Barion Pixel

Fish and Shellfish

Cookbook Chef's Selected Recipes



Fish and Shellfish

6 séf, a dán (a Feröer-szigeteket is beleértve) csúcsgasztronómia állandó szereplőinek közreműködésével készült izgalmas, kortárs szakácskönyv. A modern és kifinomult receptek az északi óceánok környezetéből származó alapanyagokból, halakból és tengergyümölcseiből készültek. 


A kiadvány főszereplői:

Bocuse d’Or 2019 győztese, Kenneth Toft-Hansen / Svinkløv
Jonathan Berntsen  * Michelin csillagos CLOU-ból / Copenhagen
Brian Mark Hansen * MIchelin csillagos Søllerød Kro-ból / Holte
Nicolaj Christiansen Treetop-ból / Veile
Christian Gadient, az osztrák születésű séf Koppenhágában, Brus/Spontan / Copenhagen
és végül
Poul Andrias Ziska, Feröer-szigetekről a két Michelin csillagos ** KOKS-ból.

Fotók: Ole Haupt, Jesper Rais és Claes Bech-Poulsen.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Bent Christensen, Kenneth Toft-Hansen, Jonathan Berntsen, Brian Mark Hansen, Nicolaj Christiansen, Christian Gadient, Poul Andrias Ziska
Kiadó: BooksforCooks
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9788797017661
Nyelv: Angol
Méretek: 20 x 25 x 2.5 cm
Súly: 1.2 kg
Oldalszám: 210
Ár: 29 990 Ft
(28 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Flavour Thesaurus - More Flavours

The Flavour Thesaurus - More Flavours

Niki Segnit mérföldkőnek számító globális bestsellerének, a The Flavor Thesaurusnak a várva várt folytatása.


Szerzők: Niki Segnit

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.


Eataly: Contemporary Italian Cooking

Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát. 


Szerzők: Eataly

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.