Barion Pixel

So Good Recipes 3

The most complete modern pastry recipe book, nearly 2,000 preparations classified to enhance your creativity


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2022. május 23. 14:08

So Good Recipes 3

A legteljesebb modern cukrász receptkönyv, közel 2000 készítmény osztályozva, hogy fokozza kreativitását


A modern cukrászat legambiciózusabb és legteljesebb receptgyűjteménye visszatér. A So good Recipes a harmadik kötetével tér vissza, több mint 1800 recepttel a So good magazin 17-24-ik közötti számában megjelent receptekkel.
Nem csak a receptek mennyisége teszi értékessé, a gondosan áttekintett alkotások, minden eleme kapcsolódik egy édes alkotáshoz, legyen az egy friss cukrász készítmény, péksütemény, csokoládé, tányérdesszertek vagy fagylalt desszert.
Akár 12 különböző család, például krémek, tészták, gélek és sok más textúra, semmit sem kihagyva az oldalakról. Ezen túlmenően, ez a kézikönyv magában foglalja a legfrissebb összetételi trendeket, és tükrözi a szakácsok fő aggályait szerte a világon, a végtelen érzékenységeket, amelyek szintén benne vannak a formulákban.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, So Good Magazin
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. május 30.
ISBN: 2013-2034
Nyelv: Angol
Súly: 1.1 kg
Oldalszám: 332
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

World Atlas of Beer

World Atlas of Beer

A kézműves sörgyártás folyamatosan fejlődik szerte a világon, a World Atlas of Beer a sör végleges és alapvető útmutatója. 


Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary

Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary

Különböző formájú torták bevonási és dekorációs technikái nyomócsövekkel, a tejszínhabos torták elkészítésének részletes folyamata, pont úgy, mint ahogy az író neves kurzusain is tanítják. Részletes magyarázatokkal, mint egy oktató videóban.


Szerzők: Jung Hayeon

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Signature

Signature

A l’École Bellouet tehetséges cukrász professzora, Johan Martin 350 ínyenc oldalon át buzdít arra, hogy felfedezzük a nagy cukrászmesterek titkait. 


Szerzők: Johan Martin