Barion Pixel

Bachour Gastro


« Vissza | Szerzők: Antonio Bachour
  2020. november 13. 22:28

Bachour Gastro

Ebben a könyvben felfedezzük Antonio Bachour egyedi gasztronómiáját, 52 egyedi, eddig nem publikált alkotás révén.


A könyv három különböző blokkra oszlik: (1) Inspiráció, (2) Egyetemes klasszikusok modern változatai, a Brunch pedig ízletes javaslatokat találunk reggeli és ebéd közötti időszakra.
Alkotások, receptek, amelyek a különböző országokban tett utazásokon és tapasztalatokon, alapulnak, és kultúrák, amelyek főszereplői a gyümölcsök, a csokoládé, fűszerek-diófélék és készítmények, amelyek élvezhetőek reggeli és ebéd között. A spanyol-angol kétnyelvű Bachour Gastro összesen 344 oldalt tartalmaz, 52 publikálatlan alkotással, receptjeikkel, technikai megjegyzéseikkel és lépésről-lépésre készült fényképekkel illusztrálva elkészítésüket. 

 

Photo:Vilbo

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Antonio Bachour
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Csokoládé / Chocolate
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9788412131437
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 23.5 x 28 x 3 cm
Súly: 2.4 kg
Oldalszám: 344
Ár: 26 990 Ft
(25 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Eataly: All About Pasta

Eataly: All About Pasta

Tanuljon még tésztát készíteni autentikus olasz módon, az Eataly, a világ legnagyobb olasz ételpiacának séfjeivel, tanácsaikkal és technikáikkal. A száraztól a friss-és töltött tésztákig ez a kiadvány Olaszország tésztaszakértőinek bölcsességét halmozza fel és ételeket mutat be, sok klasszikust és sokat modern csavarral, mindenki kedvencét.


Szerzők: Eataly

Flavour Thesaurus

Flavour Thesaurus

Gondolkozott már azon, hogy miért működik az egyik íz a másikkal? Vagy hiányzott az ihlet, hogy mit kezdjünk egy köteg céklával? 


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.