Bachour Gastro


« Vissza | Szerzők: Antonio Bachour
  2020. november 13. 22:28

Bachour Gastro

Ebben a könyvben felfedezzük Antonio Bachour egyedi gasztronómiáját, 52 egyedi, eddig nem publikált alkotás révén.


A könyv három különböző blokkra oszlik: (1) Inspiráció, (2) Egyetemes klasszikusok modern változatai, a Brunch pedig ízletes javaslatokat találunk reggeli és ebéd közötti időszakra.
Alkotások, receptek, amelyek a különböző országokban tett utazásokon és tapasztalatokon, alapulnak, és kultúrák, amelyek főszereplői a gyümölcsök, a csokoládé, fűszerek-diófélék és készítmények, amelyek élvezhetőek reggeli és ebéd között. A spanyol-angol kétnyelvű Bachour Gastro összesen 344 oldalt tartalmaz, 52 publikálatlan alkotással, receptjeikkel, technikai megjegyzéseikkel és lépésről-lépésre készült fényképekkel illusztrálva elkészítésüket. 

 

Photo:Vilbo

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Antonio Bachour
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9788412131437
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 23.5 x 28 x 3 cm
Súly: 2.4 kg
Oldalszám: 344
Ár: 21 990 Ft

Place at the Table

Place at the Table

Ma, néhány ország legizgalmasabb séfje távoli partokról jön, és éttermeik menüjét örökségük ízeivel töltik fel. Ez a könyv negyven legfontosabb, külföldön született szakács ételeivel érkezik, köztük Dominque Crenn, Michael Solomonov, Marcus Samuelsson, Corey Lee, Daniela Soto-Innes és még sokan mások.


KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid Food Processor egy általános konyhai aprító / ezermester. Ennek a nagy múltú konyhai eszköz használatához nyújt segítséget Veerle De Pooter szakácskönyve. 


Belgian Beer - Tested and tasted

Belgian Beer - Tested and tasted

Michael Jackson sörös könyvének méltó utódja, közérthető infó grafikákkal és diagramokkal, kedvenc belga sörének és íztípusának leteszteléséhez, egy ízléses és hasznos kalauz formájában kiadva.


Arzak + Arzak

Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult.