Barion Pixel

Bachour Gastro


« Vissza | Szerzők: Antonio Bachour
  2020. november 13. 22:28

Bachour Gastro

Ebben a könyvben felfedezzük Antonio Bachour egyedi gasztronómiáját, 52 egyedi, eddig nem publikált alkotás révén.


A könyv három különböző blokkra oszlik: (1) Inspiráció, (2) Egyetemes klasszikusok modern változatai, a Brunch pedig ízletes javaslatokat találunk reggeli és ebéd közötti időszakra.
Alkotások, receptek, amelyek a különböző országokban tett utazásokon és tapasztalatokon, alapulnak, és kultúrák, amelyek főszereplői a gyümölcsök, a csokoládé, fűszerek-diófélék és készítmények, amelyek élvezhetőek reggeli és ebéd között. A spanyol-angol kétnyelvű Bachour Gastro összesen 344 oldalt tartalmaz, 52 publikálatlan alkotással, receptjeikkel, technikai megjegyzéseikkel és lépésről-lépésre készült fényképekkel illusztrálva elkészítésüket. 

 

Photo:Vilbo

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Antonio Bachour
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9788412131437
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 23.5 x 28 x 3 cm
Súly: 2.4 kg
Oldalszám: 344
Ár: 25 990 Ft
(24 752 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

obsession / English Version

obsession / English Version

A szójáték, mely a könyv címében megjelenik teljesen világos. A szerző kezdő szavai kifejezik sikertörténetének kezdő időszakát: a megszállottságot. A fogalom jelentése, melyre kíváncsiak vagyunk nem található meg a szótárban, a megszállottságot mi gasztronómiai értelemben véve makacs és gyógyíthatatlan vágynak értelmezzük, amelyben néhány profi szenved, és amely buzdítja őket arra, hogy a tökéletesség üldözése során eredményeik túlszárnyalják azt.

 

Szerzők: Oriol Balaguer

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Pie Style

Pie Style

Ezzel a lenyűgöző pités kollekcióval Helen Nugent bemutatja a professzionális, „Instagramra érdemes” piték készítését. Most saját otthonában, kényelmesen készítheti el saját pite remekműveit.


Szerzők: Helen Nugent

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland