Kiadványok: Vilbo Editores
So Good Recipes 3

A legteljesebb modern cukrász receptkönyv, közel 2000 készítmény osztályozva, hogy fokozza kreativitását
Break! by Eric Ortuno

Sablé, ostyatekercs, leveles tészta, aprósütemény, ropogós, keksz, carquinyolis (katalán keksz), ostya, speculoos keksz, baklava, linzer, cigarellos, grissini: Mi a közös ezekben a különlegességekben? Nos, eltörnek, szuggesztív hangot adnak ki, olyan ropogást, amely finom textúrájukról árulkodik. Ez az angol „break” szó első jelentése.
So Good Magazine #26

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
Bachour Gastro

Ebben a könyvben felfedezzük Antonio Bachour egyedi gasztronómiáját, 52 egyedi, eddig nem publikált alkotás révén.
So Good Magazine #24

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
Radix

Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…
MÁS, Artisan toppings and marble decoration for the ice cream

Mario Masiá fagylaltkészítő mester debütáló könyve. A Más egy olyan kiadvány, ami újra alkotni szándékozik a fagylaltok feltéteit egy kisüzemi, kreatív szemszögből. A feltét, mint a jégkrém vitathatatlan szövetségese, nem csak kelendővé teszi a terméket, hanem egy összetettebb és vonzóbb ízélményt is kínál. A könyv tökéletes fagypont alatti ízpárosítások körülbelül 100 receptjét mutatja be, egészen különféle feltétekkel, fagylaltok és kézműves sorbet-k széles skálájával.
Prisma

’Mindig azt mondom magamnak, hogy nyitott, körültekintő és játékos legyek’
Az ismert és neves holland, világbajnok cukrász, Frank Haasnoot ebben a szellemiségben dolgozik a cukrász szakmában fiatalkora óta, szakadatlanul, közel negyed évszázada. És ilyen gondolatisággal vitte véghez csillogó karrierének egyik legizgalmasabb projektjét, ennek a könyvek a megvalósítását.
Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Az új Artisanal Ice Cream Recipe Book 245 receptet gyűjt össze a világ legelismertebb hivatásosaitól, akik az Arte Heladero magazinban jelentek meg az elmúlt évek során. A receptek szerző szerint abc-sorrendben találhatók és összesen 13 jégkrém-családra vannak osztva.
One week with Yann Duytsche

A tekintélyes francia mester, Yann Duytsche egy teljes hétre invitál műhelyébe (Dolç, Barcelona, Spanyolország). Azoknak a fő alkotásoknak a gyűjteménye ez, amik Duytsche műhelyében készülnek nap mint nap; ezek alaposan letesztelt és kipróbált, igaz és valós termékek, nem csak azért mert technikailag is működnek, hanem mert megfeleltek a legmagasabb elvárásoknak is: a vásárlók ízlésének.
So Good Magazine #27

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
Reasoned Gourmandise

Cukrászda: ezer érzelmet felkeltő szó, ősi, jóindulatú és ínyenc, gyakran a bőség szinonimája, amikor testünk komolytalanul követel valamilyen csemegét.
FILES by Ramon Morató

A világ egyik legelismertebb cukrásza, szakembere 15 innovatív projektet állított össze, amelyekben a jelenlegi cukrászatot és a csokoládét a tudomány, az antropológia, a táplálkozás, a szociológia, a dizájn és a kézművesség prizmáján keresztül elemzi.
All About Croissant

Minden, amit valaha tudni akartál a Croissant-ról és a laminálás technikájáról, itt bemutatásra kerül. Az All About Croissant egy lépésről lépésre, amely elmagyarázza a croissant készítését.
So Good Magazine #23

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
So Good Magazine #22

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
So Good Magazine #21

A világ rengeteget változott az elmúlt tíz évben, és ez alól a modern cukrászat sem kivétel. Pont ellenkezőképp, ez az iparág dinamikusabb, mint valaha, határokat lép át miközben egy jó desszert örömét és a mögötte rejlő kreativitást élvezik a világ minden sarkában. A So Good felelősséggel tartozik – akármilyen kicsi is – ennek a jelenségnek és hogy stabil megjelenéssel szolgáljon annak legkimagaslóbb képviselői számára.
So Good Magazine #20

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
So Good Magazine #19

Nem egyszerű szavakkal leírni egy olyan kiadványt, mint a So Good magazin. Nem könyv, nem magazin, nem receptgyűjtemény, de egy kicsit mindhárom egyszerre. És ezért nem egyszerű összefoglalni az új számok tartalmát pár szóban.
Sweet Devotion

Daniel Álvarez cukrászséf bemutatja a Sweet Devotion-t, kézműves péksütemények kortárs megközelítésben. Grandiózus értekezés a leveles-és brióstésztákról, alapos, a minőség felé való elhivatottság tekintetében naprakész mű, amely kifejezetten szakembereknek ajánlott.