So Good Recipes 3
The most complete modern pastry recipe book, nearly 2,000 preparations classified to enhance your creativity
A legteljesebb modern cukrász receptkönyv, közel 2000 készítmény osztályozva, hogy fokozza kreativitását
A modern cukrászat legambiciózusabb és legteljesebb receptgyűjteménye visszatér. A So good Recipes a harmadik kötetével tér vissza, több mint 1800 recepttel a So good magazin 17-24-ik közötti számában megjelent receptekkel.
Nem csak a receptek mennyisége teszi értékessé, a gondosan áttekintett alkotások, minden eleme kapcsolódik egy édes alkotáshoz, legyen az egy friss cukrász készítmény, péksütemény, csokoládé, tányérdesszertek vagy fagylalt desszert.
Akár 12 különböző család, például krémek, tészták, gélek és sok más textúra, semmit sem kihagyva az oldalakról. Ezen túlmenően, ez a kézikönyv magában foglalja a legfrissebb összetételi trendeket, és tükrözi a szakácsok fő aggályait szerte a világon, a végtelen érzékenységeket, amelyek szintén benne vannak a formulákban.
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, So Good Magazin |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. május 30. |
ISBN: | 2013-2034 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 22 x 2 cm |
Súly: | 1.1 kg |
Oldalszám: | 332 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Irish Cookbook
A „The Irish Cookbook” bemutatja az ír konyha valódi mélységét, hozzávalóit és lenyűgöző történelmét, úgy, mint még soha.
Ikarus invites the world's best chefs VOL7
Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.