Barion Pixel

Reasoned Gourmandise

The ingredients, techniques and gestures


« Vissza | Szerzők: Frédéric Bau
  2021. szeptember 22. 14:17

Reasoned Gourmandise

Cukrászda: ezer érzelmet felkeltő szó, ősi, jóindulatú és ínyenc, gyakran a bőség szinonimája, amikor testünk komolytalanul követel valamilyen csemegét.


Frédéric Bau, a Maison Valrhona kreatív igazgatója egy új, egészséges és erényes cukrászda alapjait tárja fel tudományos és művészi megközelítéssel. Az összetevők, technikák és gesztusok újra rajzolják a Gourmandise sorait, jólétünk javára, tiszteletben tartva a nagyszerű sütemények klasszikusainak ízlését és érzéseit, melyek inspirációt is adnak az alkotásokhoz.
Paris-Brest, Citrom tarte, gyümölcs szuflé, - séfünk 60 ízletes receptet és az alapvető készítmények repertoárját javasolja, amelyek mind meghívók az indokolt Gourmandise -ra.
Frédéric Bau globálisan elismert cukrászséf, a L’École du Grand Chocolat Valrhona alapítója. Nagy alakja a cukrászvilágnak. Nagy úttörőként Bau mindig képes előre látni a jövőt, nem a holnapra, hanem mindig a holnaputánra gondol.

Photo: Guillaume Czerw

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Frédéric Bau
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 04.
ISBN: 9788412131468
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 28.5 x 3.6 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 336
Ár: 28 290 Ft
(26 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Quality Meats

Quality Meats

Kolbász, szalámi, bacon és egy szárazon érlelt, füstölt szegy: minden bevált és igazi klasszikus, amely választ ad arra a kérdésre, hogyan lehet hosszabb ideig eltartani, tovább menni, ízesebbé tenni a húst. De egyes húsok sokkal jobb ízűek, mint mások, és ennek oka van: minőségi húsok és minőségi receptek.


Szerzők: Luke Powell


Szerzők:

The Franklin Barbecue Collection

The Franklin Barbecue Collection

A szegytől a steakig, minden, amit tudni kell a húsról. Ez a deluxe díszdobozos kiadás, a szakma által is elismert pitmaster és New York Times bestseller író sorozatának, az Austin’s Franklin Barbecue exkluzív puhakötésű verzióit tartalmazza: a Franklin Barbecue-t és a Franklin Steak-et.


Koji Alchemy

Koji Alchemy

A Koji Alchemy az első könyv, ami a kojival - A GOMBA, ami a szójaszósz, miso, mirin, sake, jiang, douchi, amazake, makgeolli, meju, tapai és sok más a Japán konyha alapját adó hozzávaló ízletes, umami ízeiért felelős - erjesztett ételek folyamatainak, koncepcióinak és receptjeinek van szentelve.