Fish and Shellfish
Cookbook Chef's Selected Recipes

6 séf, a dán (a Feröer-szigeteket is beleértve) csúcsgasztronómia állandó szereplőinek közreműködésével készült izgalmas, kortárs szakácskönyv. A modern és kifinomult receptek az északi óceánok környezetéből származó alapanyagokból, halakból és tengergyümölcseiből készültek.
A kiadvány főszereplői:
▪ Bocuse d’Or 2019 győztese, Kenneth Toft-Hansen / Svinkløv
▪ Jonathan Berntsen * Michelin csillagos CLOU-ból / Copenhagen
▪ Brian Mark Hansen * MIchelin csillagos Søllerød Kro-ból / Holte
▪ Nicolaj Christiansen Treetop-ból / Veile
▪ Christian Gadient, az osztrák születésű séf Koppenhágában, Brus/Spontan / Copenhagen
és végül
▪ Poul Andrias Ziska, Feröer-szigetekről a két Michelin csillagos ** KOKS-ból.
Fotók: Ole Haupt, Jesper Rais és Claes Bech-Poulsen.
Termékinformációk
Szerzők: | Bent Christensen, Kenneth Toft-Hansen, Jonathan Berntsen, Brian Mark Hansen, Nicolaj Christiansen, Christian Gadient, Poul Andrias Ziska |
Kiadó: | BooksforCooks |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9788797017661 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20 x 25 x 2.5 cm |
Súly: | 1.2 kg |
Oldalszám: | 210 |
Ár: |
29 990 Ft (28 562 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Flavour Thesaurus - More Flavours

Niki Segnit mérföldkőnek számító globális bestsellerének, a The Flavor Thesaurusnak a várva várt folytatása.
Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.
Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.