Barion Pixel

Reasoned Gourmandise

The ingredients, techniques and gestures


« Vissza | Szerzők: Frédéric Bau
  2021. szeptember 22. 14:17

Reasoned Gourmandise

Cukrászda: ezer érzelmet felkeltő szó, ősi, jóindulatú és ínyenc, gyakran a bőség szinonimája, amikor testünk komolytalanul követel valamilyen csemegét.


Frédéric Bau, a Maison Valrhona kreatív igazgatója egy új, egészséges és erényes cukrászda alapjait tárja fel tudományos és művészi megközelítéssel. Az összetevők, technikák és gesztusok újra rajzolják a Gourmandise sorait, jólétünk javára, tiszteletben tartva a nagyszerű sütemények klasszikusainak ízlését és érzéseit, melyek inspirációt is adnak az alkotásokhoz.
Paris-Brest, Citrom tarte, gyümölcs szuflé, - séfünk 60 ízletes receptet és az alapvető készítmények repertoárját javasolja, amelyek mind meghívók az indokolt Gourmandise -ra.
Frédéric Bau globálisan elismert cukrászséf, a L’École du Grand Chocolat Valrhona alapítója. Nagy alakja a cukrászvilágnak. Nagy úttörőként Bau mindig képes előre látni a jövőt, nem a holnapra, hanem mindig a holnaputánra gondol.

Photo: Guillaume Czerw

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Frédéric Bau
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 04.
ISBN: 9782732492568
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 28.5 x 3.6 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 336
Ár: 28 290 Ft
(26 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Tarte by GARUHARU

Tarte by GARUHARU

Megjelent Yun Eunyoung cukrászséf második könyve. A szerző az új könyvét a tarte-ok világának szenteli, az első könyvéhez hasonló szerkezettel, alkotásainak megjelenítésével, amelyek kiemelik a szerző színes és éles stílusát.


Szerzők: Yun Eunyoung

KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid Food Processor egy általános konyhai aprító / ezermester. Ennek a nagy múltú konyhai eszköz használatához nyújt segítséget Veerle De Pooter szakácskönyve. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.