Mirazur - Under the Sign of the Moon
Mauro Colagreco (English Version)
!['Mirazur - Under the Sign of the Moon Mirazur - Under the Sign of the Moon](/static/content/books/cover_img/1000/1028.jpg?038395507150966)
A Mirazur, a „világ legjobb éttermének” gasztronómiai felfedezése és Mauro Colagreco séf kreatív víziója. Lépjen be Mauro Colagreco séf Mirazur varázslatos és ízletes világába, a három Michelin-csillagos éttermébe, amely a francia Riviéra mentén, a hegyek lábánál, a tengerre néz.
A Colagreco sokat dicsért konyhája a természet világából meríti az ihletet és a Mirazúrt körülvevő terroir; a séf személyes kertje, amely tele van aromás fűszernövényekkel és illatos citrusfákkal, közvetlenül az étteremmel szemben; olasz argentin öröksége; és háttérképzése vezető francia séfeknél, Bernard Louiseaunál, Alain Passardnál, Alain Ducasse-nál és Guy Martinnál.
Több mint egy szakácskönyv, Mauro és Laura Colagreco Mirazur: Under the Sign of the Moon című könyve feltárja a séf egyedi látásmódját és a földet megtisztelő ételfilozófiáját.
A fenntartható gasztronómia négy menüből áll, amelyek mindegyike a holdnaptárt követi. Az ételek és a gasztronómia szerelmesei kiváló recepteket fedezhetnek fel négy összetevő (gyökerek, levelek, virágok és gyümölcsök) köré, és végigutazhatják azokat a kerteket és gyümölcsösöket, amelyek segítettek a Mirazurnak a világ legjobb éttermévé válni.
Photo: Matteo Carassale
Termékinformációk
Szerzők: | Mauro Colagreco, Laura Colagreco |
Kiadó: | Editions de la Martinière |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. április 02. |
ISBN: | 9781419774232 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25.1 x 30.2 x 3.3 cm |
Súly: | 1.88 kg |
Oldalszám: | 296 |
Ár: |
24 990 Ft (23 800 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Habitat - Die neue Tiroler Küche
!['Habitat - Die neue Tiroler Küche Habitat - Die neue Tiroler Küche](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1022.jpg?816840207114492)
Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.
Nature's Table
!['Nature's Table Nature's Table](/static/content/books/cover_img/0//thumb/200.jpg?150374814103511)
Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
!['The Hog Island Book of Fish & Seafood The Hog Island Book of Fish & Seafood](/static/content/books/cover_img/0//thumb/945.jpg?574289876198673)
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
BAO
!['BAO BAO](/static/content/books/cover_img/0//thumb/937.jpg?80437967619729)
Az első szakácskönyv a rendkívül népszerű tajvani ihletésű, éttermi és kultikus márkától, a BAO-tól