Barion Pixel

Mirazur - Under the Sign of the Moon

Mauro Colagreco (English Version)


« Vissza | Szerzők: Mauro Colagreco, Laura Colagreco
  2024. január 18. 16:38

Mirazur - Under the Sign of the Moon

A Mirazur, a „világ legjobb éttermének” gasztronómiai felfedezése és Mauro Colagreco séf kreatív víziója. Lépjen be Mauro Colagreco séf Mirazur varázslatos és ízletes világába, a három Michelin-csillagos éttermébe, amely a francia Riviéra mentén, a hegyek lábánál, a tengerre néz.


A Colagreco sokat dicsért konyhája a természet világából meríti az ihletet és a Mirazúrt körülvevő terroir; a séf személyes kertje, amely tele van aromás fűszernövényekkel és illatos citrusfákkal, közvetlenül az étteremmel szemben; olasz argentin öröksége; és háttérképzése vezető francia séfeknél, Bernard Louiseaunál, Alain Passardnál, Alain Ducasse-nál és Guy Martinnál.
Több mint egy szakácskönyv, Mauro és Laura Colagreco Mirazur: Under the Sign of the Moon című könyve feltárja a séf egyedi látásmódját és a földet megtisztelő ételfilozófiáját.

A fenntartható gasztronómia négy menüből áll, amelyek mindegyike a holdnaptárt követi. Az ételek és a gasztronómia szerelmesei kiváló recepteket fedezhetnek fel négy összetevő (gyökerek, levelek, virágok és gyümölcsök) köré, és végigutazhatják azokat a kerteket és gyümölcsösöket, amelyek segítettek a Mirazurnak a világ legjobb éttermévé válni.

Photo: Matteo Carassale 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Mauro Colagreco, Laura Colagreco
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. április 02.
ISBN: 9781419774232
Nyelv: Angol
Méretek: 25.1 x 30.2 x 3.3 cm
Súly: 1.88 kg
Oldalszám: 296
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Nostalgic Delights

Nostalgic Delights

A Nostalgic Delights lapjain a díjnyertes cukrász és csokoládékészítő, William Curley gyermekkorának hangulatait és elmúlt idők emlékeit szándékozik újjáteremteni, klasszikus recepteket modernizálva saját, egyedi alkotásaival.


Szerzők: William Curley

Chocolate Ferrandi Paris

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


Whip by Frank Haasnoot - Signed Copy

Whip by Frank Haasnoot - Signed Copy

Az elismert első cukrászkönyvem, a PRISMA 2019-es megjelenése után a receptek vadonatúj hangvételével térek vissza, beleértve az emblematikus és új alkotásokat. 


Szerzők: Frank Haasnoot