Barion Pixel

So Good Recipes 3

The most complete modern pastry recipe book, nearly 2,000 preparations classified to enhance your creativity


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2022. május 23. 14:08

So Good Recipes 3

A legteljesebb modern cukrász receptkönyv, közel 2000 készítmény osztályozva, hogy fokozza kreativitását


A modern cukrászat legambiciózusabb és legteljesebb receptgyűjteménye visszatér. A So good Recipes a harmadik kötetével tér vissza, több mint 1800 recepttel a So good magazin 17-24-ik közötti számában megjelent receptekkel.
Nem csak a receptek mennyisége teszi értékessé, a gondosan áttekintett alkotások, minden eleme kapcsolódik egy édes alkotáshoz, legyen az egy friss cukrász készítmény, péksütemény, csokoládé, tányérdesszertek vagy fagylalt desszert.
Akár 12 különböző család, például krémek, tészták, gélek és sok más textúra, semmit sem kihagyva az oldalakról. Ezen túlmenően, ez a kézikönyv magában foglalja a legfrissebb összetételi trendeket, és tükrözi a szakácsok fő aggályait szerte a világon, a végtelen érzékenységeket, amelyek szintén benne vannak a formulákban.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, So Good Magazin
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. május 30.
ISBN: 2013-2034
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 22 x 2 cm
Súly: 1.1 kg
Oldalszám: 332
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Wine Science - The Application of Science in Winemaking

Wine Science - The Application of Science in Winemaking

Ez a forradalmi könyv az egyetlen mélyreható hivatkozás a borászat tudományát érintő folyamatok, fejlemények és tényezők részletezésére.


Szerzők: Jamie Goode

Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways

Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways

Mivel minden eddiginél több ginmárka áll rendelkezésre, tudnia kell, hogy miként választhatja ki és hozhatja ki a legtöbbet a vásárolt márkákból, megértve azok ízét, hogy a lehető legfinomabb módon fogyassza őket.


Szerzők: Daniel Burns

Tartine Bread

Tartine Bread

Tartine – kenyérbiblia az otthoni kenyérkészítőknek és a hivatásos pékeknek. Chad Robertson tollából; egy olyan embertől, akit sokan a legjobb kenyérsütőnek tartanak az Egyesült Államokban, és Elizabeth Prueitt mellett társtulajdonosa a San Francisco-i Tartine Bakery-nek. Hajnali öt órakor, Chad Robertson egyenetlen, pazar Tartine veknijeit kiveszik a sütőből. A kenyér San Francisco legendás Tartine Bakery-jében egy órán belül elfogy, majdnem minden egyes nap.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.