Barion Pixel

So Good Recipes 3

The most complete modern pastry recipe book, nearly 2,000 preparations classified to enhance your creativity


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2022. május 23. 14:08

So Good Recipes 3

A legteljesebb modern cukrász receptkönyv, közel 2000 készítmény osztályozva, hogy fokozza kreativitását


A modern cukrászat legambiciózusabb és legteljesebb receptgyűjteménye visszatér. A So good Recipes a harmadik kötetével tér vissza, több mint 1800 recepttel a So good magazin 17-24-ik közötti számában megjelent receptekkel.
Nem csak a receptek mennyisége teszi értékessé, a gondosan áttekintett alkotások, minden eleme kapcsolódik egy édes alkotáshoz, legyen az egy friss cukrász készítmény, péksütemény, csokoládé, tányérdesszertek vagy fagylalt desszert.
Akár 12 különböző család, például krémek, tészták, gélek és sok más textúra, semmit sem kihagyva az oldalakról. Ezen túlmenően, ez a kézikönyv magában foglalja a legfrissebb összetételi trendeket, és tükrözi a szakácsok fő aggályait szerte a világon, a végtelen érzékenységeket, amelyek szintén benne vannak a formulákban.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, So Good Magazin
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. május 30.
ISBN: 2013-2034
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 22 x 2 cm
Súly: 1.1 kg
Oldalszám: 332
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Quality Meats

Quality Meats

Kolbász, szalámi, bacon és egy szárazon érlelt, füstölt szegy: minden bevált és igazi klasszikus, amely választ ad arra a kérdésre, hogyan lehet hosszabb ideig eltartani, tovább menni, ízesebbé tenni a húst. De egyes húsok sokkal jobb ízűek, mint mások, és ennek oka van: minőségi húsok és minőségi receptek.


Szerzők: Luke Powell

The Korean Cookbook

The Korean Cookbook

350 autentikus és ízletes koreai recept házi szakácsoknak, amelyet a különleges konyha tökéletes útmutatói írtak – egy elismert koreai szakács és egy koreai kulináris szakértő.


Essence - The importance of aromas in the creation of new ice creams and desserts

Essence - The importance of aromas in the creation of new ice creams and desserts

Essence by Jesús Escalera - Az aromák jelentősége új fagylaltok és desszertek létrehozásában.
Egy másik kézikönyv, tele praktikus kulcsokkal, amelyek segítségével a fagylalt, a sütemény és általában az édes „konyhák” szakemberei sikeres és meglepő ízkombinációkat hozhatnak létre.


Szerzők: Jesús Escalera

Oren

Oren

Oren-ben az Oded Oren egyszerű, szezonális receptekkel ünnepli Tel Avivot, amelyek minden összetevő előtt tisztelegnek.


Szerzők: Oded Oren