Barion Pixel

Reasoned Gourmandise

The ingredients, techniques and gestures


« Vissza | Szerzők: Frédéric Bau
  2021. szeptember 22. 14:17

Reasoned Gourmandise

Cukrászda: ezer érzelmet felkeltő szó, ősi, jóindulatú és ínyenc, gyakran a bőség szinonimája, amikor testünk komolytalanul követel valamilyen csemegét.


Frédéric Bau, a Maison Valrhona kreatív igazgatója egy új, egészséges és erényes cukrászda alapjait tárja fel tudományos és művészi megközelítéssel. Az összetevők, technikák és gesztusok újra rajzolják a Gourmandise sorait, jólétünk javára, tiszteletben tartva a nagyszerű sütemények klasszikusainak ízlését és érzéseit, melyek inspirációt is adnak az alkotásokhoz.
Paris-Brest, Citrom tarte, gyümölcs szuflé, - séfünk 60 ízletes receptet és az alapvető készítmények repertoárját javasolja, amelyek mind meghívók az indokolt Gourmandise -ra.
Frédéric Bau globálisan elismert cukrászséf, a L’École du Grand Chocolat Valrhona alapítója. Nagy alakja a cukrászvilágnak. Nagy úttörőként Bau mindig képes előre látni a jövőt, nem a holnapra, hanem mindig a holnaputánra gondol.

Photo: Guillaume Czerw

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Frédéric Bau
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 04.
ISBN: 9782732492568
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 28.5 x 3.6 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 336
Ár: 28 290 Ft
(26 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Spanish Home Kitchen

The Spanish Home Kitchen

A The Spanish Home Kitchen könyvben José Pizarro visszautazik anyja házába, hogy ihletet merítsen azokból az ízekből, amelyeken ő felnőtt, és megosztja több mint 80 kedvenc receptjét, amelyeket Spanyolország minden részéről gyűjtött össze.


Szerzők: José Pizarro

Complete Bordeaux - 4th edition

Complete Bordeaux - 4th edition

A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.


Szerzők: Stephen Brook

New-School Sweets

New-School Sweets

Két Cukrász. 70+ sütemény. Korlátlan íz.
„Vegyen mindent elő, amit tud a cukrászatról, és dobja ki az ablakon”. Vinesh Johny és Andrés Lara, két zseniális cukrász, oktató és barát, összejönnek, hogy olyan péksüteményeket mutassanak neked, amilyet még soha nem kóstoltál.


The Noma Guide to Fermentation

The Noma Guide to Fermentation

A Noma-ban – amit négy alkalommal kiáltottak ki a világ legjobb éttermének – minden ételben helyet kap az erjesztés valamilyen formája, legyen az egy élénkítő hatású ecet, mely ízű miso, egy csepp felvillanyozó garum vagy a fekete fokhagyma intenzív édessége. Az erjedés a Noma rendkívüli ízhatásainak egyik alapkővé. Most Rene Redzepi, a Noma séfje es társtulajdonosa és David Zilber, a séf aki az étterem neves fermentációs laboratóriumát vezeti, sosem látott technikákat mutat be amiket a Noma erjesztett alapanyagainak elkészítéséhez is használnak.