Reasoned Gourmandise
The ingredients, techniques and gestures

Cukrászda: ezer érzelmet felkeltő szó, ősi, jóindulatú és ínyenc, gyakran a bőség szinonimája, amikor testünk komolytalanul követel valamilyen csemegét.
Frédéric Bau, a Maison Valrhona kreatív igazgatója egy új, egészséges és erényes cukrászda alapjait tárja fel tudományos és művészi megközelítéssel. Az összetevők, technikák és gesztusok újra rajzolják a Gourmandise sorait, jólétünk javára, tiszteletben tartva a nagyszerű sütemények klasszikusainak ízlését és érzéseit, melyek inspirációt is adnak az alkotásokhoz.
Paris-Brest, Citrom tarte, gyümölcs szuflé, - séfünk 60 ízletes receptet és az alapvető készítmények repertoárját javasolja, amelyek mind meghívók az indokolt Gourmandise -ra.
Frédéric Bau globálisan elismert cukrászséf, a L’École du Grand Chocolat Valrhona alapítója. Nagy alakja a cukrászvilágnak. Nagy úttörőként Bau mindig képes előre látni a jövőt, nem a holnapra, hanem mindig a holnaputánra gondol.
Photo: Guillaume Czerw
Termékinformációk
Szerző: | Frédéric Bau |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. október 04. |
ISBN: | 9788412131468 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22 x 28.5 x 3.6 cm |
Súly: | 2.1 kg |
Oldalszám: | 336 |
Ár: |
28 290 Ft (26 943 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Silver Spoon Classic

A világ vezető olasz szakácskönyvének legjobb receptjeinek luxus gyűjteménye, új fényképekkel és dizájnnal.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
The Silver Spoon Classic

A világ vezető olasz szakácskönyvének legjobb receptjeinek luxus gyűjteménye, új fényképekkel és dizájnnal.