Mirazur - Under the Sign of the Moon
Mauro Colagreco (English Version)

A Mirazur, a „világ legjobb éttermének” gasztronómiai felfedezése és Mauro Colagreco séf kreatív víziója. Lépjen be Mauro Colagreco séf Mirazur varázslatos és ízletes világába, a három Michelin-csillagos éttermébe, amely a francia Riviéra mentén, a hegyek lábánál, a tengerre néz.
A Colagreco sokat dicsért konyhája a természet világából meríti az ihletet és a Mirazúrt körülvevő terroir; a séf személyes kertje, amely tele van aromás fűszernövényekkel és illatos citrusfákkal, közvetlenül az étteremmel szemben; olasz argentin öröksége; és háttérképzése vezető francia séfeknél, Bernard Louiseaunál, Alain Passardnál, Alain Ducasse-nál és Guy Martinnál.
Több mint egy szakácskönyv, Mauro és Laura Colagreco Mirazur: Under the Sign of the Moon című könyve feltárja a séf egyedi látásmódját és a földet megtisztelő ételfilozófiáját.
A fenntartható gasztronómia négy menüből áll, amelyek mindegyike a holdnaptárt követi. Az ételek és a gasztronómia szerelmesei kiváló recepteket fedezhetnek fel négy összetevő (gyökerek, levelek, virágok és gyümölcsök) köré, és végigutazhatják azokat a kerteket és gyümölcsösöket, amelyek segítettek a Mirazurnak a világ legjobb éttermévé válni.
Photo: Matteo Carassale
Termékinformációk
Szerzők: | Mauro Colagreco, Laura Colagreco |
Kiadó: | Editions de la Martinière |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. április 02. |
ISBN: | 9781419774232 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25.1 x 30.2 x 3.3 cm |
Súly: | 1.88 kg |
Oldalszám: | 296 |
Ár: |
28 990 Ft (27 610 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Complete Book of Cheese

Ez az alapvető referencia lefedi a négy sajtstílus minden aspektusát, beleértve a 150 fajtát, a kiválasztás, tálalás, ízlelés és tárolás módjait; és negyvenhat sajtfogás receptet a világ minden tájáról.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Relæ: A Book of Ideas

Chef Christian F. Puglisi 2010-ben megnyitotta Relæ nevű éttermét, Koppenhágának egy kegyetlen, bűn sújtotta részén.