Barion Pixel

So Good Recipes 3

The most complete modern pastry recipe book, nearly 2,000 preparations classified to enhance your creativity


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2022. május 23. 14:08

So Good Recipes 3

A legteljesebb modern cukrász receptkönyv, közel 2000 készítmény osztályozva, hogy fokozza kreativitását


A modern cukrászat legambiciózusabb és legteljesebb receptgyűjteménye visszatér. A So good Recipes a harmadik kötetével tér vissza, több mint 1800 recepttel a So good magazin 17-24-ik közötti számában megjelent receptekkel.
Nem csak a receptek mennyisége teszi értékessé, a gondosan áttekintett alkotások, minden eleme kapcsolódik egy édes alkotáshoz, legyen az egy friss cukrász készítmény, péksütemény, csokoládé, tányérdesszertek vagy fagylalt desszert.
Akár 12 különböző család, például krémek, tészták, gélek és sok más textúra, semmit sem kihagyva az oldalakról. Ezen túlmenően, ez a kézikönyv magában foglalja a legfrissebb összetételi trendeket, és tükrözi a szakácsok fő aggályait szerte a világon, a végtelen érzékenységeket, amelyek szintén benne vannak a formulákban.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, So Good Magazin
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. május 30.
ISBN: 2013-2034
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 22 x 2 cm
Súly: 1.1 kg
Oldalszám: 332
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Irish Cookbook

The Irish Cookbook

A „The Irish Cookbook” bemutatja az ír konyha valódi mélységét, hozzávalóit és lenyűgöző történelmét, úgy, mint még soha.


Szerzők: Jp McMahon

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland