Barion Pixel

Bachour Gastro


« Vissza | Szerzők: Antonio Bachour
  2020. november 13. 22:28

Bachour Gastro

Ebben a könyvben felfedezzük Antonio Bachour egyedi gasztronómiáját, 52 egyedi, eddig nem publikált alkotás révén.


A könyv három különböző blokkra oszlik: (1) Inspiráció, (2) Egyetemes klasszikusok modern változatai, a Brunch pedig ízletes javaslatokat találunk reggeli és ebéd közötti időszakra.
Alkotások, receptek, amelyek a különböző országokban tett utazásokon és tapasztalatokon, alapulnak, és kultúrák, amelyek főszereplői a gyümölcsök, a csokoládé, fűszerek-diófélék és készítmények, amelyek élvezhetőek reggeli és ebéd között. A spanyol-angol kétnyelvű Bachour Gastro összesen 344 oldalt tartalmaz, 52 publikálatlan alkotással, receptjeikkel, technikai megjegyzéseikkel és lépésről-lépésre készült fényképekkel illusztrálva elkészítésüket. 

 

Photo:Vilbo

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Antonio Bachour
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Csokoládé / Chocolate
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9788412131437
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 23.5 x 28 x 3 cm
Súly: 2.4 kg
Oldalszám: 344
Ár: 26 990 Ft
(25 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Japan - The Vegetarian Cookbook

Japan - The Vegetarian Cookbook

A Japan - The Cookbook című globális bestseller szerzőjétől, több mint 250 finom, egészséges vegetáriánus japán recept.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The New Art of Coffee

The New Art of Coffee

Míg a kézműves koktélok népszerűsége és az otthoni bartendering segítette az embereket, kialakítani saját italvezérelt emlékeiket, addig a kávézás lehetőségei meglehetősen szelídek maradtak. 


Szerzők: Ryan Castelaz

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).