard Louiseaunál, Alain Passardnál, Alain Ducasse-nál és Guy Martinnál.
Több mint egy szakácskönyv, Mauro és Laura Colagreco Mirazur: Under the Sign of the Moon című könyve feltárja a séf egyedi látásmódját és a földet megtisztelő ételfilozófiáját.

A fenntartható gasztronómia négy menüből áll, amelyek mindegyike a holdnaptárt követi. Az ételek és a gasztronómia szerelmesei kiváló recepteket fedezhetnek fel négy összetevő (gyökerek, levelek, virágok és gyümölcsök) köré, és végigutazhatják azokat a kerteket és gyümölcsösöket, amelyek segítettek a Mirazurnak a világ legjobb éttermévé válni.

Photo: Matteo Carassale 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Mauro Colagreco, Laura Colagreco
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. április 02.
ISBN: 9781419774232
Nyelv: Angol
Méretek: 25.1 x 30.2 x 3.3 cm
Súly: 1.88 kg
Oldalszám: 296
Ár: 24 990 Ft
(23 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.