Barion Pixel

Mirazur - Under the Sign of the Moon

Mauro Colagreco (English Version)


« Vissza | Szerzők: Mauro Colagreco, Laura Colagreco
  2024. január 18. 16:38

Mirazur - Under the Sign of the Moon

A Mirazur, a „világ legjobb éttermének” gasztronómiai felfedezése és Mauro Colagreco séf kreatív víziója. Lépjen be Mauro Colagreco séf Mirazur varázslatos és ízletes világába, a három Michelin-csillagos éttermébe, amely a francia Riviéra mentén, a hegyek lábánál, a tengerre néz.


A Colagreco sokat dicsért konyhája a természet világából meríti az ihletet és a Mirazúrt körülvevő terroir; a séf személyes kertje, amely tele van aromás fűszernövényekkel és illatos citrusfákkal, közvetlenül az étteremmel szemben; olasz argentin öröksége; és háttérképzése vezető francia séfeknél, Bernard Louiseaunál, Alain Passardnál, Alain Ducasse-nál és Guy Martinnál.
Több mint egy szakácskönyv, Mauro és Laura Colagreco Mirazur: Under the Sign of the Moon című könyve feltárja a séf egyedi látásmódját és a földet megtisztelő ételfilozófiáját.

A fenntartható gasztronómia négy menüből áll, amelyek mindegyike a holdnaptárt követi. Az ételek és a gasztronómia szerelmesei kiváló recepteket fedezhetnek fel négy összetevő (gyökerek, levelek, virágok és gyümölcsök) köré, és végigutazhatják azokat a kerteket és gyümölcsösöket, amelyek segítettek a Mirazurnak a világ legjobb éttermévé válni.

Photo: Matteo Carassale 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Mauro Colagreco, Laura Colagreco
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. április 02.
ISBN: 9781419774232
Nyelv: Angol
Méretek: 25.1 x 30.2 x 3.3 cm
Súly: 1.88 kg
Oldalszám: 296
Ár: 23 990 Ft
(22 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Encyclopedia of Chocolate

Encyclopedia of Chocolate

A szerkesztő (Frédéric Bau / École du Grand Chocolat Valrhona) könyve részletes és alapvető ismeretekkel látja el a sütni vágyókat a csokoládé konyhai használatáról a mindennapokban. A könyv 100 technikát mutat be lépésről-lépésre: a csokoládé felhasználásának alapjait (temperálás, ganache és pralinék készítése stb.) az édességek töltési módjait, dekorációkat, tésztákat, mousse-okat, fagylaltokat, sorbet-kat és a különböző önteteket. Minden egyes eljárás folyamatábrákkal és magyarázó szöveggel egészül ki, így segíti a helyes technikák elsajátítását.


Szerzők: Frédéric Bau

India The Cookbook

India The Cookbook

Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit. 


Szerzők: Pushpesh Pant

The Curious Bartender Volume 2

The Curious Bartender Volume 2

Tristan Stephenson visszatért, hogy világszinten is elismert koktélkeverő tudását használva újból felrázza a koktélvilágot, tökéletesített klasszikus koktélokkal és nevét fémjelző újragondolt alkotásokkal.